صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و چهل و هفت - ۱۹ مهر ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و چهل و هفت - ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - صفحه ۲

به دنبال پایان روزهای تلخ در تقابل با نماینده قزوین

بحران داخلی در اردوی مس سونگون

در حالی‌که مس سونگون ورزقان در هفته‌های اخیر از روزهای طلایی خود فاصله گرفته، حالا اختلافات درونی میان سرمربی و بازیکنان به بحرانی جدی برای قهرمان چند دوره لیگ برتر فوتسال ایران تبدیل شده است. تنش‌هایی که از چند هفته قبل با درگیری‌های لفظی علی افضل، سرمربی تیم، با برخی از بازیکنان کلیدی آغاز شد، اکنون ابعادی نگران‌کننده به خود گرفته است. اختلافات ابتدا از کنار گذاشتن بهروز عظیمی، یکی از مهره‌های تأثیرگذار تیم آغاز شد. افضل در دیدار حساس برابر گیتی‌پسند، به دلایل انضباطی او را از ترکیب کنار گذاشت و در مسابقه بعدی نیز نامی از این بازیکن در فهرست تیم دیده نشد. پیش از این نیز درگیری‌هایی میان افضل و فرهاد فخیم، کاپیتان باتجربه مس، رخ داده بود؛ هرچند در آن مقطع، مدیران باشگاه مانع از جدایی فخیم شدند.
اوج بحران اما زمانی رقم خورد که محمدرضا سنگ‌سفیدی، یکی از مؤثرترین بازیکنان تیم در فصل جاری، از سوی کادرفنی در اختیار باشگاه قرار گرفت. این تصمیم در حالی اتخاذ شد که سنگ‌سفیدی با پنج پاس گل در صدر جدول پاسورهای لیگ قرار داشت و از نظر آماری یکی از بهترین‌های فصل بود. کنار گذاشتن او نه‌تنها از منظر فنی، بلکه از نظر روحی نیز شوک بزرگی به ترکیب تیم وارد کرد.  از سوی دیگر، ضعف فنی و دفاعی مس در هفته‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است. تیمی که زمانی با انسجام تاکتیکی و نظم دفاعی‌اش شناخته می‌شد، در سه دیداری که بازیکن خارجی خود «سانز» را در اختیار داشت، 10 گل دریافت کرد؛ آماری که از افت چشمگیر ساختار دفاعی خبر می‌دهد.
علی افضل در تلاش است تا با کنار گذاشتن برخی بازیکنان مطرح، فشار انتقادات را از خود دور کند اما چنین رویکردی می‌تواند به فروپاشی همبستگی تیمی منجر شود. مدیران باشگاه نیز اکنون در موقعیتی دشوار قرار گرفته‌اند؛ از یک سو حمایت از سرمربی را در نظر دارند و از سوی دیگر، نارضایتی بازیکنان و هواداران را نمی‌توانند نادیده بگیرند. دیدار امروز با تیم پردیس قزوین در هفته دوازدهم لیگ یک، می‌تواند بهترین فرصت برای عبور مس سونگون از این بحران باشد، هرچند که گیتی‌پسند همچنان با اختلاف خوبی در صدر جدول لیگ قرار دارد.
در تیم‌های بزرگ، مدیریت بحران نقشی هم‌سنگ با تاکتیک دارد. اگر در مس سونگون گفت‌وگویی سازنده میان کادرفنی و بازیکنان شکل نگیرد، احتمال از دست رفتن اهداف تیم در نیم‌فصل نخست بسیار زیاد است. قهرمان سابق لیگ حالا در نقطه‌ای قرار دارد که هر تصمیم اشتباه می‌تواند آینده فصلش را به خطر بیندازد؛ جایی که اتحاد، تنها راه بازگشت به مسیر موفقیت است.

جستجو
آرشیو تاریخی