صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و چهل و شش - ۱۷ مهر ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و چهل و شش - ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - صفحه ۲

آیا ارکان فدراسیون به حرف خود عمل می‌کنند؟

کمیته اخلاق: باشگاه‌ها مصاحبه نکنند!

در حاشیه همایش دانش‌افزایی مدیران فوتبال، یونس اسدی‌مقدم رئیس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال ایران یکی از افراد سخنران بود و در بخشی جالب از سخنرانی خود، راجع به این صحبت کرد که بخش زیادی از پرونده‌های کمیته اخلاق، به‌دلیل مصاحبه‌های غیرمسئولانه از سوی اعضای باشگاه‌ها انجام می‌شود. اسدی‌مقدم در این خصوص گفت: «من بعضی اوقات تأسف می‌خورم؛ می‌بینم که از آبدارچی تا مدیرعامل باشگاه‌ها شروع به مصاحبه با رسانه‌ها می‌کنند. آخر چه خبر است؟ از یک هفته قبل از بازی تا دو هفته بعد از بازی مصاحبه می‌کنند! من خواهشم این است که چنین مسأله‌ای را سامان بدهید تا پرونده‌های قضایی ما کمتر شود. یک سخنگو انتخاب کنید تا با مسائل روز آشنا باشد و با قانون و قاعده موضع شما را بیان 
کند.»
صحبت‌های اسدی‌مقدم در این خصوص، هشداری درست به باشگاه‌هایی است که به‌دلیل عدم آگاهی از ضوابط حرفه‌ای، هزینه‌هایی را متحمل می‌شوند اما نکته اینجاست که بجز باشگاه‌ها، خود اعضای فدراسیون نیز گاهی اوقات با صحبت‌های عجیب و جالب توجه خود، تنش‌هایی را بین ارکان فدراسیون و باشگاه‌ها به وجود می‌آورند. 
در حالی که تمرکز روی اصول حرفه‌ای و کاری باید در دستور کار فدراسیون باشد، اکثر مدیران ارکان مختلف فدراسیون فوتبال معمولاً در رسانه‌ها در حال صحبت درباره امور فدراسیون هستند و اگر بیشتر از باشگاه‌ها مصاحبه نداشته باشند، کمتر از آنها نیز مصاحبه نمی‌کنند. عبور از مصاحبه‌ها و این مجادلات بحث‌برانگیز، می‌تواند پلی برای رسیدن فوتبال ایران به شرایط حرفه‌ای باشد به‌شرط اینکه بجز باشگاه‌ها، خود فدراسیون نیز این مسأله را چه در ارتباط با باشگاه‌ها و چه در بحث تیم ملی فوتبال رعایت کند‌. اتفاقی که پیش از فینال کافا رخ داد و شاهد صحبت‌های دبیرکل فدراسیون علیه داور پیش از برگزاری مسابقه بودیم که در زمین بازی تأثیرش دیده شد.
جستجو
آرشیو تاریخی