خبر

حضور ساپینتو‌ کنار گزارشگران رادیو و‌ تلویزیون
در دیدار حساس استقلال مقابل چادرملو محرومیت ساپینتو سرمربی پرتغالی تیم، همچنان ادامه داشت و او همچنان از کنار خط مسابقه دور بود. ساپینتو که به دلیل محرومیت نمی‌توانست تیمش را هدایت کند، بازی را در جایگاه شیشه‌ای کنار گزارشگران رادیو و تلویزیون تماشا کرد. چهره ناراحت و عصبانی او نشان‌دهنده دل‌نگرانی‌اش از شرایط تیم و نتایج اخیر بود. مرد پرتغالی که انتظار می‌رود از هفته آینده بتواند دوباره کنار زمین حضور داشته باشد، در شرایطی این بازی را از دور نظاره کرد که وضعیت او در استقلال پس از نتایج نه چندان رضایت‌بخش و تساوی دیروز، همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.


دشواری خبرنگاران 
برای دسترسی به جایگاه
در دیدار دیروز تیم‌های استقلال و چادرملو، یکی دیگر از مشکلات مشهود ورزشگاه تختی، دشواری دسترسی خبرنگاران به جایگاه اختصاصی آنها بود. با وجود وعده‌های مکرر اداره کل ورزش و جوانان مبنی بر نصب آسانسور برای سهولت رفت‌وآمد خبرنگاران این وعده‌ها عملی نشد و همچنان مسیر دسترسی به جایگاه خبرنگاران سخت بود. با این حال عکاسان با نظم و انضباط خاصی پشت تابلوهای ورزشگاه مستقر شدند و مشکل خاصی نداشتند.


گلزنی بازیکن دیپورتی ساپینتو
هادی حبیبی‌نژاد بازیکن تیم چادرملو در دیدار دیروز مقابل استقلال موفق شد گل اول بازی را به ثمر برساند اما برخلاف انتظار، شادی گلش کاملاً حرفه‌ای و بدون حرکتی تنش‌زا انجام شد. حبیبی‌نژاد بازیکنی بود که زمزمه‌هایی درباره احتمال پیوستنش به استقلال به گوش می‌رسید، اما ساپینتو سرمربی استقلال علاقه‌ای به جذب او نداشت و مانع از ورودش به جمع آبی‌پوشان شد. این موضوع انگیزه زیادی به حبیبی‌نژاد داده بود تا مقابل استقلال بهترین عملکرد خود را نشان دهد. گلزنی مقابل تیمی که احتمال پیوستن به آن وجود داشت، برای این بازیکن اهمیت زیادی داشت اما او با رفتاری حرفه‌ای، از هرگونه رفتار تحریک‌آمیز خودداری کرد. در شرایطی که بازی از دقایق ابتدایی با تنش همراه بود، حبیبی‌نژاد با این کار مانع از افزایش تنش در زمین شد که قابل تقدیر است.


اعتراض طاهری به وقت‌کشی گلر چادرملو
رفتار در‌وازه‌بان چادرملو مقابل استقلال باعث ایجاد تنش‌هایی در کنار زمین شد. شاگردان ساپینتو در نیمه دوم با توقف‌های مکرر بازی در صحنه‌هایی از سوی دروازه‌بان تیم چادرملو روبرو شدند که این موضوع واکنش شدید بیژن طاهری، سرپرست تیم استقلال را به همراه داشت. طاهری با اعتراض به این رفتار، سعی کرد تا توجه داور و مسئولان را به این مسأله جلب کند تا بازی بدون توقف ادامه یابد.


اعتراض استقلال به داوری
باشگاه استقلال با انتشار تصویری از لحظه خطای شدید رضا دهقان، بازیکن چادرملو روی روزبه چشمی، به تصمیمات داوری در دیدار مقابل این تیم اعتراض کرد. در دقیقه۱۰ بازی، دهقان با کف استوک روی مچ پای کاپیتان استقلال ضربه‌ای خشن وارد کرد که منجربه خروج زودهنگام چشمی از زمین شد. با این حال موعود بنیادی‌فر، داور مسابقه این خطا را با کارت زرد جریمه نکرد. استقلال در بیانیه خود اعلام کرد که اگر این خطای خشن با کارت زرد همراه می‌شد، با توجه به خطای بعدی دهقان در دقیقه۲۷ روی آسانی که این بار کارت زرد گرفت، چادرملو احتمالاً دوسوم بازی را ۱۰نفره باید ادامه می‌داد. این اشتباه داوری، خشم هواداران و کادرفنی استقلال را برانگیخت. مصدومیت چشمی که برای بازگشت به فرم ایده‌آل و حضور در اردوی تیم ملی تلاش می‌کرد، شوک بزرگی به آبی‌ها وارد کرده است.

جستجو
آرشیو تاریخی