صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و چهل و سه - ۱۴ مهر ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و چهل و سه - ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - صفحه ۴

همه چیز به حالت عادی برگشت

رئال باز هم اوج می‌گیرد

یک هفته پس از شکست تلخ و سنگین مقابل اتلتیکومادرید، رئال مادرید در هفته هشتم لالیگا میزبان ویارئالی بود که با توجه به نتایجش در این فصل رقیبی سرسخت به نظر می‌رسید اما عملکرد خوب و پرموقعیت در روز درخشش همان زوج مخوف همیشگی، بار دیگر رئال را به شرایط آرمانی ابتدای فصل برگرداند؛ تیمی که نشان داده با آلونسو حتی با وجود برخی شکست‌ها، چندان در بحران غرق نمی‌شود و کار سختی برای پیروزی در بازی‌ مقابل تیم‌های لالیگایی ندارد.

وینیسیوس برای حیثیتش جنگید 
وینیسیوس که در آغاز فصل به دنبال نیمکت‌نشینی و ابهام‌های فنی بود، مقابل ویارئال نمایشی متفاوت ارائه داد. با دریبل‌های پرتعداد و برتری در مقابل مدافعان حریف، توانست جریان بازی را در دست بگیرد. در یکی از تقابل‌ها، مدافع ویارئال ابتدا بر او چیره شد، اما در ادامه وینیسیوس به‌تدریج برتری‌اش را تثبیت کرد.  یکی از نکات کلیدی بازی، تحمیل کارت زرد بر مدافع ویارئال یعنی مورینو بود. در ادامه، خطای مجدد او موجب اخراجش شد و این اتفاق به نفع رئال تمام شد.  وینیسیوس البته در جایگاهی نبود که فقط به برتری فیزیکی تکیه کند؛ او خود را در موقعیت پنالتی قرار داد، پنالتی برگرفته را به گل تبدیل کرد و دومین گل خود را هم به ثمر رساند. این دو گل او را به آمار پنج گل در لالیگا رساند و تا کنون یکی از گلزنان تأثیرگذار رئال در فصل به شمار می‌رود. این نمایشِ درخشان، بعد از دوره‌ای پرفراز و نشیب و شایعات اختلاف با ژابی آلونسو، نوید بازگشت وینیسیوس به جایگاه اصلی‌اش است؛ جایگاهی که از او انتظار می‌رود باز هم همپای دیگر فوق‌ستاره تیم کیلیان امباپه، بار هجومی رئال را برعهده 
گیرد. 

امپراتوری در پنالتی‌ها
در فصلی که رئال مادرید بی‌وقفه در صدر می‌تازد، یک آمار جالب بیش از هر چیز دیگر توجه‌ها را جلب کرده است؛ شش پنالتی به سود کهکشانی‌ها و تنها دو پنالتی علیه‌شان. آماری که برای بسیاری از هواداران رقیب، بیش از آنکه عددی ساده باشد، نشانه‌ای از قدرت و شاید هم «نفوذ» همیشگی رئال در زمین داوران تلقی می‌شود. در آخرین پیروزی رئال برابر ویارئال، دوباره همین ماجرا تکرار شد. خطای مدافع حریف روی وینیسیوس یک بار دیگر امباپه را پشت توپ برد؛ ستاره فرانسوی مثل همیشه با خونسردی توپ را به گل تبدیل کرد تا پنالتی‌های رئال همچنان صددرصد موفق باقی بمانند. پنج گل از امباپه و یکی از وینیسیوس، یعنی هیچ فرصتی از روی نقطه پنالتی از دست نرفته است. اما آن‌سوی ماجرا، تنها دو پنالتی علیه رئال اعلام شده؛ یکی برابر سوسیداد و دیگری مقابل اتلتیکومادرید. این تفاوت آماری باعث شده برخی تحلیلگران بپرسند: آیا رئال بیش از حد در محوطه جریمه حریفان خطرناک است یا داوران ناآگاهانه تحت تأثیر نام بزرگ این باشگاه قرار می‌گیرند؟ به‌هرحال، چه بپذیریم و چه نه، این واقعیت پابرجاست که پنالتی‌ها به نقطه قوت تاکتیکی رئال بدل شده‌اند؛ امتیازی که نه‌تنها در جدول، بلکه در ذهن رقبا نیز تأثیرگذار است. در برنابئو، حتی نقطه پنالتی هم، جزئی از سلاح کهکشانی‌هاست.

 

امباپه مصدوم شد
کیلیان امباپه مهاجم رئال مادرید در بازی مقابل ویارئال از ناحیه مچ پا آسیب دید. طبق گزارش مارکا، امباپه دچار کبودی خفیفی در مچ پای راست شده، اما می‌تواند به تیم ملی فرانسه برای بازی‌های مقدماتی جام جهانی در اکتبر بپیوندد. فرانسه روز جمعه در خانه مقابل آذربایجان بازی می‌کند و سه‌شنبه هفته بعد خارج از خانه مقابل ایسلند بازی خواهد داشت. آزمایشات بیشتری روی امباپه انجام شد و به نظر نمی‌رسد مشکل او جدی باشد. کیلیان در اردوی فرانسه نیز تحت نظر پزشکان خواهد بود. رئال مادرید در خانه ۳-۱ ویارئال را برد. ستاره ۲۶ ساله فرانسوی در دقایق پایانی سومین گل تیم را زد و کمی بعد تعویض شد. امباپه با ۹ گل، صدرنشین جدول گلزنان لالیگا است و در مرحله گروهی لیگ قهرمانان هم ۵ گل زده است.

جستجو
آرشیو تاریخی