اردوگاه سرخ

چالش خرسندی با ملی‌پوشان زیاد
احسان خرسندی سرمربی تیم نوجوانان پرسپولیس که 8 بازیکنش به تیم ملی دعوت شده‌اند، درباره تأثیر این شرایط روی نتایج تیمش گفت: بدون هیچ تعارفی تأثیر خواهد گذاشت. الان نزدیک‌ترین رقیب ما ۴ امتیاز فاصله دارد، در حالی که در آخرین بازی به جای نتیجه تساوی می‌توانستیم برنده باشیم. این هفته پنجشنبه، دربی با استقلال را داریم و بازیکنان امروز (سه‌شنبه) می‌آیند. بعد، بازی با سایپا را داریم که خیلی سرنوشت‌ساز است. رقبای ما به مراتب ملی‌پوشان کمتری در اختیار دارند.
او درباره اینکه آیا قرار است با تیم ملی نوجوانان، همکاری داشته باشد یا نه، گفت: لطف داشتند و پیشنهادی مطرح شد. باشگاه که موافق نبود و البته خودم هم احساس کردم در آن حالت نمی‌توانم تمام تمرکز خودم را روی تیم نوجوانان بگذارم.


برنامه مسابقات پایه‌ها
سرخپوشان پایتخت در هفته دهم مسابقات لیگ برتر پایه‌های تهران در چهار رده سنی در برابر حریفان خود صف‌آرایی خواهند کرد.
برنامه هفته دهم مسابقات تیم‌های پایه پرسپولیس به شرح زیر اعلام شد:
پنجشنبه ۱۰ مهر :
نونهالان: پرسپولیس – کیا (ساعت ۱۵) ورزشگاه درفشی‌فر
نوجوانان: استقلال – پرسپولیس (ساعت ۱۵) ورزشگاه امام رضا‌(ع)
شنبه ۱۲ مهر:
جوانان: پرسپولیس – شاهین (ساعت ۱۴:۳۰) ورزشگاه درفشی‌فر
سه‌‌شنبه ۱۵ مهر :
امید: پرسپولیس – داماش پارسه (ورزشگاه و ساعت بازی متعاقباً اعلام می‌شود)
 

دهمین سالگرد هادی در کپورچال
10 سال از واقعه تلخ و مرگ ناگهانی هادی نوروزی کاپیتان محجوب سرخ‌ها گذشت. 
به همین مناسبت دوستان هادی پنجشنبه این هفته گرد هم خواهند آمد تا خاطره این بازیکن فقید را گرامی بدارند. طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، پنجشنبه دهم مهر در ساعت ۱۵:۲۴(به یاد شماره ۲۴ هادی نوروزی) خانواده هادی و دوستانش بر سر مزار او واقع در آرامستان روستای کپورچال شهرستان بابل گرد یکدیگر جمع می‌شوند تا ثابت کنند که کاپیتان فقید پرسپولیس همچنان در یادشان باقی مانده است.


خوردبین جراحی شد
محمد خوردبین پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در یکی از بیمارستان‌های تهران تحت جراحی قلب قرار گرفت.
از آنجا که او پیش از این تحت نظر پزشکان بود، پزشکان تشخیص دادند که نیاز است تحت عمل قلب قرار بگیرد و به همین خاطر صبح امروز با حضور در بیمارستان بستری شد.
مرد کهنه‌کار پرسپولیس در روزهای گذشته اعلام کرده بود؛ قرار است تحت عمل کاشت باتری قلب قرار بگیرد. برای محمود خوردبین دوست‌داشتنی آرزوی سلامتی داریم.


رد شکایت از عمران‌زاده
بعد از بازی با چادرملو، باشگاه پرسپولیس از حنیف عمران‌زاده مربی تیم حریف شکایت کرد. 
در حالی که اعضای تیم یزدی اعتقاد داشتند هواداران پرسپولیس به حنیف فحاشی کرده‌اند، مدیران پرسپولیس اعتقاد داشتند عمران‌زاده تماشاگران را تحریک کرده و مدرک مرتبط هم داشتند. 
با این حال کمیته انضباطی شکایت پرسپولیس را وارد ندانسته و حکم به برائت حنیف داده است. 
همچنین پرسپولیس به خاطر نقض قانون توسط تماشاگرانش در همان بازی که بدون بلیت وارد ورزشگاه شدند و فحاشی تماشاگران به علاوه پرتاب اشیا، جمعاً به مبلغ صد میلیون تومان جریمه شده است. 
 

برانکو دوست دارد برگردد
رضا چلنگر، مترجم سابق برانکو ایوانکوویچ، سرمربی سابق پرسپولیس از تمایل این سرمربی بزرگ برای بازگشت به پرسپولیس پرده برداشت.
چلنگر گفت: من دو روز پیش با برانکو صحبت کردم و مطلع شدم او پیشنهادی از تیم ملی ازبکستان دارد اما با این حال از تمام جزئیات و اخبار پرسپولیس کاملاً مطلع بود، برانکو آرزو می‌کند که روزی دوباره به این تیم بازگردد. شاید یکی از دلایل عدم بازگشت برانکو این باشد که او شرایط فعلی باشگاه را برای این اتفاق مناسب نمی‌داند.
وی افزود: شاید محیط مناسبی برای آمدن او نباشد و خودش ترجیح می‌دهد در این شرایط دچار تغییرات نشود. برانکو می‌داند که ثباتی در حلقه‌های بالایی باشگاه حس نمی‌شود و شاید به مدیران فعلی باشگاه پرسپولیس اعتماد کافی نداشته باشد.


تادیچ پیشنهادی از پرسپولیس نداشت
دوشان تادیچ ستاره تیم الوحده بعد از بازی مقابل تراکتور در تبریز درباره شایعات پیشنهاد پرسپولیس برای جذب او گفت: نه. این درست نیست. شاید انتشار این خبر به خاطر این است که مربی قبلی‌ام کارتال بود که در فنرباغچه مربی‌ام بود. او سرمربی پرسپولیس هم بود و شاید به‌خاطر این موضوع است وگرنه من هیچ وقت در مورد پیوستن به پرسپولیس حرفی نزدم. تادیچ درباره اسماعیل کارتال گفت: او خوب بود. مربی و آدم خوبی بود. اوقات خوشی در فنرباغچه داشتیم و هر دربی را می‌بردیم و ۹۹ امتیاز کسب می‌کردیم. اوقات خوشی کنار هم داشتیم.

جستجو
آرشیو تاریخی