اردوگاه آبی

بازیکنان توصیه سیدورف را جدی می‌گیرند؟
کلارنس سیدورف، سرمربی نامدار فوتبال جهان که مدتی در ایران حضور داشت و با بازیکنان استقلال جلساتی برگزار کرد، یکی از محورهای اصلی صحبت‌هایش را به موضوع فعالیت در فضای مجازی اختصاص داد. او در جمع شاگردانش تأکید کرده بود که بازیکنان حرفه‌ای نباید تمرکز خود را با انتشار پست و استوری در شبکه‌های اجتماعی از دست بدهند و بهتر است زمان و انرژی‌شان صرف مسائل فنی و تمرینی شود. این توصیه باعث شد بازیکنان داخلی استقلال طی هفته‌های اخیر حضور کمرنگ‌تری در صفحات شخصی خود داشته باشند و تقریباً فعالیت‌شان به صفر برسد. با این حال، بازیکنان خارجی استقلال از جمله منیر الحدادی و دوکنز نازون همچنان هر از گاهی با انتشار پست و استوری با هواداران در ارتباط هستند. البته این دو بازیکن در توضیح به سیدورف اعلام کرده‌اند که محتوای منتشرشده‌شان صرفاً جنبه مثبت داشته و ارتباطی به حواشی یا مسائل تیمی ندارد. با وجود این، هفته گذشته منیر الحدادی پس از انتشار یک پست، به توصیه مستقیم سیدورف آن را از صفحه‌اش پاک کرد. به نظر می‌رسد سیدورف قصد دارد با مدیریت دقیق‌تر فضای روانی و رسانه‌ای تیم، تمرکز کامل بازیکنان استقلال را برای دستیابی به اهداف فنی فصل حفظ کند.
 

ورمزیار: جدایی سید حسین 
از استقلال اشتباه بود
صادق ورمزیار، پیشکسوت استقلال در گفت‌وگویی پیرامون شرایط این روزهای آبی‌پوشان به نکات مهمی اشاره کرد. او ضمن انتقاد از برخی تصمیمات مدیریتی و تغییرات فنی، راهکارهایی را نیز برای بازگشت تیم به مسیر موفقیت مطرح کرد. ورمزیار در ابتدا با اشاره به عملکرد استقلال گفت: «من به این تیم نمره ۱۲ می‌دهم. تغییر سید حسین حسینی اشتباه مطلق بود. متأسفانه هیأت‌مدیره و مدیران ما بیشتر به خاطر فضای مجازی یارگیری کردند. در حالی‌ که اگر لیست بازیکنان جذب‌شده بر اساس نیاز تیم بسته می‌شد، شرایط به مراتب بهتر پیش می‌رفت. این اشتباهات دقیقاً از همان‌جا شروع شد. حسینی می‌توانست همچنان نقش مؤثر خود را در تیم ایفا کند و حتی بازوبند کاپیتانی را این‌قدر راحت از دست ندهد.» 
او در ادامه به مسائل فنی استقلال پرداخت و تصریح کرد: «آینده استقلال زمانی درست می‌شود که کمیته فنی انتخاب شود و باشگاه به‌صورت اصولی و حساب‌شده حرکت کند. الان پنج هفته از لیگ گذشته، چند امتیاز داریم. به نظر من می‌شد همچنان با همان سیستم سه دفاعه سابق بازی کرد. تیمی که چند فصل با سه دفاعه بازی کرده، وقتی به سیستم چهار دفاع خطی تغییر می‌دهد، طبیعتاً بازیکنان توانایی لازم برای اجرای این سبک را ندارند. به همین خاطر فکر می‌کنم بازگشت به سیستم قبلی از اهم واجباتی باشد که باید در دستور کار ساپینتو قرار گیرد.»
 

نامه‌نگاری دوباره استقلال 
برای بازگشت ساپینتو 
باشگاه استقلال در روزهای اخیر بار دیگر با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال و کمیته استیناف، خواستار کاهش مدت محرومیت ریکاردو ساپینتو و حضور او روی نیمکت این تیم شده است. این در حالی است که طبق رأی صادرشده، نیمی از محرومیت سرمربی پرتغالی استقلال در تاریخ ۱۸ مهرماه به پایان می‌رسد و او از آن زمان اجازه بازگشت به کنار زمین را خواهد داشت. با این وجود، مسئولان استقلال مدعی‌اند بیش از دو ماه از زمان اجرای محرومیت ساپینتو گذشته و بنابراین او باید زودتر از موعد مقرر به نیمکت برگردد. این موضوع باعث شده باشگاه برای دومین بار با کمیته استیناف مکاتبه کند. نکته قابل توجه این است که بر اساس روال معمول و تجربه پرونده‌های گذشته، احتمال بخشش یا تغییر در رأی نهایی بسیار اندک است. همین موضوع باعث طرح این پرسش در میان کارشناسان و هواداران شده که دلیل پافشاری استقلال بر تکرار نامه‌نگاری چیست؟ آیا این اقدام تنها برای حفظ روحیه سرمربی و بازیکنان انجام می‌شود یا مدیران باشگاه امیدوارند با فشار رسانه‌ای و حقوقی، نظر فدراسیون را تغییر دهند؟ به هر حال باید دید واکنش کمیته استیناف به این درخواست جدید چه خواهد بود، هرچند بعید است در این مرحله تصمیم تازه‌ای اتخاذ شود.

جستجو
آرشیو تاریخی