خبر و مصاحبه

آمادگی مصدومان سپاهان 
بعد از فیفادی
مصدومیت ۶ بازیکن سپاهان در هفته‌های اخیر به چالش بزرگی برای محرم نویدکیا سرمربی طلایی‌پوشان تبدیل شده، اما زمان بازگشت مصدومان مشخص است. سیدحسین حسینی، ایوان سانچز، میلاد زکی‌پور، جواد آقایی‌پور، هادی محمدی و کاوه رضایی، بازیکنان مصدوم سپاهان بودند که در این میان تنها آقایی‌پور به شرایط بازی رسیده و روز گذشته دقایقی کوتاه مقابل خیبر خرم‌آباد به میدان رفت. تمامی بازیکنان مصدوم این تیم بعد از فیفادی ماه جاری و برای دیدار با استقلال خوزستان در هفته هفتم لیگ برتر آماده حضور در ترکیب طلایی‌پوشان هستند.
 

 سورگی: استقلال را 
تحت فشار گذاشتیم


میلاد سورگی هافبک تیم شمس‌آذر درباره تساوی تیمش مقابل استقلال می‌گوید: «نیمه اول مسابقه تقریباً پایاپای پیش رفت. هر دو تیم موقعیت‌هایی داشتند و ما حتی در دقیقه سوم می‌توانستیم به گل برسیم که این اتفاق رخ نداد. در نیمه دوم اما نمایش بهتری داشتیم و توانستیم بازی را در دست بگیریم. با وجود اینکه استقلال تیمی قابل احترام است، ما توانستیم فشار بیشتری ایجاد کنیم و حتی شانس برد داشتیم. هواداران قزوینی واقعاً پرشور هستند. حتی در بازی‌هایی که حساسیت کمتری داشته، همیشه کنار تیم بوده‌اند و در این بازی هم سنگ تمام گذاشتند.» او درباره سطح رقابت‌های لیگ امسال می‌گوید: «ادامه مسیر برای ما سخت است، لیگ امسال بسیار رقابتی شده و پایین و بالای جدول تفاوت زیادی ندارد. همه تیم‌ها پیشرفت کرده‌اند و بازی‌ها سخت‌تر شده‌اند. با این حال امیدواریم سه امتیازی که از ما کسر شده بازگردد تا بتوانیم شرایط بهتری در جدول پیدا کنیم.»


حمایت مالک خیبر از رحمتی


مسعود عبدی مالک باشگاه خیبر خرم‌آباد در خصوص عملکرد خیبر در 5 هفته ابتدایی لیگ برتر می‌گوید: «فکر می‌کنم نتایج خوب و روند تیم ما مثبت بود.
 دو باخت اخیر کمی ما را تحت فشار قرار داد اما در بازی با فولاد خوزستان و سپاهان کیفیت فنی ما مشخص بود. فراموش نکنید بازیکنان جوانی در خیبر بازی می‌کنند و زمان می‌خواهند تا به خودباوری برسند. روند تیم مشخص و سیاست ما استفاده از بازیکنان جوان است. وقتی بازیکن 17 ساله و سه بازیکن جوان زیر 21 سال برای خیبر بازی کردند خودش گویای همه چیز است. تأکید می‌کنم تغییرات ما و همچنین جوانگرایی که صورت گرفته زمان می‌خواهد. از نظر من روند ما خوب است و مهدی رحمتی خوب کار می‌کند و ما در تعامل و هماهنگی صد درصد با یکدیگر هستیم.» 
او درباره شایعه دخالتش در امور فنی این طور می‌گوید: «شما می‌توانید از مربیانی که در خیبر کار کردند در این مورد سؤال کنید یا حتی از مهدی رحمتی که الان سرمربی ما است سؤال کنید که آیا چنین مسأله‌ای وجود دارد یا خیر. اصلاً به خودم اجازه نمی‌دهم در مسائل فنی دخالتی کنم و شأن من هم این‌گونه صحبت‌ها نیست. من بدبین هستم که مطرح کردن این مباحث کاری هدفمند برای زدن خیبر است»
 

معرفی مدیرعامل جدید فجرسپاسی
پس از استعفای حسن کریمی از مدیرعاملی باشگاه فجرسپاسی شیراز، قائم‌مقامش به‌عنوان جانشین او برگزیده شد.
 هیأت مدیره باشگاه فجر شهید سپاسی در جلسه دیروزش با رأی قاطع، حاتم احمدی را به‌عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه انتخاب کرد. احمدی فصل گذشته به‌عنوان قائم‌مقام در کنار حسن کریمی (مدیرعامل پیشین فجر) فعالیت داشت و سابقه 10 سال حضور در سطح مدیریتی باشگاه فجر را در کارنامه دارد.

جستجو
آرشیو تاریخی