اردوگاه آبی

یک یادآوری به بهانه انتقاد از مورایس
آقای کریمی و تنبیه بازیکنان 
د ر ورزشگاه آزادی
فیروز کریمی، سرمربی پیشین استقلال، اخیراً در یک برنامه زنده تلویزیونی، اظهارات مورایس، مربی فعلی استقلال، مبنی بر کنار گذاشتن آقاسی به دلیل اشتباهات را نقد کرده است. بسیاری معتقدند که کریمی حق ندارد مورایس را نقد کند، زیرا در زمان سرمربیگری خودش در فصل هفتم لیگ برتر نیز شرایط استقلال به هیچ وجه مطلوب نبود. آن فصل، استقلال در ورزشگاه آزادی 4 گل مقابل صنعت نفت آبادان خورد و پس از پایان بازی، کریمی در اقدامی عجیب بازیکنان را تنبیه کرد. این اتفاق باعث شد تا درآن دوران عملکرد او نیز زیر سؤال برود و حالا باید یادآوری شود که انتقاد از مربی فعلی، در حالی که خود کریمی در شرایط مشابه عملکرد مناسبی نداشت، منطقی به نظر نمی‌رسد.
اینکه مورایس اعلام کرده احتمالاً آقاسی تنبیه خواهد شد هرگز اظهارات نامناسبی نیست و عین صداقت است و روشن نیست که چرا کریمی اینطور از مورایس نقد می‌کند و حتی در برنامه زنده سؤال می‌پرسد که مگر مورایس چه چیزی به مدافعان استقلال یاد داده است. قطعاً مربیان فعلی در تمرینات استقلال تفریح نمی‌کنند و درحال فعالیت هستند اما نتایجی که مورد نظر است به دست نمی‌آید و بازیکنان نیز باید پاسخگو باشند.


انتخاب دروازه‌بان دشوار شد
فرعباسی هم ساپینتو را راضی نکرد
در حالی که پیش‌بینی می‌شد حبیب فرعباسی، دروازه‌بان جوان استقلال، بتواند جای آدان را در دیدار مقابل پیکان پر کند و عملکردی مطمئن و تحسین‌برانگیز ارائه دهد، او نیز نتوانست انتظارات را برآورده کند و مقابل پیکان دو گل دریافت کرد. این موضوع معمای انتخاب دروازه‌بان استقلال برای بازی پیش رو با شمس‌آذر را بیش از پیش پیچیده کرده است. با توجه به عملکرد ضعیف آدان در بازی با الوصل، انتظار می‌رود او در دیدار آینده روی نیمکت بنشیند، اما تجربه حبیب فرعباسی نشان داد که هنوز نمی‌توان به او اعتماد کامل داشت. ضعف در مهار شوت‌ها و واکنش‌های دیرهنگام، هواداران و کارشناسان را نگران کرده و سؤال‌هایی را درباره ثبات خط دروازه استقلال ایجاد کرده است. به این ترتیب، کادرفنی باشگاه با تصمیم دشواری مواجه است؛ انتخاب دروازه‌بان اصلی در شرایطی که هیچ‌یک از گزینه‌ها کاملاً مطمئن به نظر نمی‌رسند، اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. هواداران استقلال امیدوارند در دیدار مقابل شمس‌آذر، تیم بتواند عملکرد دفاعی بهتری داشته باشد و خط دروازه پایدارتر عمل کند تا نگرانی‌ها کاهش یابد و استقلال از لحاظ تاکتیکی و روانی آماده مسابقات پیش رو شود.


انتخاب مدافعان، سخت‌تر از همیشه
آشورماتوف مقابل شمس‌آذر هم غایب است
رستم آشورماتوف، مدافع کلیدی استقلال، همچنان به دلیل مصدومیت نمی‌تواند در دیدار با شمس‌آذر به میدان برود و ساپینتو مجبور است از دیگر گزینه‌های دفاعی تیم استفاده کند. این غیبت، کادرفنی را در انتخاب ترکیب اصلی دچار چالش کرده و اهمیت سایر مدافعان را دوچندان می‌کند.
با این حال، هنوز مشخص نیست که آشورماتوف در دیدار استقلال مقابل المحرق بحرین در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به بازی برسد، اما حضور او در تمرینات گروهی تیم می‌تواند نشانه‌ای امیدوارکننده برای بازگشت احتمالی‌اش باشد.
این وضعیت، فشار بیشتری روی ساپینتو و خط دفاعی استقلال وارد می‌کند، زیرا نبود آشورماتوف باعث می‌شود هماهنگی خط دفاعی کاهش یابد و تیم در مقابل حریفان حساس و آسیب‌پذیرتر باشد. درغیاب آشورماتوف دیگر مدافعان هم عملکرد بسیار ضعیفی داشته‌اند.


حمایت شاهرخ بیانی از کادرفنی استقلال
آقاسی باید کنار گذاشته شود
شاهرخ بیانی، پیشکسوت استقلال با دفاع از کنار گذاشتن عارف آقاسی گفت: «این بازیکن را باید هم کنار بگذارند چون شخصیت استقلال را زیر سؤال برد. آقاسی در مواجهه با خبرنگاران با نحوه بدی می‌گوید سؤال بعدی! به جای اینکه سرش پایین باشد و معذرت‌خواهی کند، می‌گوید سؤال بعدی. آقای آقاسی! میلیاردها تومان پول گرفتی، آن هم از باشگاهی که میلیون‌ها طرفدار دارد. خدا پدر و مادر فرهاد مجیدی را بیامرزد که حتماً چیزی از این بازیکن می‌دانست که چند فصل پیش گذاشت از استقلال برود و گفت بازیکن باید از خدایش باشد پیراهن استقلال را برتن کند. خدا منصورخان پورحیدری را بیامرزد، هر وقتی می‌خواست بازیکن بگیرد، اول به شخصیت او نگاه می‌کرد که به درد استقلال می‌خورد یا نه. فاکتور اول برای پورحیدری شخصیت بازیکن بود نه فوتبالش.»

جستجو
آرشیو تاریخی