صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و سی - ۳۰ شهریور ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و سی - ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - صفحه ۶

اردوگاه سرخ

دعوت درویش و هیأت مدیره  به مجلس
پس از افزایش مطالبات و دغدغه‌های هواداران پرسپولیس در خصوص مدیریت و آینده این باشگاه پرطرفدار، فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره پرسپولیس را به مجلس دعوت کرد.
ایسنا خبر داده پس از افزایش مطالبات و دغدغه‌های هواداران پرسپولیس در خصوص مدیریت و آینده این باشگاه پرطرفدار، فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با تأکید بر وظیفه نظارتی و حمایتی خود در حوزه ورزش، از مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره باشگاه پرسپولیس برای حضور در مجلس و ارائه گزارش دعوت به عمل آورد.
این دعوت در راستای شفاف‌سازی امور، پاسخگویی به دغدغه‌های هواداران و بررسی راهکارهای حمایتی برای بهبود شرایط باشگاه صورت گرفته است.
 

جلسه هیأت مدیره  دوشنبه در درفشی‌فر
در حالی که جلسه هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس به طور معمول روزهای دوشنبه هر هفته برای بررسی اتفاقات جاری این باشگاه تشکیل می‌شود، در دو هفته گذشته این جلسات برگزار نشده است.
این اتفاق بعد از آن رخ داد که محمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر حمایت همه جانبه‌ای از رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس داشت و شنیده می‌شود همین موضوع و نادیده گرفتن نقش هیأت مدیره توسط مالکان باشگاه دلیل عدم برگزاری جلسات هیأت مدیره این باشگاه بوده است.
در این شرایط شنیده‌ها حاکی از آن است که جلسه هیأت مدیره پرسپولیس پس از دو هفته، روز دوشنبه هفته جاری در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار خواهد شد تا اعضای هیأت مدیره بازدیدی از آخرین وضعیت این ورزشگاه داشته باشند.
 

خطای سروش نهایتاً کارت زرد داشت
اعضای تیم چادرملو در اعتراض به تصمیم داور بازی مقابل پرسپولیس گفته‌اند سروش رفیعی در یک صحنه از بازی که در دقیقه 73 اتفاق افتاد مستحق دریافت کارت قرمز بوده است.
درباره این صحنه رضا کرمانشاهی مدیر اجرایی باشگاه پرسپولیس گفت: سروش رفیعی در جریان بازی و در حالی که مالک توپ و در حال گردش بود، دستش به حریف برخورد کرد و شدت ضربه هم به حدی نبود که داور با کارت قرمز مستقیم بازیکن ما را اخراج کند. در سختگیرانه‌ترین حالت داور می‌توانست به بازیکن ما کارت زرد دهد.
محمدحسین ترابیان، مهدی عالیقدر، ابراهیم میرزابیگی، سعید علی‌نژادیان، تورج حق‌وردی و حسین عسگری شش کارشناس داوری هستند که درباره این صحنه صحبت کرده‌اند که سه نفر گفته‌اند این برخورد خطا نیست و مستحق جریمه هم نخواهد بود اما سه نفر گفته‌اند داور می‌توانست به سروش رفیعی اخطار بدهد.


انتقاد کاظمیان از حمله به هاشمیان
بعد از پایان بازی مقابل چادرملو و تساوی 
ناامید کننده پرسپولیس در ورزشگاه تختی تعدادی از هواداران پرسپولیس در اقدامی ناشایست اقدام به پرتاب اشیاء به سمت بازیکنان و کادرفنی کردند که تصاویر ناخوشایندی را در کنار تونل ورزشگاه تختی به وجود آورد. این اتفاق واکنش ستاره سال‌های گذشته تیم پرسپولیس را به همراه داشته است.
جواد کاظمیان که سال‌های طولانی در پرسپولیس حضور داشت، در صفحه اینستاگرام خود تصویر این صحنه عجیب را بازنشر کرده و خواستار صبر بیشتری از سوی هواداران شده است.
کاظمیان در استوری خود نوشت: هفته چهارم و این حرکت زشت اونم با هاشمیان آدم حسابی و با شخصیت؟ تیم ایراد فنی داره، تو نقل و انتقالات خوب نبوده و غیر از دو بازیکن، یه مشت بازیکن معمولی گرفتن آقایون. هاشمیان توش نقشی نداشته، صبر کنیم چند هفته.


مدرک حرکت حنیف  تقدیم به کمیته اخلاق
بعد از بازی مقابل چادرملو سعید اخباری مربی این تیم نسبت به فحاشی هواداران پرسپولیس به حنیف عمران‌زاده واکنش نشان داد و حتی گفت برایش عجیب است که چرا بازیکنان بزرگ پرسپولیس به این فحاشی‌ها واکنشی نشان نداده‌اند.
با این حال دیروز رضا کرمانشاهی مدیر اجرایی باشگاه پرسپولیس گفت: آقای عمران‌زاده در پایان بازی مصاحبه کرده است و گفته شعار تماشاگران علیه او به خاطر عملکرد خوبش در دوران بازیگری است. نه برادر من! شما با دست حرکت زشتی را به سمت هواداران ما انجام دادی و شعارها به همین خاطر بود. فیلم این اتفاق و مستندات آن هم موجود است. نماینده سازمان لیگ و ناظر بازی هم آن را دیدند. ما مستندات این موضوع را به کمیته انضباطی ارسال خواهیم کرد.

جستجو
آرشیو تاریخی