در حافظه موقت ذخیره شد...
برد لیورپول با درخشش گراونبرخ و اکیتیکه
5 بازی، 5 برد؛ قدرتنمایی اسلوت ادامه دارد
ستاره بازی، رایان گراونبرخ، هافبک هلندی بود که در دقایق ابتدایی بازی، گل اول تیمش را با یک والی زیبا از روی پاس محمد صلاح به ثمر رساند. این گل، دومین گل گراونبرخ در چهار بازی لیگ برتری فصل جاری بود که نشاندهنده پیشرفت چشمگیر این بازیکن در مقایسه با دو فصل گذشته است. کمتر بازیکنی در تاریخ لیورپول موفق شده است در دربی مرسیساید در سن کم هم گل بزند و هم پاس گل بدهد؛ رکوردی که گراونبرخ با ۲۳ سال و ۱۲۷ روز به دست آورد.
هوگو اکیتیکه، مهاجم فرانسوی تازهوارد، همچنان فرم درخشانی دارد و گل دوم لیورپول را به زیبایی وارد دروازه حریف کرد. او که در ترکیب اصلی به الکساندر ایساک ترجیح داده شد، نشان داد که با زدن چهارمین گل در شش بازی ابتداییاش نمیتوان به این راحتیها او را نیمکت نشین کرد. اکیتیکه با حرکات سریع و تکنیک بالایش یادآور فرناندو تورس در روزهای اوج است و به نظر میرسد برای حمله لیورپول نقشی کلیدی ایفا خواهد کرد.
از سوی دیگر، اورتون با گل زیبای ادریسا گیه در دقیقه ۵۸ به بازی بازگشت و تا دقایق پایانی فشار زیادی روی میزبان آورد، اما گل این بازیکن نتوانست مانع از سومین شکست متوالی خود شود. دیوید مویس سرمربی اورتون، هنوز موفق به کسب برد در خانه لیورپول نشده و این روند ۲۱ بازی بدون برد در آنفیلد، رکوردی نامطلوب در لیگ برتر برای او به ثبت رسانده است.
لیورپول حالا با ۱۵ امتیاز از ۵ بازی در صدر جدول قرار دارد و به نظر میرسد با ترکیبی متوازن و بازیکنانی در اوج فرم، فصل موفقی در پیش خواهد داشت.
