صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و بیست و پنج - ۲۴ شهریور ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و بیست و پنج - ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - صفحه ۷

اردوگاه آبی

اردوی کیش تحت تأثیر  باخت به استقلال خوزستان
تیم فوتبال استقلال پس از شکست غیرمنتظره برابر استقلال خوزستان، اردوی آماده‌سازی خود را در جزیره کیش آغاز کرده است. آبی‌ها قرار است پس از چند جلسه تمرین در این جزیره، راهی امارات شوند تا مقابل الوصل قرار بگیرند. با این حال، فضای تیم همچنان تحت تأثیر باخت اخیر است و همین موضوع نگرانی‌هایی برای کادر فنی به همراه داشته است.
کادر فنی تلاش می‌کند تا بازیکنان را از نظر روحی و روانی آماده کرده و ذهنیت آنها را از شکست گذشته دور کند. این شکست در شرایطی رخ داد که استقلال نیازمند روحیه‌ای مثبت برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا بود اما با این شکست تا حدی معادلات بر هم ریخته است.
با این حال بازیکنان در کیش تمرینات منظم و فشرده‌ای را دنبال می‌کنند تا هم از نظر بدنی و هم ذهنی به شرایط مطلوب برسند. حالا همه نگاه‌ها به این است که آیا آبی‌ها می‌توانند با عبور از شوک باخت اخیر، با تمرکز کامل برابر الوصل حاضر شوند یا خیر؟!
استقلال و الوصل چهارشنبه هفته جاری در امارات رخ در رخ هم قرار می‌گیرند و استقلال از کیش راهی امارات و دبی خواهد شد. 
  

کارزار استقلالی‌ها  علیه همنام خوزستانی
کارزار هواداران استقلال علیه استقلال خوزستان به یکی از سوژه‌های پرحاشیه روزهای اخیر فوتبال ایران تبدیل شده است. پس از شکست استقلال تهران برابر استقلال خوزستان، بسیاری از هواداران آبی معتقدند نام و لوگوی این باشگاه اهوازی شباهت زیادی با تیم پرطرفدار تهرانی دارد و همین مسأله باعث ایجاد حساسیت مضاعف شده است.
آنها با ایجاد کمپین‌های مجازی خواستار تغییر نام و نشان استقلال خوزستان شدند و دلیل خود را هم «رفتار عجیب» این تیم در دیدار اخیر عنوان کرده‌اند؛ دیداری که با شکست تلخ برای شاگردان ساپینتو به پایان رسید.
استقلالی‌ها همچنین به این نکته اشاره می‌کنند که طی سال‌های اخیر، در اهواز نه‌تنها فضای میزبانی مناسبی برای تیم‌شان وجود نداشته، بلکه بارها اتفاقاتی رخ داده که به ضرر آنها تمام شده است. از نگاه این هواداران، تیمی که نه سابقه و نه پایگاه هواداری مشابهی دارد، نباید با نام استقلال فعالیت کند.
این موضوع اکنون به یک مطالبه جدی در میان بخشی از جامعه هواداری آبی‌ها بدل شده است.
   

ظرفیت محدود برای استقلال  در امارات
باشگاه الوصل امارات برای دیدار حساس مقابل استقلال تهران در چهارچوب رقابت‌های آسیایی، سهمیه محدودی برای هواداران آبی‌ها در نظر گرفته است. 
بر اساس اعلام سایت رسمی فروش بلیت، تنها حدود ۲۵۰ قطعه بلیت در اختیار طرفداران استقلال قرار گرفته و به سرعت در معرض فروش گذاشته شد. 
این مسابقه قرار است در ورزشگاه زعبیل شهر دبی برگزار شود؛ ورزشگاهی با ظرفیت نه چندان بالا که همین موضوع دلیل اصلی محدودیت در تخصیص بلیت به هواداران میهمان عنوان شده است. 
استقلالی‌ها همواره در بازی‌های برون‌مرزی حضور پرشوری دارند و همین موضوع باعث شده تقاضا برای بلیت‌های اندک موجود بسیار بالا باشد. این شرایط واکنش‌هایی را میان هواداران به همراه داشته، چرا که بسیاری انتظار داشتند سهمیه بیشتری برای طرفداران ایرانی اختصاص یابد.
 با این حال، علاقه‌مندان استقلال امیدوارند با حضور پرانرژی همین جمع محدود در ورزشگاه، تیمشان در دبی حمایت و فضای مثبتی در ورزشگاه زعبیل ایجاد شود.
 لازم به ذکر است که قیمت بلیت‌های این بازی دست کم 560 هزار تومان تخمین زده شده است که در قیاس با قیمت بلیت در ایران بسیار قابل توجه است.
  

ساپینتو برخورد لفظی با بازیکنان نداشته است
برخی رسانه‌ها درخصوص صحبت‌های ساپینتو مدعی شده بودند که سرمربی استقلال در جریان این صحبت بشدت به بازیکنان انتقاد کرده و حتی به آنها گفته از عملکرد خودتان خجالت بکشید. 
طبق صحبت‌های نزدیکان به باشگاه استقلال اما سرمربی آبی‌ها از چنین واژه‌هایی در مقابل بازیکنان استقلال استفاده نکرده و روشن نیست که چه طور چنین اخباری از درون تیم استقلال به بیرون منتشر می‌شود.
 به هرحال این هم از ترکش‌های شکست بیرون خانه مقابل همنام خوزستانی است و شاید اگر نتیجه دیگری رقم می‌خورد هیچ کس به این مسائل ورود نمی‌کرد.

جستجو
آرشیو تاریخی