صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و بیست - ۱۶ شهریور ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و بیست - ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ - صفحه ۸

مظفر: در جام جهانی حریف آسانی وجود ندارد

شهرزاد مظفر، سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان ایران، پس از اعلام سیدبندی جام جهانی ۲۰۲۵ فیلیپین، تأکید کرد که ملی‌پوشان با انگیزه و تمرکز بالا آماده رویارویی با حریفان قدرتمند هستند. تیم ملی ایران در سید سوم با تیم‌های کلمبیا، لهستان و نیوزیلند قرار گرفته است.
مظفر با اشاره به سیدهای اول و دوم گفت: «برزیل، اسپانیا و پرتغال در سید اول و ژاپن، آرژانتین و ایتالیا در سید دوم از قدرت‌های فوتسال جهان محسوب می‌شوند. طبیعتاً هیچ حریف آسانی وجود ندارد و مسیر صعود دشوار خواهد بود.» وی افزود که احتمال همگروهی ایران با دو قدرت جهانی از سیدهای اول و دوم بالا است و تنها دو تیم از هر گروه جواز صعود خواهند داشت.
سرمربی تیم ملی تأکید کرد که تیم با برنامه‌ریزی دقیق و برگزاری بازی‌های تدارکاتی سطح بالا آماده مسابقات می‌شود تا بازیکنان با اعتمادبه‌نفس و آمادگی کامل وارد جام جهانی شوند. وی در پایان گفت که حمایت مسئولین همیشه پشتوانه تیم بوده و امیدوار است با تجربه‌اندوزی ملی‌پوشان در دیدارهای دوستانه، نماینده شایسته‌ای برای ایران در بزرگترین رویداد فوتسال بانوان جهان باشیم.
جستجو
آرشیو تاریخی