حرف‌های جالب مدیرعامل پرسپولیس در جمع هواداران

دلبری از مالک و پروین، حمله به حاشیه‌سازان


رضا درویش دیروز در سالن اریکه ایرانیان و در جشن سالگرد برد تاریخی شش بر صفر مقابل استقلال که چند سالی است به عنوان «روز هوادار» نامید شده و از سوی کانون هواداران مراسمی هم برگزار می‌شود اولین فردی بود که پشت تریبون رفت و اتفاقاً کوتاه هم حرف نزد. درویش بدون اشاره به روز تاریخی 16 شهریور که حالا بهانه‌ای برای تجمع هواداران و خانواده پرسپولیس دور یکدیگر است شروع به صحبت درباره معضلات و مشکلات باشگاه کرد و دوباره تأکید داشت که 1500 میلیارد تومان بدهی‌های قبلی باشگاه را خودش پرداخت کرده است.
درویش که خودش را خادم پرسپولیس معرفی کرد با رخصت از بزرگان ابتدا با اشاره به اینکه پرسپولیس در دوران مالکیت تربیت بدنی و قبل از آن شبیه گوشت قربانی بوده با اشاره به خصوصی‌سازی و حرکت بزرگ کنسرسیوم بانکی و بانک شهر از مالک فعلی باشگاه دلبری کرد تا پس از ابقای چندین باره‌اش در مسند مدیرعاملی به نوعی محبت‌های ایشان را جبران کرده باشد.
درویش بار دیگر برای علی پروین هم سنگ تمام گذاشت و با اشاره به مشکلات زمان حضور پروین در پرسپولیس و اینکه تیم در زمان او زمین تمرین نداشت به این نکته تأکید داشت که الان پرسپولیس سه زمین تمرین فوق‌العاده و باکیفیت دارد و امکانات کاملاً برایش فراهم است.
درویش بخشی از صحبت‌هایش را به مشکل تراشی برای پرسپولیس طی یک ماه گذشته اختصاص داد تا مشخص شود آنچه برخی هواداران تصور می‌کردند اشتباه نبوده و خود مدیران باشگاه نیز به این موضوع تأکید دارند که این همه اتفاق علیه پرسپولیس مشکوک است. اینکه در یک ماه گذشته انواع و اقسام مشکلات برای پرسپولیس ایجاد شده، پرسپولیس تنهاست و پشتش به هواداران و پیشکسوتان گرم است.
نکته جالب اینکه بعد از صحبت‌های درویش تعدادی از لیدرهای باشگاه که به نظر نمی‌رسید تعدادشان زیاد هم باشد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس را با شعار«درویش پرسپولیســـــــــی» تشویق کردند تا او سر جای خودش بنشیند.
 

جستجو
آرشیو تاریخی