محمدی: گلایه‌های گل‌محمدی منفعتی برای تیم نخواهد داشت

تیم فولاد پس از شروع خوبش در فصل نقل و انتقالات در ادامه به‌زعم یحیی گل‌محمدی نتوانست بازیکنان مدنظرش را جذب کند. همین اتفاق و دو شکست متوالی آنها حواشی زیادی را برایشان به‌همراه داشت. 
اما محمد محمدی مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان ترجیح می‌دهد در این شرایط از حواشی فاصله بگیرد: «به نظر من در شرایط فعلی چیزی بهتر از آرامش نمی‌تواند به مجموعه بزرگ فولاد و هواداران خونگرمش کمک کند. گلایه‌های کادرفنی منفعتی برای تیم نخواهد داشت و ضرر آن مطمئناً در این شرایط بیشتر خواهد بود.»
 او از کادر فنی‌اش انتظار بیشتری دارد: «صحبت‌های اینچنینی و حواشی به وجود آمده، قطعاً به ضرر باشگاه فولاد خواهد بود. ما باید تمرکز خود را روی کار بگذاریم تا بتوانیم پاسخگوی انتظارات به‌حق هواداران عزیز فولاد باشیم. ما باید برای رسیدن به روزهای خوب مشکلات فنی و حواشی را برطرف کنیم. مطمئناً با کم‌ شدن حاشیه‌ها و متحد شدن همه اعضای تیم و باشگاه، روزهای خوبی پیش روی فولاد بزرگ خواهد بود. ما باید برای ادامه مسابقات یکدل باشیم. مطمئن باشید به‌موقع و در شرایط بهتر در خصوص همه این اتفاقات اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.»

جستجو
آرشیو تاریخی