خبر

شاید به ایساک نیازی نباشد
اکیتیکه، نونیز جدید نیست 
پیروزی لیورپول در هفته اول لیگ برتر انگلیس مقابل بورنموث، با عملکردی درخشان از ستاره جدید فرانسوی این تیم یعنی هوگو اکیتیکه همراه بود. پس از به ثمر رساندن یک گل زیبا در سوپرجام مقابل کریستال پالاس، اکیتیکه با به ثمر رساندن اولین گل فصل لیگ برتر و عملکرد مطلوب در جریان بازی اثبات کرد که چرا مدیران لیورپول، حاضر شده‌اند ۹۵ میلیون یورو برای این ستاره جوان هزینه کنند. از ابتدا، هزینه هنگفت لیورپول برای جذب اکیتیکه با تردیدهایی جدی همراه بود اما این بازیکن در پست مهاجم نوک تا به اینجا نشان داده که قرمزها می‌توانند روی کیفیت او در روزهای سخت حساب باز کنند. او تبدیل به نخستین فرانسوی تاریخ لیگ برتر شد که در اولین بازی خود، یک گل و یک پاس گل را به نام خود ثبت می‌کند و پیش از این در لیورپول نیز فقط داروین نونیز در سال ۲۰۲۲ مقابل فولام، چنین آماری را در نخستین بازی خود ثبت کرده بود. سرنوشت نونیز در لیورپول، مطابق انتظار پیش نرفت و او پس از سه فصل ناکام، در این تابستان راهی الهلال عربستان شد اما لیورپولی‌ها، سخت امیدوارند که اکیتیکه سرنوشت متفاوتی در لباس این تیم داشته باشد. توانایی اکیتیکه برای بازی در چند پست مختلف از جمله وینگر چپ و راست، باعث شده تا او بازیکن کامل‌تری به نسبت نونیز باشد و همین موضوع باعث می‌شود تا خرید الکساندر ایساک نیز، دردسری برای حضور اکیتیکه در ترکیب اصلی لیورپول ایجاد نکند. با این حال اکیتیکه تا اینجا ثابت کرده که حتی با عدم جذب ایساک نیز، لیورپول دغدغه‌ای از بابت یک مهاجم نوک ششدانگ و گلزن ندارد.
 
انگیزه انریکه؛ فتح دوباره لیگ قهرمانان
لوئیس انریکه، سرمربی پاری‌سن‌ژرمن، در آستانه شروع فصل جدید لیگ فرانسه، اصلی‌ترین هدف تیمش را فتح دوباره لیگ قهرمانان اروپا عنوان کرد. او در کنفرانس خبری پیش از بازی با نانت گفت که حفظ قهرمانی در لیگ قهرمانان تاریخی و چالشی بزرگ است و نیازمند جاه‌طلبی و تلاش مضاعف است. انریکه به سختی رقابت فصل گذشته اشاره کرد و تأکید داشت که این فصل نیز رقابت نزدیک و سخت خواهد بود. او از تلاش تیم برای بازیابی حس کار با توپ پس از فینال سوپرکاپ اروپا مقابل تاتنهام ابراز رضایت کرد و گفت شروع فصل همیشه دشوار است اما تیم آماده مبارزه با مشکلات است. انریکه درباره مصدومیت‌ها گفت که در فوتبال، آسیب‌دیدگی‌ها طبیعی است و تمرینات و سفرها به دقت مدیریت می‌شود.
انریکه افزود تیم در نقل‌وانتقالات تکمیل شده و با داشتن بازیکنان چندپسته نگرانی خاصی ندارد. در خصوص بازیکنان جدید مثل ایلیا زابارنی، انریکه از کیفیت و توانایی‌های آنها به عنوان تقویت کننده تیم یاد کرد. او بزرگ‌ترین چالش پیش‌رو را حفظ غیرقابل‌پیش‌بینی بودن تاکتیکی و پیشرفت مداوم تیم دانست. در پایان، انریکه تأکید کرد همه بازیکنان و هواداران هدفی مشترک دارند: بردن جام‌ها به صورت تیمی.
 
هویسن، نقطه قوت رئال در فصل جدید
در بازی دوستانه اخیر رئال مادرید مقابل تیرول، دین هویسن عملکردی برجسته داشت. او علاوه بر توانایی‌های دفاعی، نقش کلیدی در شروع بازی از خط دفاع نشان داد. هویسن با 116 پاس (94 درصد دقت) بیشترین تماس با توپ را در میان بازیکنان رئال داشت، بسیار جلوتر از گولر (74 پاس، 92 درصد دقت) و شوامنی (50 پاس موفق از 53). پاس‌های او شامل پاس‌های کوتاه، متوسط و بلند بود، که اغلب پیش‌رونده و خط‌‌شکن بودند و توپ را به مناطق خطرناک برای حریف می‌رساندند.
دقت او در پاس‌های بلند (13 از 16) به رئال توانایی جابه‌جایی دفاع حریف را داد، قابلیتی که از زمان خداحافظی تونی کروس کمتر دیده شده بود. هویسن، ملی‌پوش اسپانیایی 20 ساله که ژوئن گذشته با 59 میلیون یورو از بورنموث خریداری شد، در جام جهانی باشگاه‌ها نیز درخشید و غیبت او در نیمه‌نهایی مقابل پاری‌سن‌ژرمن به دلیل اخراج در بازی با یوونتوس بشدت احساس شد.
 ژابی آلونسو در او یک بازیکن چندوجهی یافته که مانند خودش در دوران بازی، قادر به شروع بازی و نظم دادن به خروج توپ است. این توانایی، که فصل گذشته پس از بازنشستگی کروس یک ضعف بزرگ بود، با حضور هویسن جبران شده است. سبک بازی ترکیبی او، که دفاع و خلاقیت را در هم می‌آمیزد، یکی از نقاط قوت رئال در فصل جدید خواهد بود که از سه‌شنبه مقابل اوساسونا آغاز می‌شود.
 
اسلوت: 20 دقیقه پایانی دنبال ژوتا می‌گشتم
سرمربی تیم فوتبال لیورپول به پیروزی تیمش مقابل بورنموث و ادای احترامی که به مهاجم پیشین این تیم شد، واکنش نشان داد. اسلوت که شاگردانش در اولین بازی خود در فصل جدید لیگ برتر انگلیس موفق شدند با نتیجه 4 بر 2 میهمان خود بورنموث را شکست دهند، درباره کسب این پیروزی که با 2 گل دیرهنگام کیه‌زا و صلاح به دست آمد، گفت: «بازی نمی‌توانست پایانی بهتر از این داشته باشد. ما در آغاز نیمه دوم بازی را خیلی خوب شروع کردیم اما آنها هم موقعیت‌های خودشان را داشتند. وقتی 2 بر صفر در نتیجه پیش بودیم، بازی را کنترل کردیم اما ناگهان آنها با دو ضدحمله به بازی برگشتند. بورنموث تیمی است که هرگز تسلیم نمی‌شود اما خوشبختانه تیمی که آنها در این بازی مقابلش قرار گرفتند (اشاره به تیم خودش) هم هرگز تسلیم نمی‌شود.» وی همچنین در خصوص خط دفاعی و میانی تیمش اظهار داشت: «هر چقدر هم که همه در مورد تیم ما صحبت می‌کنند، ما هم مشکلاتی داریم و یکی از آنها خط دفاعی‌مان است.»
اسلوت در پایان درباره ادای احترام هواداران لیورپول به دیوگو ژوتا که اخیراً در یک سانحه رانندگی به همراه برادرش جان خود را از دست داد، گفت: «ادای احترامی که امروز به ژوتا شد، چقدر چشمگیر و خارق‌العاده بود. به بازیکنان گفتم که در 20 دقیقه مانده به پایان بازی وقتی نتیجه 2-2 بود، اولین کسی که به او فکر کردم دیوگو ژوتا بود و حالا با کمک هواداران‌مان توانستیم ورق بازی را برگردانیم. این ادای احترام و هواداران ما چقدر تأثیرگذار بود و این فقط می‌تواند در آنفیلد اتفاق بیفتد.»

 

جستجو
آرشیو تاریخی