اردوگاه سرخ

ملاپور راهی لیگ یک شد
مدافع چپ جوان پرسپولیس که فصل گذشته فرصت بازی در ترکیب اصلی را پیدا نکرد، راهی لیگ دسته اول شد. عرفان ملاپور، مدافع چپ ۲۲ ساله پرسپولیس که تابستان گذشته به عنوان یکی از سهمیه‌های زیر ۲۳ سال به این تیم پیوسته بود، در نقل‌وانتقالات جاری راهی داماش گیلان شد تا در فصل آینده در لیگ یک به میدان برود. ملاپور که سابقه حضور در تیم‌های آریو اسلامشهر و شهرداری نوشهر را در کارنامه دارد، تابستان سال گذشته در حالی به پرسپولیس پیوست که این باشگاه در تلاش برای جذب یک مدافع چپ خارجی بود و در نهایت هم میلاد محمدی لژیونر را جذب کرد و ملاپور یک دقیقه هم برای پرسپولیس بازی نکرد.


گندوز به مولودیه الجزایر پیوست
  الکسیس گندوز با تیم مولودیه الجزایر قرارداد امضا کرد و فصل بعد در لیگ الجزایر به میدان می‌رود. الکسیس گندوز، سنگربان الجزایری پرسپولیس، تنها بعد از یک فصل از این تیم جدا شد و دو فصل باقی مانده قرارداد خود را با توافق طرفین فسخ کرد. گندوز با تیم مولودیه، قهرمان فصل قبل لیگ الجزایر قرارداد دو ساله امضا کرد و فصل بعد با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت. گندوز ۲۹ساله در ۳۷ بازی با پیراهن پرسپولیس به میدان رفت که در ۱۵ بازی موفق به بسته نگه‌داشتن دروازه‌اش شد. او بدون کسب جام سرخپوشان تهران را ترک کرد. او دو فصل دیگر با تیم قرارداد داشت.


فخریان؛ از گل قیچی‌برگردان به پرسپولیس و پیراهن تیم ملی امید
 نام فخریان فصل گذشته با یک گل خاص و فراموش‌نشدنی بر سر زبان‌ها افتاد؛ گلی که او با یک قیچی‌برگردان تماشایی به ثمر رساند و دروازه پرسپولیس را باز کرد. همان لحظه کافی بود تا این وینگر جوان و خوش‌تکنیک توجه فوتبال‌دوستان را جلب کند و حتی هواداران پرسپولیس را نیز به تحسین وادارد.
 اما فوتبال همیشه پر از اتفاقات غیرمنتظره است و حالا، تنها چند ماه پس از آن گل دیدنی، فخریان مسیری متفاوت را در پیش گرفته و پیراهن تیمی را پوشیده که پیش‌تر مقابلش درخشیده بود. این بازیکن جوان در نقل‌وانتقالاتی غافلگیرکننده به پرسپولیس پیوست تا حالا در جمع سرخ‌پوشان پایتخت به دنبال اثبات توانایی‌های خود باشد.
 فخریان در اردوی اخیر پرسپولیس در ترکیه عملکردی چشمگیر داشت و توانست نگاه کادر فنی را به خود جلب کند. او اکنون به‌عنوان یکی از چهار بازیکن پرسپولیس به اردوی تیم ملی امید دعوت شده و زیر نظر امید روانخواه در حال آماده‌سازی برای رقابت‌های حساس پیش‌روست. این وینگر تکنیکی در تیم ملی امید پیراهن شماره هفت را به تن دارد؛ شماره‌ای که همواره در فوتبال ایران یادآور بازیکنان تأثیرگذار بوده است.
 رقابت در خط وینگر پرسپولیس اما آسان نیست. این تیم پرستاره‌ترین ترکیب را در این پست دارد و فخریان برای رسیدن به ترکیب اصلی باید از سد چند بازیکن باتجربه عبور کند؛ چالشی بزرگ که می‌تواند هم دشوار باشد و هم سکوی پرتابی برای آینده‌ای درخشان‌تر.


مصدومیت اورونوف، فرصتی برای درخشش رضا شکاری در پرسپولیس
 تمرینات پیش‌فصل پرسپولیس با روحیه خوب و حضور اکثر بازیکنان ادامه دارد، اما علیرضا عنایت‌زاده و وحید امیری به دلیل مصدومیت همچنان غایبان تمرینات گروهی هستند. در این میان، اوستون اورونوف، هافبک تیم ملی ازبکستان نیز به‌دلیل نرسیدن به آمادگی کامل بدنی اختصاصی تمرین می‌کند و قادر به همراهی تیمش در دو هفته ابتدایی رقابت‌های لیگ برتر نخواهد بود.
 اورونوف هرچند دوران نقاهت خود را پشت سر گذاشته، اما هنوز نتوانسته به سطح آمادگی مطلوب برسد و بدنساز پرسپولیس برای او برنامه تمرینات جداگانه‌ای تنظیم کرده تا به تدریج بتواند در تمرینات تاکتیکی تیم مشارکت کند و آماده حضور در مسابقات شود.  با توجه به این وضعیت، کادر فنی پرسپولیس تصمیم گرفته رضا شکاری را به عنوان جایگزین اورونوف در هفته‌های نخست لیگ به میدان بفرستد.  دیدار تیم‌های پرسپولیس و فجرشهید سپاسی شیراز از هفته اول رقابت‌های لیگ برتر، روز ۲۷ مردادماه برگزار خواهد شد و هواداران منتظر دیدن ترکیب نهایی و نمایش تیم محبوبشان در این بازی هستند.

جستجو
آرشیو تاریخی