صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و نود و هفت - ۱۵ مرداد ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و نود و هفت - ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - صفحه ۳

درخشش سام استکی در روز حذف ۵ بوکسور ایران

شیر مادر، نان پدر

روز چهارم رقابت‌های بوکس قهرمانی جوانان و امیدهای آسیا، در شهر بانکوک کشور تایلند با برگزاری رقابت‌های رده سنی امید پیگیری شد و شش نماینده کشورمان به روی رینگ رفتند. حاصل تلاش این نفرات صعود سام استکی به دیدار نیمه‌نهایی و حذف پنج نماینده دیگر کشورمان بود.
در رقابت‌های وزن 85کیلوگرم، سام استکی در مرحله یک‌چهارم نهایی به‌مصاف نماینده سریلانکا رفت و با شکست این بوکسور ضمن صعود به نیمه‌نهایی، مدال برنز خود را قطعی کرد. استکی در مرحله نیمه‌نهایی امروز چهارشنبه به‌مصاف نماینده هندوستان خواهد رفت و در صورت پیروزی به فینال پیکارهای قهرمانی آسیا راه خواهد یافت. این اولین مدال مهم سام استکی در سطح مسابقات قهرمانی آسیا است. سام در یک خانواده کاملاً ورزشی متولد شده است. مادرش پریسا بهزادی از قهرمانان به‌نام دوومیدانی که همین حالا نایب‌رئیس بانوان فدراسیون دوومیدانی است و پدرش علیرضا استکی از قهرمانان بوکس ایران است که سال‌ها هدایت تیم‌های ملی بوکس در رده‌های سنی مختلف را برعهده داشته و همین حالا هم سرمربی تیم ملی امید است.
شاید جمله معروف هادی عامل که در مسابقات کشتی گزارش می‌کند حالا بیش از همیشه به کار بیاید. سام شیر یک مادر قهرمان و نان پدر دلاورش را خورده که چنین قهرمانانه درخشیده است. او اگر به فینال برسد، افتخار بزرگی برای بوکس ایران خواهد بود. بوکسی که حال و روز خوشی ندارد و ستاره‌هایش یکی پس از دیگری در همین مسابقات از جدول حذف شدند. شاید او حالا تک‌قهرمان ایران در این مسابقات باشد. چه با مدال طلا و چه با مدال نقره و حتی برنز.
سایر نماینده‌های ایران بجز یک نفر بقیه در همان اولین مسابقه خود شکست خوردند و حذف شدند. نیما بیاتی در وزن 55کیلوگرم نخستین مبارزه خود را مقابل نماینده ازبکستان برگزار کرد و در نهایت هم بازی را به سمند اولیماو ازبک واگذار کرد و از گردونه رقابت‌ها کنار رفت.
در وزن 60کیلوگرم، محمدامین کریمی که در نخستین مبارزه موفق به شکست نماینده سریلانکا شده بود، به‌مصاف بوکسور ازبکستانی رفت و با شکست مقابل حریف خود وداعی زودهنگام با مسابقات داشت. محمد محشری در رقابت‌های وزن 75کیلوگرم، در نخستین مبارزه روبه‌روی بوکسوری از کره جنوبی قرار گرفت و علی‌رغم برتری در راند نخست، مغلوب حریف خود شد. حسین کردلو در وزن 80کیلوگرم هم با شکست در دور نخست مقابل نماینده چین از دور مسابقات کنار رفت. در نهایت هم یوسف موسوی بوکسور وزن +90کیلوگرم نیز در نخستین مبارزه حریف بوکسوری از کشور هندوستان نشد و از گردونه مسابقات کنار رفت.
جستجو
آرشیو تاریخی