اردوگاه آبی

فرصت‌سوزی ایمان سلیمی  با پیراهن استقلال
ایمان سلیمی پایان خوشی با استقلال نداشت. او روز گذشته به ساختمان باشگاه استقلال رفت، قراردادش را فسخ کرد و دقایقی بعد نیز خبر حضورش در باشگاه مس رفسنجان اعلام شد اما این جابه‌جایی برای بازیکنی که از سن و سال مناسبی برخوردار بود یک بازگشت به عقب محسوب می‌شود. درواقع سلیمی از فرصت بزرگی که از پوشیدن پیراهن استقلال نصیبش شده بود نتوانست نهایت بهره را ببرد و با شکستی بزرگ استقلال را ترک کرد و راهی تیم مس رفسنجان شد. سلیمی به واقع با برخورداری از قامت و فیزیک مناسب می‌توانست در استقلال به یکی از مهره‌های کلیدی تبدیل شده و حتی به تیم ملی هم برسد اما این بازیکن هر زمان که در ترکیب استقلال قرار گرفت، نتوانست طوری ایفای نقش کند که هیچ حرف و حدیثی را باقی نگذارد و تبدیل به مدافعی بی‌نقص شود. سلیمی گاه به دلیل نوسان فنی و گاه به دلیل مصدومیت، حضور در ترکیب استقلال را از دست داد و سرانجام بدون اینکه در این باشگاه به توفیقی دست یابد، استقلال را به مقصد مس رفسنجان ترک کرد. البته استقلال در سال‌های اخیر انبوهی از این دست بازیکنان را در خود جای داده که این نشان می‌دهد یارگیران در این باشگاه هرگز تحلیل درستی از نحوه جذب بازیکنان ندارند و سرمایه‌های بسیاری را بابت خرید بازیکنان معمولی از دست می‌دهند. سلیمی نیز در دسته همین بازیکنان معمولی قرار گرفت؛ درست مانند آرش رضاوند، عارف غلامی و ... .


نیک‌نفس مورد تأیید ساپینتو نیست
چند روز پیش زبیر نیک‌نفس در باشگاه استقلال حاضر شد و پیرامون آینده‌اش با این باشگاه با مدیران جلسه برگزار کرد. بعد از پایان جلسه، این بازیکن در صحبتی که با رسانه‌ها داشت اعلام کرد مدیران در بررسی قراردادش دچار اشتباه بزرگی شده‌اند چرا که قراردادش فسخ نشده و براساس بندی که در قرارداد وجود دارد، یک فصل دیگر باید در ترکیب استقلال به بازی ادامه دهد. مدیران استقلال تصور می‌کردند می‌توانند نام این بازیکن را هم از فهرست خارج کنند تا شاید بازیکن قابل‌تری را به خدمت بگیرند اما اینطور نشده و درعین حال ریکاردو ساپینتو نیز به مدیران باشگاه استقلال اعلام کرده نیازی به زبیر نیک‌نفس ندارد و این بازیکن را نمی‌خواهد. این بدان معنا است که هافبک میانی استقلال باید به فکر تیم جدید باشد، مگر اینکه در روزهای آتی معجزه‌ای رخ داده و ساپینتو اعلام کند این بازیکن را برای قرار گرفتن روی نیمکت می‌خواهد چراکه عملاً نیک‌نفس در تیم اصلی استقلال جایی ندارد و سرمربی آبی‌ها حسابی روی این بازیکن باز نمی‌کند. شاید از دیدگاه نیک‌نفس بودن بین بازیکنان ذخیره استقلال هم قدمی رو به جلو باشد و رزومه کاری او را پر بار جلوه دهد اما به لحاظ فوتبالی این یک شکست بزرگ برای هافبک استقلال محسوب می‌شود. 


دلیل حضور صالح حردانی  در باشگاه استقلال

صالح حردانی، مدافع راست استقلال دقایقی در باشگاه استقلال حضور داشت که این موضوع با کنجکاوی خبرنگاران حاضر مقابل باشگاه استقلال همراه بود. از صالح حردانی درباره اینکه چرا و به چه دلیل به باشگاه رفته سؤال هم شد اما او از پاسخگویی به این پرسش‌ها خودداری کرد. در همین راستا شنیده می‌شود حردانی برای رسیدگی به برخی امور مالی خودش به باشگاه استقلال مراجعه کرده و مشکلی از این بابت وجود ندارد. 


دلخوری فرعباسی از شایعه جدایی قرضی
حبیب فرعباسی از روزی که با استقلال قرارداد بسته، یک روز را به آرامی پشت‌سر نگذاشته و هر روز خبرهایی درباره جدایی قرضی او از استقلال منتشر شده است. به تازگی نیز گفته شده او از استقلال می‌رود تا یک گلر خارجی به همراه محمدرضا اخباری به ترکیب استقلال اضافه شوند. این شایعات حبیب فرعباسی را برآن داشته تا پیرامون وضعیت خودش با مسئولان باشگاه استقلال صحبت کند تا اگر واقعاً اعتقادی به وی وجود ندارد، تصمیم دیگری بگیرد. روزی که فرعباسی با استقلال قرارداد بست، نظری جویباری به این دروازه‌بان وعده فیکس بودن و روزهای خوشی را داده بود اما حالا همان مدیر دنبال جذب دو گلر جدید است که این موضوع در روحیه فرعباسی تأثیر منفی گذاشته است. 

جستجو
آرشیو تاریخی