مأموریت دشوار محرم در پست شماره یک

ترافیک دروازه باقی می‌ماند؟

اکبر منتشلو
روزنامه‌نگار


سپاهان بیست و چهارمین دوره لیگ برتر را در رده دوم و البته با فاصله زیاد از صدر جدول سپری کرد و مثل چند سال اخیر اصفهانی‌ها بازهم لیگ برتر فوتبال را با ناکامی سپری کردند، مخصوصاً اینکه در فصل گذشته رقابت‌ها، سپاهان علاوه بر از دست دادن لیگ برتر، در جام حذفی هم با ناکامی مواجه شد و قهرمانی این رقابت‌ها را هم از دست داد. این عملکرد سپاهان در حالی رخ داد که در نقل و انتقالات فصل گذشته رقابت‌ها هم سپاهان به خوبی ظاهر شده بود و علاوه بر نشاندن کارترون روی نیمکت تیمش، بازیکنان ستاره‌ای را به خدمت گرفته بود و انتظار هواداران این بود که حداقل در یکی از رقابت‌ها تیمشان بتواند به قهرمانی دست پیدا کند. 
زردپوشان اصفهانی با این شرایط وارد نقل و انتقالات بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال کشورمان شدند و مثل همیشه توانستند خیلی زودتر از باشگاه‌های دیگر لیگ برتری، بازیکنان ستاره و بنام را جذب کرده و حسابی لیست پروپیمانی را برای بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال آماده کنند. با جدایی کارترون و آمدن محرم نویدکیا این وضعیت تشدید شد و سپاهان باز هم در جذب بازیکنان، بهتر و زودتر از سایر تیم‌ها عمل کرد تا حالا در برخی از پست‌ها با ترافیک جدی روبه‌رو شود. 
با جذب زودهنگام محمدرضا اخباری و حضور میرزازاد در سپاهان احساس می‌شد که سپاهان درون دروازه به نفراتی که لازم است رسیده و زردپوشان اصفهانی نیازی به دروازه‌بان دیگری ندارند، اما در کمال تعجب آنها وارد مذاکره با دروازه‌بان اول استقلال شدند و توانستند سیدحسین حسینی را جذب کنند. با این شرایط سپاهان که در چند پست ترافیک بازیکن داشت، درون دروازه هم گرفتار این معضل شد تا حرف‌وحدیث‌ها درباره جدایی اخباری به گوش برسد. فارغ از اینکه میرزازاد دروازه‌بان مطمئنی برای سپاهانی‌ها به شمار می‌رود، اخباری و حسینی هر دو در فصل گذشته دروازه‌بان اول تیمشان بودند و به طور حتم در سپاهان نیز انتظار دارند به عنوان دروازه‌بان اول در تیم حضور داشته باشند که این کار محرم را بسیار سخت خواهد کرد، به‌خصوص اینکه سپاهان در فصل آتی رقابت‌ها از مربی دروازه‌بانان بنامی بهره خواهد برد و به نظر می‌رسد تصمیم‌گیری در این پست برای سرمربی سپاهان بسیار دشوارتر از هر جایی خواهد بود و شاید سپاهان را گرفتار حواشی هم بکند. با این شرایط شایعات درباره جدایی اخباری بیش از هر زمانی به گوش می‌رسید که جمشیدیان، مدیر تیم سپاهان در این‌باره می‌گوید: «اخباری مشکل خاصی ندارد. تا این لحظه که صحبت می‌کنم، محمدرضا همراه ما است. اصلاً مصدومیت جدی برای او وجود ندارد و تمریناتش را ادامه داده. تصمیم ما این شد که دروازه تیم را تقویت کنیم چون در فصول قبل مشکلاتی پیش آمده بود. تیمی که در سال جام جهانی بخواهد در سه تورنمنت رقابت کند، نیاز به تقویت دارد. حداقل 40 بازی در این فصل داریم و برای هر پست باید دو بازیکن آماده داشته باشیم. 
این یک تصمیم کاملاً فنی بوده. نیما، محمدرضا و سیدحسین، همه در کنار ما هستند و ان‌شاءالله با هم فصل را شروع می‌کنیم.» پیش از این مشاور مدیرعامل باشگاه سپاهان نیز به ادامه حضور اخباری در سپاهان اشاره کرده بود و به این ترتیب به نظر می‌رسد نباید منتظر جدایی اخباری بود و سپاهان هر سه دروازه‌بان خودش را حفظ خواهد کرد. البته طی یکی دو روز اخیر با غیبت اخباری در تمرینات و همچنین نمایش حسینی درون دروازه سپاهان و گرفتن پنالتی، بازار شایعات درباره جدایی اخباری زیاد شد. اما به نظر می‌رسد که ترافیک درون دروازه سپاهان همچنان باقی خواهد ماند و شاید در ادامه راه و احتمالاً در نیم‌فصل اتفاقاتی در این پست سپاهان رخ دهد.

 

زوم

محرم راغب به جذب ناردین نبود
نیکفر: برای جداشدن محبی ما را تهدید کردند

منوچهر نیکفر، مدیرعامل باشگاه سپاهان اعلام کرد، با توجه به طولانی شدن مذاکرات و شرایطی که با باشگاه تحت مالکیت ناردین ملاحسینوویچ ایجاد شده بود، محرم نویدکیا سرمربی سپاهان، تمایلی به ادامه مذاکرات برای جذب این بازیکن نداشت. او در این‌باره اینطور توضیح می‌دهد: «سپاهان هیچ پرداختی به ناردین نداشته است. این بازیکن گزینه کارترون بود و هرچند توسط نویدکیا هم تأیید شد، اما او تحت مالکیت باشگاهش بود و نتوانستیم با آنها توافق کنیم، هرچند پیشنهادات برای این باشگاه ارسال شده بود. با توجه به سبک بازی ناردین و شرایطی که در مذاکرات پیش آمده بود، محرم نویدکیا خیلی راغب به جذب این بازیکن نبود و ترجیح می‌داد بازیکن دیگری را انتخاب کند. با توجه به شرایط مذاکرات، او تمایل داشت که بازیکن دیگری به خدمت بگیریم و ما چند بازیکن به نویدکیا معرفی کردیم تا او انتخاب کند. من وظیفه دارم بعد از تأیید فنی، با بازیکنان وارد مذاکره شوم.» نیکفر درباره جدایی محبی می‌گوید: «متأسفانه ما نتوانستیم محبی را نگه داریم. محبی دارای بند آزادسازی بود و به باشگاه کلبا نامه زدیم که این بازیکن قابل واگذاری نیست، اما آنها تهدید کردند که با توجه به ‌بند آزادسازی، پول را به حساب فیفا واریز می‌کنند و بازیکن آزاد می‌شود. در این شرایط عملاً کاری از دست ما برنمی‌آمد. محرم نویدکیا حساب ویژه‌ای روی محبی باز کرده بود و او از بهترین بازیکنان فصل گذشته بود. علی‌رغم میل ما، او جدا شد. هنوز مذاکراتی با باشگاه کلبا انجام نداده‌ایم و قرار است با آنها توافق کنیم، اما با توجه به ‌بند آزادسازی، نگه‌داشتن محبی امکان‌پذیر نیست. ما به دنبال جانشین برای او هستیم، هرچند در این وضعیت سخت غافلگیر شده‌ایم. او را به ترکیه هم بردیم و آمادگی این موضوع را نداشتیم. وکلای ما هم اعلام کردند که اگر کار به شکایت برسد، سپاهان هیچ شانسی نخواهد داشت و مجبور به توافق خواهیم شد.»

جستجو
آرشیو تاریخی