صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و نود و یک - ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و نود و یک - ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - صفحه ۴

پایان سه سال در آنفیلد و آغاز فصل تازه‌ای در بایرن مونیخ

خداحافظی محترمانه دیاز

لوئیس دیاز، ستاره کلمبیایی لیورپول، پس از سه سال و نیم حضور در آنفیلد، با انتقالی ۷۵ میلیون یورویی به باشگاه بایرن مونیخ پیوست و دوران حضور خود در جمع قرمزهای مرسی‌ساید را به پایان رساند. این جدایی پس از انتشار پیام خداحافظی نامزد سابق او، جرا پونس، در پایان فصل گذشته و با مرور خاطرات شیرین آنها در جشن قهرمانی لیگ برتر، به نوعی قطعی شد.
دیاز که در ژانویه ۲۰۲۲ از پورتو به لیورپول آمد، با حضور سریع و تأثیرگذار خود، هواداران را مجذوب کرد. او که با توانایی‌های تکنیکی و سرعتی خود مدافعان حریف را سردرگم می‌کرد، در اولین بازی‌اش در جام حذفی، پاس گل زیبایی به تاکومی مینامینو داد. یورگن کلوپ، سرمربی سابق لیورپول، دیاز را به عنوان بازیکنی بسیار خوش‌رو و محبوب توصیف کرده است. جایگیری سادیو مانه در مرکز و ورود دیاز به جناح چپ، باعث شد او به سرعت در بین هواداران جایگاه ویژه‌ای پیدا کند.
در فصل نخست حضورش، دیاز همراه لیورپول موفق به کسب دو جام داخلی شد اما در لیگ قهرمانان مقابل رئال مادرید و در لیگ برتر به لطف رقابت تنگاتنگ با منچسترسیتی ناکام ماند. فصل بعد، مصدومیت زانو او را محدود کرد، اما در فصل جاری بار دیگر با تأثیرگذاری بالا، به همراه تیمش جام کارابائو را بالای سر برد. در این میان، اتفاقی ناگوار در کلمبیا و آزادسازی پدر دیاز پس از ربوده شدن ۱۲ روزه نیز توجه‌ها را به زندگی شخصی این بازیکن جلب کرد.
دیاز با سرمربی جدید لیورپول، آرنه اسلات، در فصل ۲۴-۲۰۲۳ نقش‌های جدیدی تجربه کرد و حتی در لیگ قهرمانان با بازی در نقش «نوک کاذب»، اولین هت‌تریک حرفه‌ای خود را ثبت کرد. او با ۱۷ گل در همه مسابقات، بهترین فصل گلزنی خود را در آنفیلد تجربه کرد و تنها محمد صلاح بالاتر از او قرار داشت.
با این حال، تمایل دیاز برای ترک باشگاه و اختلاف در قرارداد جدید باعث شد لیورپول که نمی‌خواست بازیکنی در پایان قراردادش را از دست بدهد، سرانجام با انتقال او موافقت کند. باشگاه بایرن با افزایش پیشنهادی از ۶۷.۵ میلیون به ۷۵ میلیون یورو، نظر لیورپول را جلب کرد. دیاز نیز در کمال احترام، بدون غیبت در تمرینات تیم تا تور آسیایی، پیش از سفر به مونیخ برای تکمیل مراحل انتقال حاضر بود.
لیورپول معتقد است که با وجود خروج دیاز، پوشش کافی در جناح چپ دارد؛ کودی خاکپو، هوگو اکیتیکه و ظهور استعداد جوان ریو نگوموها، آینده این پست را تضمین می‌کند. همچنین در خط حمله، انتقال‌های احتمالی دیگری همچون خروج داروین نونز و فدریکو کیه‌زا در دست بررسی است.
در مجموع، دیاز اگرچه هرگز به سطح افسانه‌ای‌هایی مانند صلاح، مانه یا فیرمینو نرسید، اما جایگاه خود را به عنوان بازیکنی مهم و محبوب در تاریخ اخیر لیورپول تثبیت کرد. او اکنون در مونیخ فصل تازه‌ای را آغاز خواهد کرد و در صورت بازگشت به آنفیلد، همیشه با آغوش باز از سوی هواداران پذیرفته خواهد شد.

جستجو
آرشیو تاریخی