نقل و انتقالات

فکری جانشین مرفاوی
 در نفت و گاز گچساران
سرمربی سابق استقلال در نفت و گاز گچساران جانشین صمد مرفاوی شد. محمود فکری به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال نفت و گاز گچساران انتخاب شد. فکری فصل گذشته با مس شهر بابک به توفیقی دست نیافت.
 

برکناری اکبرپور
 از سرمربیگری بعثت
 با اعلام رسمی مدیرعامل باشگاه بعثت کرمانشاه با سیاوش اکبرپور سرمربی تیم فوتبال بزرگسالان قطع همکاری شد. آنها ظاهراً مذاکراتی را هم با محمد نصرتی داشتند که به نتیجه نرسیده و قرار شده طی 48 ساعت آینده سرمربی جدید معرفی شود.
 

توافق نفت آبادان با ۹ طلبکار
 ناصر گودرزی مدیرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان درباره بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی‌شان می‌گوید: «باتوجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالات باشگاه و در ادامه مسیر توافق با بازیکنان و مربیان طلبکار از باشگاه صنعت نفت آبادان، تاکنون با ۹ نفر از این دوستان به توافق رسیدیم و مبالغ توافق شده تعدادی از این بزرگواران را پرداخت کردیم و ان‌شاءالله تا چند روز آینده‌ طلب سایر آقایان را پرداخت خواهیم کرد. ۱۴ بازیکن و مربی که از سال ۱۴۰۰ تاکنون مطالبات خود را دریافت نکرده بودند علیه باشگاه طرح دعوی کرده و شکایت این نفرات منجر به بسته‌شدن پنجره نقل و انتقالات باشگاه شده است. تاکنون توانسته‌ایم مطالبات تعدادی از بازیکنان را پرداخت و تلاش بر این است با سایر نفرات نیز طی هفته آینده به توافق برسیم.»
 

اشکش سرمربی 90 ارومیه شد
 باشگاه ۹۰ ارومیه پس از انجام مذاکرات فشرده و بررسی برنامه‌های چندین گزینه مربیگری، با ابراهیم اشکش برای هدایت تیم در فصل جدید به توافق نهایی رسید.
 این باشگاه برای نیمکت خود، رسول خطیبی را به عنوان جدی‌ترین گزینه‌ در نظر داشت، اما با انصراف خطیبی برای حضور در مس رفسنجان، ابراهیم اشکش به عنوان سرمربی ۹۰ ارومیه انتخاب شد. در جلسات برگزار شده میان سرمربی جدید و مدیریت باشگاه، بر بستن تیمی مدعی برای صعود به لیگ برتر توافق شد؛ موضوعی که در شعار رسمی باشگاه ۹۰ با عنوان «۴۰۰ روز تا لیگ برتر» نیز منعکس شده است. اشکش سابقه هدایت تیم‌هایی همچون استقلال خوزستان، چوکا تالش، نفت مسجدسلیمان و شاهین بوشهر را در کارنامه دارد.
 

تارتار بازیکن جدید هوادار

 سجاد تارتار، فرزند مهدی تارتار به هوادار پیوست. او در آکادمی پرسپولیس رشد و با نمایش‌های قابل‌توجه در تیم‌های پایه این باشگاه، توجهات را به خود جلب کرده بود. تارتار در فصل گذشته با عملکردی چشمگیر در تیم امید پرسپولیس نشان داد که پتانسیل بالایی برای درخشش در سطوح بالاتر دارد.
 

علی‌محمدی، مسی شد
طبق اعلام رسانه رسمی باشگاه ذوب‌آهن، جلال‌الدین علی‌محمدی با عقد قرارداد رسمی به این تیم پیوست. علی‌محمدی دو فصل اخیر را در مس رفسنجان حضور داشت و توانست یکی از نفرات موثر این تیم باشد. او پیش از اینها نیز در تیم‌های فجرسپاسی، سپاهان و پیکان نیز سابقه حضور داشته است.


باقری و زنده‌روح
 یک قدم تا مس رفسنجان
بعد از انتخاب رسول خطیبی به‌عنوان سرمربی جدید مس رفسنجان، مسئولان این باشگاه براساس لیست موردنظر او در حال مذاکره با چند بازیکن هستند.
احمد زنده روح و فرشید باقری دو بازیکنی هستند که مسی‌ها برای تقویت خط هافبک در نظر گرفته‌اند و مسئولان این باشگاه در حال مذاکره با آنها هستند. باقری فصل گذشته بعد از جدایی از مس راهی فولاد شد، ولی جدایی زودهنگامی از این تیم داشت. زنده‌روح هم فصل گذشته از گل‌گهر راهی شمس آذر قزوین شد.

جستجو
آرشیو تاریخی