صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و هفتاد و شش - ۲۲ تیر ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و هفتاد و شش - ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - صفحه ۳

خبر

توافق فدراسیون دوومیدانی ایران با مربی اهل لتونی
فدراسیون دوومیدانی ایران با یک مربی اهل لتونی در ماده‌های پرتابی به توافق رسیده است. فدراسیون دوومیدانی ایران با جانیس کلولیدزیس از لتونی به توافق رسیده است تا با حضور در ایران با ملی‌پوشان ایران کار کند.
 این مربی در مواد پرتابی فعالیت دارد و قرار است به ایران سفر کند. علیرضا صیفوری، دبیر فدراسیون دوومیدانی با تأیید این خبر درباره زمان حضور این مربی در ایران گفت: «مجوز این مربی را گرفته‌ و توافق هم کرده‌ایم اما به دلیل شرایطی که اتفاق افتاد (تجاوز رژیم صهونیستی به ایران) کمی به تأخیر افتاد اما به زودی به ایران سفر می‌کند.»


رویینگ قید مسابقات جهانی را زد
محسن شادی: اولویت با قهرمانی آسیا است
سرپرست فدراسیون در مورد شرایط رویینگ و اعزام به مسابقات آسیایی و جهانی توضیحاتی را ارائه داد. محسن شادی با اشاره به اینکه تیم ملی رویینگ برنامه‌ای برای قهرمانی جهان دارد یا خیر؟ گفت: «مسابقات قهرمانی آسیا قبلاً قرار بود آذرماه به میزبانی هند برگزار شود اما با توجه به شرایطی که بین هند و پاکستان پیش آمد، برگزاری مسابقات در هند لغو شد و میزبانی مسابقات به ویتنام سپرده شد. از طرفی مسابقات دو ماه زودتر حدوداً ۱۵ مهر ماه برگزار می‌شود و تنها ۵ روز با قهرمانی جهان فاصله دارد از این رو اولویت را حضور در قهرمانی آسیا گذاشته‌ایم. سال آینده هم ورزشکاران باید در بازی‌های آسیایی شرکت کنند و می‌خواهیم در قهرمانی آسیا محک بخورند.» شادی در پاسخ به این پرسش که نازنین ملایی در مورد اینکه چه برنامه‌ای دارد و با او صحبت کرده است؟ ادامه داد: «بله، نازنین ملایی با ما هماهنگ است. او در حال حاضر در خارج از کشور تمرینات خود را دنبال می‌کند و به مسابقات قهرمانی آسیا نمی‌رسد اما ان‌شاءالله از سال ۱۴۰۵ به مسابقات برمی‌گردد.»


والیبال زیر ۱۶ سال قهرمانی آسیا
پیروزی سخت نوجوانان ایران
تیم ملی والیبال ایران در اولین بازی خود در مسابقات زیر ۱۶ سال قهرمانی آسیا موفق به شکست اندونزی شد. تیم ملی والیبال پسران زیر ۱۶ سال ایران در اولین بازی خود در مسابقات قهرمانی آسیا در یک دیدار پرافت و خیز ۳ بر یک اندونزی را شکست داد. ایران در ست چهارم در حالی که ۲۳-۱۹ عقب بود چندین امتیاز متوالی گرفت و کار را به تساوی کشاند و در نهایت ست باخته را به برد ۲۶ بر ۲۴ تبدیل کرد تا پیروز این مسابقه شود.


اسفندیار، لژیونر جدید ایران 
در پلاس‌لیگای لهستان
لژیونر جدید والیبال ایران در لهستان ابراز امیدواری کرد خیلی زود در تمرینات تیم جدیدش حضور داشته باشد و برای فصل جدید آماده شود.
 امیرحسین اسفندیار دریافت‌کننده قدرتی تیم ملی ایران از لیگ چین راهی تیم چلم در پلاس‌لیگا لهستان شد. تیم تازه‌وارد چلم که فصل جدید در پلاس‌لیگا حضور خواهد داشت، برای اولین حضورش در بالاترین سطح والیبال لهستان آماده می‌شود. 
امیرحسین اسفندیار، دریافت‌کننده ۲۶ ساله ایرانی اولین حضورش در پلاس لیگا را تجربه خواهد کرد. این بازیکن ایرانی ۲۱۰ سانتیمتری برای باشگاه‌هایی چون کاله مازندران (ایران)، ماسیک (بلژیک)، لبنیات هراز آمل (ایران)، اورال (روسیه)، تیانجین (چین) و فولادسیرجان (ایران) بازی کرده است.
 اسفندیار در پست خود در کنار ووکاش لاپسژینسکی، توماس پیوتروسکی و پاول روسین بازی می‌کند. این دریافت‌کننده قدبلند با تیم ملی ایران در آسیا به موفقیت‌های خوبی دست یافته است. او همچنین قهرمان نوجوانان جهان در سال ۲۰۱۹ است.


سمت جدید نناد لالوویچ در IOC
رئیس اتحادیه جهانی کشتی به عنوان نایب رئیس انجمن فدراسیون‌های بین‌المللی المپیک تابستانی (ASOIF) انتخاب شد. نناد لالوویچ رئیس اتحادیه جهانی کشتی به عنوان نایب رئیس انجمن فدراسیون‌های بین‌المللی المپیک تابستانی (ASOIF) انتخاب شد. لالوویچ از سال ۲۰۱۵ عضو کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) است. او در سال ۲۰۲۲ عضو نماینده فدراسیون بین‌المللی المپیک تابستانی (IF) در هیأت اجرایی IOC بوده است. لالوویچ همچنین عضو کمیته اجرایی آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ است. پیش از این لالوویچ در چهل و نهمین مجمع عمومی ASOIF که در 11 ژوئن در لوزان سوئیس برگزار شد، مجدداً به عنوان عضو شورای این انجمن انتخاب شد.
 

جستجو
آرشیو تاریخی