هادی عقیلی اولین دستیار نویدکیا

هادی عقیلی، پیشکسوت باشگاه سپاهان که در سال‌های گذشته همواره بحث حضورش در این باشگاه مطرح بود، امسال با سپاهان به توافق رسید و به صورت رسمی قرارداد خود را با سپاهان امضا کرد.
 قرار بود این پیشکسوت سپاهان با حضور در جمع سپاهانی‌ها به‌عنوان دستیار اول پاتریس کارترون در این تیم فعالیت کند اما با استعفای کارترون در روزهای گذشته شایعاتی در خصوص حضور یا عدم حضور عقیلی به گوش می‌رسید. با این حال، گزارش‌های دریافتی حاکی از آن است که با پیگیری مدیرعامل سپاهان و مذاکره با این دو پیشکسوت سپاهان، محرم نویدکیا به محض حضورش در سپاهان با هادی عقیلی وارد مذاکره شده و از او برای ادامه فعالیت در این تیم دعوت کرده است. گویا نویدکیا به عقیلی اعلام کرده که به حضور او به‌عنوان دستیار اول در جمع سپاهانی‌ها علاقه‌مند است و پس از مذاکرات این دو اسطوره سپاهان، عقیلی در این تیم حضور خواهد داشت. قرار است عقیلی از امروز در تمرینات تیم سپاهان حضور پیدا کند تا شایعات جدایی خود از طلایی‌پوشان را رد کرده باشد.
 علاوه بر این، علیرضا ربانی، مربی بدنساز با سابقه و تجربه همکاری با نویدکیا و فرهاد مجیدی، نیز قرارداد خود را با سپاهان ثبت کرده است. او پس از چند سال دوری، دوباره به جمع طلایی‌پوشان بازگشته و با دانش و تجربه‌اش در زمینه بدنسازی، نقش مهمی در آماده‌سازی بازیکنان ایفا خواهد کرد. اما در این بین مربی دروازه‌بانان سپاهان هنوز مشخص نیست و به نظر می‌رسد نویدکیا هنوز تصمیمش را در این باره نگرفته است.
جستجو
آرشیو تاریخی