صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و شصت و شش - ۰۸ تیر ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و شصت و شش - ۰۸ تیر ۱۴۰۴ - صفحه ۷

قرارداد دوساله، مانع از جدایی جلال‌الدین

باشگاه استقلال درانتظار بازگشت ماشاریپوف

 پیش از آنکه فصل به پایان برسد، گفته می‌شد اگر مجتبی جباری در استقلال به عنوان سرمربی به کار ادامه دهد، وضعیت ماشاریپوف کاملاً پیچیده خواهد شد و ممکن است جباری با تداوم حضور این بازیکن در استقلال مخالفت کند. البته آن زمان هم مشخص بود که باشگاه استقلال برای کنار گذاشتن نام ماشاریپوف متحمل زحمت بسیاری خواهد شد و از لحاظ مالی ضرر خواهد کرد چرا که این بازیکن با استقلال قرارداد دو ساله دارد.
حالا که تداوم حضور جباری در استقلال منتفی شده و قرار است به زودی ریکاردو ساپینتو در قامت سرمربی به استقلال بازگشته و تمرینات این تیم را از سر بگیرد، بازگشت ماشاریپوف نیز به استقلال قطعی است و حتی مسئولان باشگاه در تماسی با این بازیکن از وی خواسته‌اند خود را آماده بازگشت به تمرینات استقلال کرده و همپای دیگر بازیکنان در تمرینات این تیم شرکت کند.
ماشاریپوف برای بازگشت به استقلال نیز منتظر بازشدن پرواز‌های هوایی است و مسئولان باشگاه نیز پیگر اخذ بلیت برای این بازیکن هستند تا هرچه زودتر مقدمات حضورش در استقلال را فراهم کنند. استقلالی‌ها به ماشاریپوف یادآور شده‌اند که نیاز قطعی به وی دارند. ماشارپیوف در نیم فصل لیگ بیست و چهارم قراردادش را به مدت دو فصل دیگر با استقلال تمدید کرده است.
جستجو
آرشیو تاریخی