واکنش

محمد نصرتی: سکوت عجیب مدعیان حقوق بشر
محمد نصرتی پیشکسوت فوتبال کشورمان با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی و تعرض به خاک ایران می‌گوید: «ما همه با تمام وجود برای حفاظت از خاک کشورمان تلاش می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم بیگانه‌ها حتی به یک وجب از خاک کشورمان چشم طمع دوخته باشند .تهاجم به مردم غیرنظامی در قاعده و قانون هیچ جایی دیده نمی‌شود و این نشان از جعلی بودن این رژیم دارد. امیدوارم به زودی انتقام تمام خون‌های به ناحق ریخته شده در این تهاجم غیرانسانی از عاملان آن گرفته شود.»
نصرتی در مورد سکوت جوامع دیگر در قبال جنایات رژیم صهیونیستی این طور می‌گوید: «من معنای این سکوت را نمی‌دانم. در چنین روزهایی همه کشورها باید واقعیت‌ها را ببینند و با تشکیل کمپین‌هایی مقابل این جنایات معترض باشند ولی سکوت ادامه‌دار آنها برای من عجیب است.  در چنین شرایطی سکوت مدعیان حقوق بشر مقابل جنایات رژیم صهیونیستی برایم عجیب است. خیلی خوشحالم با وجود تاثر عمیق همه از این اتفاقات، نیروهای مسلح ایران دست در دست هم پاسخ کوبنده‌ای به این حملات وحشیانه دادند. سربازان سلحشور ایران نشان داد پای نام ایران، خاک وطن و تمامیت ارضی کشور ایستاده‌اند و اجازه نمی‌دهند هیچ تهاجم و حمله‌ای به این آب و خاک بدون پاسخ بماند.»


مومنی: اتحاد و همدلی رمز موفقیت ما است
محمد مومنی مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان در خصوص تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران می‌گوید: «همواره در این‌گونه مسائل، کنار مردم بودن و توصیه به حمیت و وحدت توسط ورزشکاران رعایت شده و همیشه تلاش شده با حضورشان، مشکلات مردم چه مادی و چه معنوی را حل کنند. جامعه ورزش همواره پشتیبان مردم بوده و در همه مواردی که به سرزمین پرافتخار ایران تعرض شده، حتما آن را محکوم کرده و محکوم می‌کنیم. در شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی، دلگرمی و بیان صحبت‌های مثبت هستیم. باید حول محور وحدت و حمایت از همدیگر حرکت کنیم.» او در خصوص شهادت بیش از ۱۰ ورزشکار در حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی این طور می‌گوید: «شاهد آن هستیم که اسرائیل، امریکا و نیروی آنها، هیچ‌ زمان حامی عدالت نبوده‌اند و موقعی از عدالت سخن می‌گویند که منافع‌شان در آن تأمین بشود. کشور ما همواره اعلام کرده که منافع مردم و حقوق بشر برایش اهمیت بالایی دارد و این را نیز به‌روشنی به جامعه جهانی اثبات کرده است، هر چند طرف مقابل نمی‌خواهد آن را بپذیرد .زمانی که آنها حاضر به پذیرش حقیقت نیستند ما باید با همین سخنانی که اکنون بیان می‌کنیم و با عملکردهایی که انجام می‌دهیم، آنها را از خواب محروم کنیم.»


همدردی میلوشویچ با مردم ایران
ساوو میلوشوویچ، مهاجم اسبق یوگسلاوی و آقای گل یورو ۲۰۰۰، در گفت‌وگویی از همدردی عمیق خود با مردم ایران در پی حملات اخیر خبر داد. او که سابقه هدایت تیم نساجی مازندران را در کارنامه دارد، با اشاره به تجربه مشابه کشورش در جنگ‌های گذشته، با مردم ایران ابراز همبستگی کرد .میلوشویچ می‌گوید: «به خاطر کشته‌شدگان و مردم آسیب‌دیده ایران بسیار ناراحتم و می‌دانم چه حسی دارید، چرا که ما هم تجربه مشابهی را از سر گذرانده‌ایم. از صمیم قلب حمایت و همدلی خودم را با دوستانم در نساجی و تمام مردم ایران اعلام می‌کنم.»

جستجو
آرشیو تاریخی