همکاری دوباره سون و مورینیو؟

کاپیتان تاتنهام در رادار فنرباغچه

سون هیونگ مین، هافبک کره‌ای تاتنهام مورد توجه تیم فوتبال فنرباغچه، تیم سرمربی سابقش یعنی ژوزه مورینیو قرار گرفته است. یاغیز سابونجو اوغلو، روزنامه‌نگار ترک، گزارش می‌دهد که این دو اخیراً همدیگر را ملاقات کرده‌اند و سون برای انتقال به غول‌ ترکیه‌ای آماده است. فنرباغچه حاضر است سالانه ۱۲ میلیون یورو به سون بپردازد.
سون و مورینیو به مدت یک فصل و نیم، از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱، زمانی که پرتغالی سرمربی تاتنهام بود، با هم همکاری کرده‌اند. گفته می‌شود این دو نفر رابطه بسیار خوبی دارند. گزارش‌های فیچاخس حاکی از قریب‌الوقوع بودن توافق بین دو باشگاه است. سون تا سال ۲۰۲۶ با تاتنهام قرارداد دارد.
اگر این بازیکن کره‌ای باشگاه شمال لندنی را ترک کند، در بالاترین سطح خود به کار خود پایان خواهد داد. سون به عنوان کاپیتان، لیگ اروپا را فتح کرد که اولین جام قهرمانی تاتنهام پس از ۱۷ سال بود. او در ۴۵۴ بازی برای تاتنهام ۱۷۳ گل به ثمر رسانده است.
سون اخیراً بازی ملی خود را به پایان رسانده و احتمالاً در مقطعی از تعطیلات خود با توماس فرانک، سرمربی جدید تاتنهام در مورد آینده‌اش صحبت خواهد کرد.
 
جستجو
آرشیو تاریخی