جلال‌الدین فصل بعد هم درترکیب آبی‌ها است

سود مالی استقلال از صعود ماشاریپوف به جام جهانی


درهفته‌های پایانی فصل مجتبی جباری با ماشاریپوف دچار مشکل شد و این بازیکن را از ترکیب استقلال بیرون گذاشت. حتی شایعه شد اگر جباری به عنوان سرمربی در استقلال به فعالیت ادامه دهد این بازیکن به طور قطع در ترکیب فصل بعد آبی‌ها حضور نخواهد داشت، اما ماشاریپوف با آبی‌ها قرارداد دارد و حتی اگر جباری نیز به عنوان سرمربی در استقلال به فعالیت ادامه دهد این بازیکن در ترکیب آبی‌پوشان حضور خواهد داشت.
از قرارداد ماشاریپوف با استقلال یک سال دیگر باقی مانده و این بازیکن اخیراً نیز در ترکیب تیم ملی کشورش حضور داشت و توانست برای نخستین بار با تیم ملی ازبکستان به جام جهانی برود.
از سویی حضور ماشاریپوف با تیم ملی ازبکستان در جام جهانی فوتبال برای باشگاه استقلال نیز آورده مالی خواهد داشت و چنانچه این بازیکن با استقلال تحت قرارداد هم نبود، مسئولان باشگاه به واسطه دریافت پاداش حضور بازیکنان باشگاهی در جام جهانی تلاش می‌کردند با این بازیکن قرارداد تمدید کنند، اما قراردادی که ماشاریپوف با استقلال منعقد کرده تا پایان فصل آتی نیز اعتبار خواهد داشت و استقلال از این بازیکن نیز سود مالی قابل توجهی خواهد برد.
استقلال دست‌کم در جام جهانی آتی ۳ تا ۴ بازیکن خواهد داشت که اگر ماشاریپوف نیز با تیم ملی ازبکستان راهی جام جهانی شود تعداد ملی‌پوشانی که از ترکیب استقلال در جام جهانی بازی کرده‌اند، افزایش خواهد یافت و در نتیجه سود مالی باشگاه استقلال از این راه چشمگیرتر نیز خواهد شد.
به این ترتیب باید حضور ماشاریپوف را در استقلال فصل بعد قطعی دانست و قطعاً مدیران تیم نیز اجازه نخواهند داد این بازیکن از ترکیب آبی‌ها جدا شود و به تیم دیگری برود.

جستجو
آرشیو تاریخی