صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و چهل و هفت - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و چهل و هفت - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - صفحه ۵

بررسی عملکرد تیم‌ها در لیگ بیست و چهارم

یک‌سوم گل‌های خورده در 15 دقیقه پایانی

استقلال خوزستان در حالی پا به میدان بیست و چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال کشورمان گذاشت که در فصل بیست و سوم با خوش‌شانسی و در آخرین بازی توانست مجوز ادامه حضور در لیگ برتر را کسب کند و اصلاً اوضاع خوبی در آن فصل نداشت. با این حال همین استقلال خوزستان توانست بیست و چهارمین دوره را خیلی خوب شروع کند و پیش برود. هر چند آبی‌های خوزستان در هفته‌های پایانی خیلی خوب نبودند، اما آنها با اطمینان لیگ را به پایان رساندند و حضور در رده دوازدهم با 31 امتیاز برای آنها بسیار خوب بود، چرا که استقلال خوزستان نه تنها در هفته‌های پایانی سرمربی‌اش را از دست داد، بلکه حتی برخی بازیکنانش نیز هوایی شده بودند و انگیزه چندانی نداشتند.

جعفر برزگر
خبر‌نگار


جادوگر سیاه
با شروع رقابت‌های لیگ برتر، خیلی زود نگاه‌ها را به خودش جلب کرد. تیوی بیفوما بازیکن خارجی استقلال خوزستان در همان هفته‌های نخست نشان داد که یک سروگردن از سایر بازیکنان خارجی بالاتر است و توانست با گلزنی برای تیمش، استقلال خوزستان را به شرایط ایده‌آلی نزدیک کند.
 بیفوما البته پیش از اینکه بتواند خودش را در بازی‌های لیگ برتر پیدا کند، مشتری‌هایی پیدا کرد. او حاشیه هم کم نداشت و در همان روزهای نخست مطرح شد که او اشتباهی تیمش را انتخاب کرده و قرار بوده در تیمی باشد که بتواند در آسیا بازی کند. اما به هر حال این بازیکن با همه این احوال، بهترین بازیکن استقلال خوزستان بود و توانست روزهای بسیار خوبی را در اهواز سپری کند.
 
حذف مقابل تیم لیگ یکی
استقلال خوزستان که تمرکز زیادی روی بازی‌های لیگ برتر داشت و البته توانی برای رقابت‌ها در جام حذفی نداشت، در اولین بازی در جام حذفی به مصاف تیم لیگ یکی پیکان رفت و با یک گل شکست خورد تا خداحافظی زودهنگامی از این رقابت‌ها داشته باشد. شاگردان بوژوویچ توانشان را برای لیگ برتر ذخیره کردند تا به درد سال‌های گذشته گرفتار نشوند.
 
بی‌مهری بوژوویچ
استقلال خوزستان در حالی که برای قرار نگرفتن در رده‌های پایین در رویارویی با حریفان دست و پا می‌زد، بوژوویچ که نیمکت استقلال تهران را خالی می‌دید و البته راهکار قانونی برای جدایی از استقلال خوزستان را داشت، در عرض چند روز از آبی‌های خوزستان جدا شد و خود را به نیمکت استقلال رساند. هرچند این انتقال از نظر اعتباری برای بوژوویچ چیزی نداشت و خیلی زود هم این نیمکت را ترک کرد، اما به نظر می‌رسد از نظر مالی برای او حاصل خوبی داشت. بعد از این جدایی، امیرخلیفه اصل دستیار این مربی تا پایان فصل هدایت تیم را برعهده گرفت.
 
بازی‌های خانگی، نقطه قوت
استقلالی‌های خوزستان در خانه خودشان و مقابل هوادارانشان نتایج بهتری کسب کردند و در بیرون از خانه ناموفق بودند. آنها با 31 امتیاز لیگ را به پایان رساندند که از این تعداد، 22 امتیاز را در خانه کسب کردند و بیرون از خانه فقط 9 امتیاز به دست آوردند. آنها 19 گل‌زده هم داشتند که از این تعداد 14 گل را در خانه خودشان وارد دروازه حریفان کردند و بیرون از خانه فقط 5 گل زدند.
 
دقایق پایانی زجرآور
شاگردان بوژوویچ که بیشتر هفته‌ها را با این سرمربی سپری کردند، دقایق پایانی بازی‌ها را با زحمت سپری کردند و در خیلی از بازی‌ها، در دقایق پایانی امتیاز از دست دادند. آبی‌های خوزستان در مجموع 30 گل وارد دروازه‌شان شد که از این تعداد 19 گل در نیمه دوم بوده و 10 گل در 15 دقیقه پایانی بازی‌ها وارد دروازه آنها شد.
 
اخراج موقت آبشک و مطلق‌زاده
بازیکنان استقلال خوزستان به دلیل عدم پرداخت مطالبات‌شان قبل از بازی برگشت با خیبر خرم‌آباد تصمیم می‌گیرند که در تمرین حاضر نشوند.
 در همین راستا محمود مطلق‌زاده، کاپیتان آبی‌ها با کیوان بابادی، مدیرعامل باشگاه درگیری شدیدی پیدا کرد و همین اتفاق منجر به ایجاد حاشیه جدیدی برای این تیم شد. محمد آبشک نیز که در جریان این درگیری پشت مطلق‌زاده درآمد و با دخالت بازیکنان استقلال خوزستان درگیری فیزیکی پیدا نکرد، حالا با نامه اخراج از تمرینات مواجه شده. بابادی، مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان در نامه‌ای به مدیر تیم فوتبال اعلام کرده که مطلق‌زاده و آبشک اجازه حضور در تمرینات را ندارند و این موضوع را هم به اطلاع سرمربی رساند.

جستجو
آرشیو تاریخی