صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و چهل و یک - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و چهل و یک - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - صفحه ۷

اردوگاه آبی

بنیادی‌فر، چهره مغضوب میان استقلالی‌ها
از سوی مسئولان برگزاری مسابقات جام حذفی موعود بنیادی‌فر به عنوان داور بازی استقلال و ملوان در بازی پنجشنبه شب در ورزشگاه امام خمینی(ره) شهر اراک برگزیده شده است. این انتخاب درحالی انجام شده که بنیادی‌فر در قضاوت‌هایی که در بازی‌های استقلال داشته هیچ‌گاه نتوانسته هواداران این باشگاه را راضی کند. حتی بنیادی‌فر در سال 99 با اشتباهات مهلک در فینال جام حذفی میان استقلال و تراکتور قضاوتی بحث‌برانگیز را رقم زد و مانع از قهرمانی استقلال در این جام شد. حالا بنیادی‌فر دوباره در یک بازی فوق حساس داور بازی استقلال شده و هواداران آبی دل‌نگرانند که این داور با اشتباهات مهلک، این تیم را در بازی نهایی مقابل ملوان زمین‌گیر کند و مانع از قهرمانی آبی‌ها در این جام شود. با توجه به حساسیت‌هایی که نسبت به بنیادی‌فر وجود دارد، این سؤال مطرح است که چرا و به چه دلیل کمیته داوران از چنین داوری استفاده کرده است؟! نگاهی به واکنش‌های هواداران استقلال در صفحات مجازی به وضوح این حساسیت را به رخ می‌کشد.
 

میزبانی استقلال در فینال جام حذفی
فینال جام حذفی به میزبانی شهر اراک برگزار خواهد شد و هیأت فوتبال استان مرکزی مسئولیت برگزاری این بازی مهم را به عهده دارد. درحالی که 3 روز به برگزاری این بازی باقی مانده، مراسم قرعه‌کشی تعیین میزبان این بازی در محل هیأت فوتبال اراک برگزار شد و استقلال براساس این قرعه‌کشی به عنوان میزبان معرفی شد. در این مراسم نماینده‌هایی از دو باشگاه حضور داشتند و گوی‌ها از داخل محفظه مخصوص توسط همین نماینده‌ها بیرون آمد و در نهایت استقلال توانست طبق قرعه میزبان این بازی مهم باشد. به این ترتیب استقلال می‌تواند برای انتخاب رختکن، نیمکت ذخیره‌ها، نحوه استقرار تماشاگران هر تیم و... نسبت به ملوان انزلی اولویت داشته باشد. البته این میزبانی خللی در تقسیم سکوها ایجاد نخواهد کرد و طبق تصمیم‌گیری مقرر شده هر دو تیم به یک میزان تماشاگر به ورزشگاه ببرند. تنها مسأله این است که استقلال با توجه به میزبانی، رنگ پیراهن را انتخاب خواهد کرد که این هم موضوع حادی نبود چون پیراهن اول ملوان سفید است و مشکلی از این بابت از ابتدا هم وجود نداشت.
 

سرعت اعلام جریمه علیه استقلال مانند حکم بیرانوند!
باشگاه استقلال به دلیل تأخیر در ورود به زمین مسابقه از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال 30 میلیون تومان جریمه شده است. سرعت اعلام جریمه علیه باشگاه استقلال در حالی که زمان آنچنانی از بازی با سپاهان نگذشته، اهالی فوتبال را به یاد پرونده بیرانوند می‌اندازد که ماه‌های طولانی است در کمیته انضباطی و کمیته استیناف فدراسیون فوتبال خاک می‌خورد. شاید اگر جریمه‌ای علیه بیرانوند اعمال می‌شد، کل معادلات فوتبال ایران در فصل بیست و چهارم تغییر می‌کرد. به هرحال خوب است که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به سرعت استقلال و دیگر باشگاه‌ها را با جریمه مواجه می‌کند، در مقابل دیگر پرونده‌ها نیز این اندازه سختگیر باشد.
 

هدیه تیم دهه شصت به داماد حجازی
بازیکنان تیم دهه شصت فوتبال ایران که هرازگاهی کنار هم جمع می‌شوند و خاطرات گذشته را با به راه انداختن یک محفل فوتبالی زنده می‌کنند، به تازگی بار دیگر یاد ناصر حجازی را زنده کردند. بهانه این اقدام هم سالگرد اسطوره باشگاه استقلال بود. دهه شصتی‌ها به رسم یادبود هدیه‌ای به سعید رمضانی، داماد ناصر حجازی که خود از چهره‌های خوشنام فوتبال ایران بود، تقدیم کردند.
 

چراغپور در انتظار دومین قهرمانی با استقلال
در فصل هفتم لیگ برتر که استقلال با قرار گرفتن در جایگاه سیزدهم لیگ برتر را تمام کرد، در جام حذفی با مربیگری قلعه‌نویی قهرمان شد. در آن قهرمانی جلال چراغپور هم نقش داشت که به عنوان دستیار و همکار در کنار قلعه‌نویی حضور داشت. حالا و در آستانه تازه‌ترین فرصت قهرمانی استقلال در جام حذفی بار دیگر جلال چراغپور در کادرفنی استقلال است و اگر بتواند به این عنوان دست یابد، برای دومین‌بار در تجربه مربیگری خود با استقلال موفق به کسب عنوان قهرمانی در جام حذفی شده است. شاید جباری با قهرمانی در جام حذفی به همراه چراغپور بتواند آن قهرمانی سال‌های دور را بیش از پیش در یادها زنده کند.

جستجو
آرشیو تاریخی