اردوگاه سرخ

شایعه عجیب؛ کارتال، فخریان را نخواست
یکی از بازیکنانی که در نقل و انتقالات پرسپولیس خیلی زود از او رونمایی شد کسی نبود جز مجتبی فخریان، مهاجم جوان شمس‌آذر که پس از بررسی‌های لازم، برای تقویت خط حمله پرسپولیس به این تیم پیوست اما حالا ظاهراً ممکن است اتفاقات دیگری برای این بازیکن رخ دهد.
سایت فوتبالی نوشته این بازیکن بدون تأیید اسماعیل کارتال و با جمع‌بندی کمیته‌فنی باشگاه پرسپولیس جذب شده است. کارتال زمانی که متوجه چنین موضوعی می‌شود، به رضا درویش اعلام می‌کند به دلیل عدم هماهنگی در پروسه جذب مجتبی فخریان این بازیکن جایی در پرسپولیس نخواهد داشت و باید به تیم دیگری برود.
حالا ظاهراً راهکار رضا درویش برای خسارت ندیدن از این داستان، انتقال قرضی فخریان به باشگاه دیگری است و طبق شنیده‌ها، فولاد یکی از مقصدهای احتمالی این مهاجم جوان است و شاید شاهد حضور فخریان در اهواز باشیم.
 

دو گزینه خارجی کنسل شد؟
 برخی رسانه‌ها خبرداده‌اند جذب دو بازیکن خارجی که گفته می‌شد پرسپولیس برای پست دفاع راست و هافبک میانی در نظر داشت منتفی شده و این باشگاه باید سراغ گزینه‌های دیگری برود.
سرخپوشان پیش از این خرید مرت هاکان هافبک فنرباغچه و فلورن هادرجونای مدافع راست آلانیا اسپور را زیر نظر داشتند و امیدوار بودند این دو بازیکن را جذب کنند اما با وجود توافق کامل با هادرجونای، این بازیکن سوییسی – کوزوویی در نهایت به دلیل تحریم بانکی اعلام کرد نسبت به دریافت دستمزد خود اطمینان ندارد و به همین خاطر به ایران نخواهد آمد.
جالب اینکه هادرجونای با سفر به ایران توافقات خود را تکمیل کرده و حتی روی عدد قرارداد خود نیز با این باشگاه به توافق رسیده بود و باشگاه به استقبال معارفه او می‌رفت اما در نهایت او قراردادی با پرسپولیس امضا نکرد. همچنین اسماعیل کارتال نسبت به جذب هاکان مرت یانتاش تمایل چندانی نشان نداده تا این بازیکن هم از سبد خرید تیم پرسپولیس کنار برود.
با این حال باشگاه پرسپولیس امیدوار است مدافع راست و هافبک دفاعی موردنظر سرمربی خود را تا زمان اردوی تابستانی به خدمت بگیرد.
 

رقم قرارداد نیازمند لو رفت
دوساله 145 میلیارد با 20 درصد آپشن
خبرگزاری تسنیم جزئیات و مبلغ قرارداد پیام نیازمند با پرسپولیس را منتشر کرده که نشان می‌دهد این دروازه‌بان طی دو فصل حداقل 145 میلیارد از پرسپولیس دستمزد خواهد گرفت.
نیازمند که قراردادی دوساله با پرسپولیس امضا کرده است، رقم پایه قراردادش برای سال اول 66 میلیارد تومان و برای سال دوم 79 میلیارد تومان است، البته همان‌طور که اشاره شد این رقم قرارداد پایه نیازمند با پرسپولیس است و در طول هر فصل 20 درصد آپشن نیز برای او در نظر گرفته شده است.
طبق این قرارداد، در صورتی که پیام نیازمند در 51 درصد بازی‌ها در ترکیب پرسپولیس حضور داشته باشد، 10 درصد و در صورت قهرمانی در لیگ برتر نیز 10 درصد دیگر از مبلغ قراردادش را به‌عنوان آپشن دریافت خواهد کرد.
در قسمت دیگری از قرارداد، طرفین درباره زمان‌بندی پرداخت قرارداد به جمع‌بندی رسیده‌اند، طبق این توافق باشگاه پرسپولیس باید در پنج مرحله و به‌ترتیب در هفته‌های اول، هشتم، نیم‌فصل، بیست‌و‌سوم و هفته پایانی (هر مرحله 20 درصد از مبلغ قرارداد) را به حساب پیام نیازمند واریز کند.
 

دردسر بزرگ برای پرسپولیس
کابوس غرامت یک میلیون دلاری گندوز
وبسایت winwin قطر خبر داده پرسپولیس به دنبال فسخ توافقی قرارداد با گندوز است؛ قراردادی که دو سال دیگر نیز اعتبار دارد. در صورت عدم توافق، دروازه‌بان الجزایری می‌تواند حدود یک میلیون دلار به عنوان غرامت دریافت کند. با این حال، باقی ماندن گندوز در تیم در کنار نیازمند، برای باشگاه نیز گزینه نامطلوبی محسوب می‌شود، چرا که علاوه بر هزینه سنگین حفظ دو دروازه‌بان ملی، یک سهمیه مهم خارجی نیز از دست خواهد رفت.
رسانه‌های قطری نیز گزارش داده‌اند که گندوز با توجه به نزدیکی جام ملت‌های آفریقا و رقابت‌های انتخابی جام جهانی، قصد ندارد روی نیمکت بنشیند و جدایی از پرسپولیس را تنها گزینه ممکن برای حفظ جایگاهش در تیم ملی
می‌داند.
باشگاه پرسپولیس نیز در تلاش است با توجه به ضعف گندوز در بازیسازی از عقب زمین و تمایل سرمربی جدید خود، اسماعیل کارتال، برای استفاده از سهمیه خارجی در پست‌های دیگر، مسیر خروج این بازیکن را هموار کند.
در این بین، تیم سپاهان که دروازه‌بان خود را به پرسپولیس واگذار کرده، به عنوان گزینه احتمالی گندوز مطرح شده است. انتقالی که در صورت نهایی شدن، شکل یک جابه‌جایی بزرگ را رقم خواهد زد، هرچند بعید است پرسپولیس به این سادگی گندوز را آزاد کند.

جستجو
آرشیو تاریخی