صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و چهل - ۰۵ خرداد ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و چهل - ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - صفحه ۵

فوتبال ایران

 مدافع گل‌گهر در مسیر روسیه
ابوالفضل رزاق‌پور که پس از چهار فصل حضور در تبریز و تجربه بازی برای تراکتور در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا، دو سال قبل از این باشگاه به گل‌گهر اضافه شد، اکنون با توجه به اتمام قراردادش با سیرجانی‌ها در آستانه جدایی و یک انتقال جذاب است. رزاق‌پور پس از پایان مسابقه نیمه نهایی جام حذفی مقابل ملوان تأیید کرد که بازیکن آزاد است و با توجه به پیشنهاداتش احتمال جدایی او از گل‌گهر وجود دارد و یک پیشنهاد روسی هم به دستش رسیده که در حال مذاکره است.

 
پژمان نوری: خوشحالی هواداران برای ‌ما کافی است
پژمان نوری مدیرعامل باشگاه ملوان درباره صعود تیمش به فینال جام حذفی می‌گوید: «وقتی مردم و هواداران تا این حد خوشحال هستند یعنی همه‌چیز سر جایش است. این برد را به طرفداران ملوان تبریک عرض می‌کنم. واقعاً یک شب بسیار عالی بود و امیدوارم این مسیر با قهرمانی تمام شود. همین که مردم خوشحال هستند برای ما کافی است چون ما هم از شادی آنها خوشحال می‌شویم. تمام تلاش مجموعه باشگاه ملوان بندرانزلی این است که مردم از عملکرد تیم راضی باشند. البته هنوز هیچ چیز تمام نشده و برای بازی فینال که در اراک برگزار خواهد شد، باز هم منتظر همین هواداران هستیم تا بیایند و از تیم حمایت کنند.» او در تمجید از هواداران تیمش این‌طور می‌گوید: «همیشه این‌طور بوده و باشگاه ملوان به هوادارانش زنده است. در هر بازی فصل آمدند و جانانه تیم را تشویق کردند. روحیه دادن متقابلی بین بازیکنان و هواداران در جریان است و ان‌شاءالله در کنار همدیگر جشن قهرمانی بگیریم.»
 

مدیرعامل باشگاه نفت آبادان برکنار شد
با تصمیم اعضای هیأت مدیره مؤسسه فرهنگی ورزشی صنعت‌نفت آبادان، محمدحسین رحمانی مدیرعامل این مؤسسه از سمت خود برکنار شد. با اعلام باشگاه، بررسی گزینه‌های جایگزین ظرف چند روز آینده در دستور کار هیأت مدیره قرار خواهد گرفت و گزینه نهایی پس از انتصاب، توسط سخنگوی هیأت مدیره سیدیوسف موسوی سندرونی معرفی و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

جستجو
آرشیو تاریخی