صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و سی و پنج - ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و سی و پنج - ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - صفحه ۶

اردوگاه سرخ

پورعلی گنجی بر سر دوراهی ماندن یا رفتن!
مثل سایر مدافعان میانی پرسپولیس وضعیت مرتضی پورعلی‌گنجی هم مشخص نیست چرا که قرارداد او هم تمام خواهد شد. اخیراً شنیده شده سپاهان قصد دارد پورعلی‌گنجی را به خدمت بگیرد و پیشنهاد جالب توجهی به او داده تا به‌نوعی انتقام جذب شکاری و نیازمند را از پرسپولیس بگیرد اما به نظر می‌رسد شماره8 سرخ‌ها به احتمال زیاد ماندنی خواهد شد چرا که در برنامه‌های کارتال جا دارد و حتی در یکی از بازی‌ها به‌عنوان کاپیتان بازوبند را بسته بود.


خدابنده‌لو تمدید کرد
 محمد خدابنده‌لو در میانه فصل بیست و سوم لیگ برتر از مس رفسنجان به پرسپولیس پیوست که البته اخذ رضایتنامه او و پروسه پیوستنش به جمع سرخ‌ها بسیار طولانی شد.
قرارداد خدابنده‌لو با پرسپولیس یک‌سال‌ونیم اعتبار داشت و او هم جزو نفراتی بود که قراردادشان در پایان فصل تمام می‌شد اما ظاهراً بی‌سروصدا با پرسپولیس تمدید کرده است. براساس آنچه در ترانسفرمارکت آمده قرارداد این بازیکن تا پایان لیگ بیست و پنجم اعتبار دارد و این یعنی که یک‌ساله تمدید کرده است.
 

لایحه جدید پرسپولیس برای پرونده بیرانوند تأکید روی اغوای تراکتور
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیرموجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
بنابر اعلام هومن هدایتی معاون حقوقی پرسپولیس این باشگاه با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به شکایت مطروحه علیه علیرضا بیرانوند و باشگاه تراکتور تبریز، لایحه جدید خود را مشتمل بر مستندات جدید از رویه‌های موجود در فیفا و دادگاه عالی ورزش در پرونده‌های مشابه فسخ غیرموجه و اغوای بازیکن توسط باشگاه مقصد به فدراسیون فوتبال ارسال کرد و خواهان ثبت آن در پرونده شد.
باشگاه پرسپولیس در این لایحه مؤکداً بر رسیدگی به موضوع اغوای بازیکن توسط باشگاه تراکتور تأکید کرده است.
یادآوری می‌شود بر اساس مقررات و قوانین بین‌المللی و داخلی فوتبال و رویه‌های صدور حکم در فیفا و CAS در موارد فسخ غیرموجه فرض بر اغوا شدن بازیکن توسط باشگاه مقصد است. در این مورد علاوه بر این اظهارنظرهای رسمی متعددی از مقام‌های باشگاه وجود دارد که مؤید دخالت ایشان در این امر است.
باشگاه پرسپولیس نخستین بار در خرداد ماه سال ۱۴۰۳، نسبت به طرح شکایت اقدام کرد و پس از زمان طولانی که برای صدور رأی بدوی از سوی کمیته وضعیت صرف شد، درخواست استیناف خود را در ۲۳ مهر ۱۴۰۳ تقدیم کرد. نخستین جلسه رسیدگی با حضور طرفین دعوا نیز در انتهای فروردین برگزار شد.
بنابر اعلام معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس، تیم حقوقی متشکل از وکلای باشگاه در مجموع اعتقاد دارند با در نظر گرفتن رویه حاکم بر CAS مبنی بر شرایط ویژه‌ بازیکن از جمله نقش بازیکن در تیم، زمان‌بندی فصل، رفتار طرفین، وضعیت مالی باشگاه جدید در زمان ارائه پیشنهاد، زمان پیشنهاد ارائه شده به بازیکن، ارزش مالی این پیشنهاد، میزان علاقه‌ طرفین از پیوستن به یک قرارداد همکاری مشترک، رابطه‌ باشگاه تحریک کننده و باشگاه مبدأ (به طور مثال وجود در یک لیگ)، ترک رفتار مؤثر و مسئولانه در باشگاه مقصد، عدم برقراری ارتباط از سوی باشگاه مقصد با باشگاه نخستین، تمایل و یا نیاز باشگاه مقصد به خدمات بازیکن، اطلاع باشگاه مقصد از فسخ پرهیاهو، رقابت باشگاه‌ها (رقابت باشگاه مقصد با باشگاه نخستین) باید تلاش شود؛ غرامتی عادلانه‌تر و منطبق‌تر بر واقعیت‌های فوتبال وضع گردد که معمولاً از دستاورد صرفاً محاسبات قانون مدنی فراتر می‌رود.
 

قول پرسپولیس به هادرجونای
قبل از تمام خریدهای جدید پرسپولیس قرار بود فلورن هادرجونای کوزوویی – سوئیسی اولین خرید سرخ‌ها باشد اما بعداً گفته شد توافق دو باشگاه بهم خورده است. رضا درویش اخیراً بدون نام بردن از این بازیکن گفته است: با یکی از بازیکنان مدنظر سرمربی درباره شرایط قرارداد و رقم به توافق رسیدیم. مسأله‌ای که وجود دارد مربوط به توافق نمی‌شود. او درباره نحوه انتقال پول ایراداتی گرفت و هنوز موافقت خود را اعلام نکرده است ولی گفته‌ایم که مشکل را حل می‌کنیم. در مورد این بازیکن اصلاً مشکل گذرنامه هم وجود نداشت و فقط موضوع انتقال پول در میان بود.
 

خبری از تغییر کادر فنی نیست
 در روزهای اخیر گفته شده یکی از دستیاران ایرانی کارتال از کادر فنی پرسپولیس جدا خواهد شد که احتمالاً مهرداد خانبان است اما درویش حداقل فعلاً می‌گوید خبری از تغییر در کادر فنی نیست. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اخیراً گفته است: تغییری نداریم. تا این لحظه قرار نیست نفری هم اضافه شود مگر اینکه در آینده درخواستی از سوی آقای کارتال مطرح شود.

جستجو
آرشیو تاریخی