صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و سی و دو - ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و سی و دو - ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - صفحه ۶

پایان خوش اما تلخ

حسرت آسیا در امتیاز 60

پنجششنبه 25/2/1404، هفته سی‌ام از بیست و چهارهمین دوره لیگ برتر، ورزشگاه آزادی، ساعت 18: تماشاگر: 25‌هزار نفر
داور: بیژن حیدری
 کمک‌ها: بهمن عبداللهی، حسین مرادی
اخطار: صائب محبی و کریم اسلامی(هوادار) سروش رفیعی(پرسپولیس)
پرسپولیس: الکسیس گندوز، گئورگی گولسیانی، سهیل صحرایی، یعقوب براجعه، میلاد محمدی، میلاد سرلک(۶۲-محمد خدابنده‌لو)، سروش رفیعی، وحید امیری(۶۲-اوستون اورونوف)، فرشاد احمدزاده(۷۱-ایوب العملود)، علی علیپور(۸۷-علیرضا عنایت‌زاده) و سردار دورسون(۷۱-عیسی آل کثیر)
سرمربی: اسماعیل کارتال
هوادار: آرشا شکوری، صائب محبی، سیدمحمد ستاری، سعید غلامعلی بیگی(89- ادریس رحمانی)، مهدی مهدوی، محمدعرفان معصومی، مجتبی حق‌دوست(89-یاسین جعفری)، محمدحسین زواری(۷۹-طهماسبی)، محمدحسین صادقی، عبدالکریم اسلامی (۷۹-افشین صادق‌نژاد)، مهدی ممی‌زاده(89-محمدعدنان اسعدی)
سرمربی: امید روانخواه
پرسپولیس اندک امیدی داشت که استقلال در اصفهان، سپاهان را متوقف کند و با پیروزی مقابل هوادار سقوط کرده به آسیا برسد که نشد. سرخ‌ها در غیاب سه چهار بازیکن خود مقابل تیم روانخواه ایستادند و در بیست دقیقه نخست که اتفاقاً استقلال در اصفهان به گل رسید هیچ نشانی از یک تیم مشتاق برای پیروزی نداشتند.
از اواسط نیمه نخست شکل و فرم پرسپولیس بهتر شد و دوبار با ضربات سر گولسیانی و دورسون تیر دروازه را نجات داد و یک بار هم آرشا شکوری ناجی دروازه تیمش شد.
با شروع نیمه دوم پرسپولیس همچنان تیم برتر میدان نشان داد و مدام موقعیت می‌ساخت اما بازیکنان هوادار فوق‌العاده مصصم بودند که گل نخورند و البته شکوری سدی بزرگ مقابل حملات سرخ‌ها بود.
دقیقه54 شوت خوب سروش رفیعی، دقیقه60 ضربه سر گولسیانی، دقیقه61 ضربه سر دورسون، دقیقه65 شوت پای چپ علیپور و سرانجام تک به تک وحید امیری موقعیت‌هایی بود که از دست رفت. آن سوی میدان نیز هوادار در یک ضدحمله سریع می‌توانست با ضربه فنی اسلامی به گل برسد که نشد.
بعد از تغییرات کارتال پرسپولیس که البته از تغییر نتیجه بازی اصفهان به سود سپاهان خبردار شده بود سرانجام در دقیقه82 با حرکت انفرادی اورونوف و یک و دوی این بازیکن با خدابنده‌لو و در نهایت ضربه نهایی وینگر ازبک به گل برتری رسید. پرسپولیس در آخرین دقایق بازی بعد از هدر رفتن موقعیت گل آل‌کثیر سرانجام با ارسال کرنر رفیعی و ضربه سر براجعه در آخرین ثانیه‌های مسابقه به گل رسید تا پیروزی 2-صفر را ثبت کند و به امتیاز 60 برسد اما با ایستادن در همان رده سوم به‌خاطر باخت در بازی‌های رودررو مقابل سپاهان در حسرت سهمیه آسیا بماند و بسوزد.
جستجو
آرشیو تاریخی