صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و سی - ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و سی - ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - صفحه ۴

سوژه

اسطوره سیتی در سری آ
ناپولی پیشتاز کورس جذب دی‌بروینه
با توجه به جدایی کوین دی‌بروینه از منچسترسیتی در انتهای فصل ۲۵-۲۰۲۴، شایعات انتقال آزاد او به باشگاه‌های مختلف اروپایی و غیراروپایی قوت می‌گیرند. در روزهای اخیر گزارش‌های مختلفی از علاقه‌ ناپولی به جذب کوین دی‌بروینه منتشر شده است. به گزارش اسکای اسپورت، دی‌بروینه اعتقاد دارد که همچنان می‌تواند در بالاترین سطح فوتبال اروپا به میدان برود و تحت تأثیر تماس‌های مکرر دوستان بلژیکی‌اش، دریس مرتنز و روملو لوکاکو قرار گرفته و حالا نسبت به زندگی در ایتالیا همراه با خانواده‌اش هیجان‌زده است. اورلیو دی‌لورنتیس، رئیس باشگاه ناپولی جذب ستاره بلژیکی را فرصتی طلایی در بازار نقل و انتقالات می‌داند، چرا که جذب چنین بازیکنی بدون پرداخت هزینه انتقال، نعمت بزرگی محسوب می‌شود. پروژه‌ای که آنتونیو کونته نیز آن را تأیید کرده است. انتظار می‌رود مدیر ورزشی ناپولی پیش‌نویس اولیه‌ای از پیشنهاد دستمزد این باشگاه ایتالیایی را ارائه دهد. در گفت‌وگوهای اولیه، طرف ایتالیایی صراحتاً اعلام کرده است که ناپولی نمی‌تواند معادل حقوق فعلی دی‌بروینه در منچسترسیتی را که بالغ بر ۲۰ میلیون یورو ناخالص در سال است، پرداخت کند. طرح پیشنهادی ممکن است به این صورت باشد: بسته حقوقی کلی حدود ۷ میلیون یورو، که با در نظر گرفتن سیستم مالیاتی مطلوب در ایتالیا، می‌تواند رقم دریافتی از دستمزد ناخالص او در منچسترسیتی را به درآمد خالص او در ناپولی نزدیک کند؛ و این بسته همچنین با پاداش امضا همراه خواهد بود که باید بین طرفین توافق شود. برنامه ناپلی‌ها ارائه قرارداد دوساله به همراه گزینه تمدید یکساله اختیاری است، که می‌تواند نخستین نقطه چالش‌برانگیز در مذاکرات بین دو طرف باشد. در واقع، منابع موثق گزارش داده‌اند که نمایندگان دی‌‌بروینه خواستار تضمین آینده او با قراردادی معادل سه فصل کامل و قطعی هستند.


تیم جذاب گاسپرینی به لیگ قهرمانان رسید
کار سخت رم
گل دقیقه 76 بازیکن تعویضی آتالانتا، ابراهیم سلیمان برای پیروزی خانگی 2 بر یک برابر رم و قطعی شدن سهمیه لیگ قهرمانان فصل بعد تیم جان پیرو گاسپرینی کافی بود. آدمولا لوکمن گل اول بازی را برای میزبان زده بود اما برایان کریستانته کار را برای رم به تساوی کشاند تا اینکه سلیمان با زدن صد و یکمین گل این فصل تیمش در رقابت‌های مختلف پیروزی را رقم زد.
آتالانتا که در کورس قهرمانی از ناپولی و اینترمیلان عقب افتاد، با این پیروزی 71 امتیازی شد و در فاصله دو بازی مانده تا پایان فصل هفت امتیاز از یوونتوس و لاتزیو جلو است. رم هم که نتوانست از تساوی لاتزیو و یوونتوس بهره بگیرد، با 63 امتیاز ششم است.
آتالانتا به روند 19 بازی بدون شکست میهمانش در سری A پایان داد، تیم کلودیو رانیری آخرین بار در اواخر آذر به کومو باخته بود. رویای جالوروسی بازگشت به لیگ قهرمانان برای نخستین بار بعد از فصل 2019-2018 است، این تیم هفته آینده میزبان میلان است و در بازی آخر به زمین تورینو می‌رود. آتالانتا هم که برای دو بازی بعدی‌اش انگیزه خاصی دارد، در دو هفته پایانی میهمان جنوا و میزبان پارما است.
آتالانتا که برای پنجمین بار بعد از سال 2019 در بالاترین سطح باشگاهی اروپا حاضر می‌شود، در مقطعی مدعی نخستین قهرمانی تاریخش در لیگ ایتالیا بود. آنها 11 برد پیاپی به دست آورند و در دسامبر به صدر جدول رسیدند اما چهار بازی بدون برد باعث شد تا رده سوم سقوط کنند و بعد از آن دیگر همان جا ماندند.


صحبت‌های تند تباس
علیه بارسا و رئال
خاویر تباس، رئیس لالیگا علیه باشگاه بارسلونا و فلورنتینو پرز رئیس رئال مادرید موضع گرفت. تباس در مجلس نمایندگان اسپانیا حاضر شد تا درباره وضعیت صنعت فوتبال صحبت کند؛ حضوری که با اظهارات تند و صریح علیه پروژه سوپرلیگ اروپا، معضل دزدی محتوای پخش فوتبال و پرونده جنجالی «نگریرا» همراه بود. تباس بدون تعارف از کسانی که آنها را آفت‌های اصلی فوتبال امروز می‌داند، به‌شدت انتقاد کرد.
تباس سخنان خود را با انتقاد صریح از سوپرلیگ اروپا آغاز کرد؛ پروژه‌ای که از دید او بزرگترین تهدید برای فوتبال حرفه‌ای محسوب می‌شود. او گفت: «سوپرلیگ توسط شرکتی به‌نام A22 هدایت می‌شود. در واقع پشت این طرح نه باشگاه رئال مادرید، بلکه شخص فلورنتینو پرز، رئیس این باشگاه قرار دارد. او رهبر اصلی این پروژه است. حکم اخیر دیوان دادگستری اتحادیه اروپا که یوفا و فیفا را به سوءاستفاده از موقعیت مسلط متهم می‌کند، آغاز فصل جدیدی برای فوتبال حرفه‌ای است که باید با دقت بررسی شود.»
رئیس لالیگا هشدار داد که اجرای این طرح می‌تواند ضربه شدیدی به ساختار فعلی فوتبال وارد کند. او گفت: «در اروپا بیش از ۴۰ لیگ حرفه‌ای، ۷۵ هزار شاغل و بیش از ۶۸ هزار بازیکن وجود دارد. درآمد سالانه پخش تلویزیونی فوتبال بیش از ۲۰ میلیارد یورو است که به صورت عادلانه توزیع می‌شود. اگر سوپرلیگ در اسپانیا اجرا شود، سالانه ۱۱۶۰ میلیون یورو ضرر خواهیم کرد، یعنی ۳۲ درصد کاهش درآمد.» در بخش پایانی سخنانش، تباس بار دیگر به موضوع جنجالی پرداخت‌های باشگاه بارسلونا به خوزه ماریا انریکه نگریرا، نایب‌رئیس وقت کمیته داوران پرداخت و موضعی بسیار صریح اتخاذ کرد. او گفت: «ما در این پرونده حضور حقوقی داریم و تا آخر آن را پیگیری خواهیم کرد. از نظر من این یک فساد ورزشی است! بارها گفته‌ام: داوران خریده نشده‌اند اما اگر هدف تأثیرگذاری بر روند ارتقای داوران بوده باشد، این یعنی فساد.»

جستجو
آرشیو تاریخی