صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و بیست و شش - ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و بیست و شش - ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - صفحه ۷

حواس آبی‌ها به جام حذفی است

استقلال پشت دیوار دفاعی چادرملو

حمیدرضا عرب
روزنامه‌نگار

 
پنجشنبه 18 اردیبهشت 1404 ساعت 19:30، ورزشگاه: آزادی تهران، تماشاگر: 6هزار نفر
داور: فرهاد امینی
کمک‌ها: محمد عطایی و امین قدیری
اخطار: محمدحسین فلاح، ادسون ماردن وعلی طاهران (چادرملو)
استقلال: محمدرضا خالدآبادی، روزبه چشمی، آرمین سهرابیان، رافائل سیلوا، رامین رضاییان (مهران احمدی89-)، علیرضا کوشکی (جلال‌الدین ماشاریپوف77-)، دیدیه اندونگ (آرش رضاوند61-)، صالح حردانی، ابوالفضل جلالی، محمدحسین اسلامی (جوئل کوجو77-) و مسعود جوما (محمدرضا آزادی61-)
سرمربی: مجتبی جباری
 چادرملو: ادسون ماردن، سعید محمدی‌فر، سیروس صادقیان، سه‌گوندو، ویکتور (سیدعلی کمالی جلودار90+2)، علی خدادادی (دیگو سیلوا57-)، علی طاهران، رضا دهقان (محمدطاها فراهانی65-)، رضا محمودآبادی (محمدحسین فلاح57-)، هادی حبیبی‌نژاد، سید علی یحیی‌زاده (پیمان بابایی65-).
سرمربی: سعید اخباری
 
استقلال در روز غیبت کاپیتان خود به تساوی در آخرین بازی خانگی لیگ بیست و چهارم رضایت داد. شاگردان مجتبی جباری که بعد از برد 5 گله مقابل آلومینیوم اراک به قصد تکرار پیروزی به مصاف چادرملو رفتند، در نهایت راه به جایی نبرده و به یک امتیاز بسنده کردند.
آبی‌پوشان که بعد از حضور جباری اخیراً شرایط بهتری را تجربه کرده‌اند به دنبال این بودند تا با برد در این بازی وضعیت خود را یک هفته مانده به پایان لیگ بیست و چهارم بهتر کنند اما در آن طرف میدان چادرملو آمده بود تا اجازه این کار را ندهد. در روزی که سیدحسین حسینی به دلیل سرماخوردگی در ترکیب استقلال قرار نداشت، محمدرضا خالدآبادی درون دروازه آبی‌ها ایستاده بود و برای اولین بار بعد از حضور جباری به عنوان سرمربی، رافائل سیلوا در خط دفاعی استقلال حضور داشت. نیمه اول این دیدار در حالی سپری شد که بازی دو تیم خیلی چنگی به دل نزد و در شرایطی که شاگردان جباری حملات مؤثری نداشتند، حریف با شوت‌های از راه دور قصد تهدید دروازه آبی‌ها را داشت اما اتفاقی نیفتاد تا دو تیم با تساوی به رختکن بروند.
نیمه دوم بازی اما جذاب‌تر دنبال شد؛ استقلالی‌ها که در این نیمه میل به حمله بیشتری داشتند از فرصت‌های خود آنطور که باید استفاده نکردند تا جایی که دقیقه 65 ضربه سر محمدرضا آزادی با ارسال صالح حردانی از روی دروازه به بیرون رفت و دقیقه 83 هم شوت آرش رضاوند، به شکلی حساس از کنار دروازه بیرون رفت تا حسرت گلزنی در این بازی به دل استقلالی‌ها باقی بماند. چادرملویی‌ها هم که بیکار ننشسته بودند در ادامه با یک حمله پاسخ استقلالی‌ها را دادند که البته تیرک دروازه مانع از گلزنی پیمان بابایی شد.
بنابراین در شرایطی که استقلال جباری در دو بازی قبلی خود 2 برد ارزشمند کسب کرده بود، در آخرین بازی خانگی خود در لیگ بیست و چهارم مقابل چادرملو تسلیم تساوی شد تا نتواند جایگاه خود را در جدول بهبود ببخشد. همچنین شاگردان اخباری هم که برای اولین بار، این فصل در لیگ برتر حضور دارند در این بازی نتوانستند کاری از پیش ببرند تا با دشت یک امتیاز به خانه برگردند. با این نتیجه استقلال 34 امتیازی شده و با یک امتیاز بیشتر فقط یک پله بالاتر از چادرملو در جدول قرار دارد.
از نکته‌های قابل تأمل این بازی عدم گلزنی رامین رضاییان در این بازی بود. مرد 10 گله استقلالی‌ها که در جدول بهترین گلزنان این فصل پایین‌تر از محمدحسین حسین‌زاده و علی علی‌پور 12 گله قرار دارد، در این بازی موفق به گلزنی نشد تا از کورس آقای گلی عقب بماند. استقلالی‌ها حالا در آخرین بازی لیگ برتر کار سختی مقابل سپاهان دارند و بیست و پنج اردیبهشت باید تلاش کنند تا بعد از پشت سرگذاشتن فصلی بد، حداقل حسن ختامی خوب برای هواداران خود رقم بزنند.

جستجو
آرشیو تاریخی