صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و نوزده - ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و نوزده - ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - صفحه ۲

خبر

شاگردان جعفری به خط شدند
اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال زنان از 20 تا 27اردیبهشت ماه در مرکز ملی فوتبال برگزار می‌شود. به همین منظور مرضیه جعفری، سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان اسامی بازیکنان دعوت شده به این شرح اعلام کرد: فاطمه عادلی، هاجر دباغی، مینا نافعی، فاطمه شبان (اصفهان)، سپیده حاجی‌نسب، روژین تمریان (ایلام)، نگین زندی، سارا ظهرابی‌نیا، مونا حمودی (خوزستان)، سارا دیدار (خراسان رضوی)، ملیکا متولی، فاطمه گرایلی، رها یزدانی (مازندران)، عارفه‌سادات سیدکاظمی، هستی فروزنده، عاطفه رمضانی‌زاده (کرمان)، افسانه چترنور (زنجان)، شبنم بهشت (کهگیلویه و بویراحمد)، فاطمه پسندیده، نگین نقدی (کرمانشاه)، فاطمه امینه برازجانی (بوشهر)، فاطمه مخدومی (کردستان)، محدثه ذلفی (آذربایجان شرقی)، ریحانه کردی، فاطمه‌صفا راستگو، زهرا احمدزاده (فارس)، زهرا خواجوی، زهرا قنبری، زینب عباسپور، زهرا سربالی (تهران). بازیکنان دعوت شده باید عصر روز شنبه 20اردیبهشت در هتل آکادمی ملی فوتبال را به کادرفنی معرفی کنند.
 تیم ملی زنان ایران خود را برای حضور در مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا به میزبانی اردن آماده می‌کند.
 

برگزاری اردوی انتخابی
تیم ملی فوتسال دختران نوجوان
نخستین اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال دختران نوجوان از 19 تا 21اردیبهشت‌ماه در مرکز ملی فوتبال برگزار می‌شود.
به همین منظور فاطمه شریف، سرمربی تیم ملی فوتسال دختران نوجوان اسامی بازیکنان دعوت شده به این اردو را به این شرح اعلام کرد: شادی غریبی، هلیا قطاری (ایلام)، کیانا کاشی (سمنان)، ملیکا ظهوریان (خراسان جنوبی)، تبسم مقدم، ملیساسادات طباطبایی (البرز)، فاطمه فریدونی، فاطمه شاهدی (مرکزی)، معصومه باقری، ستایش رضایی (مازندران)، نفیسه رحمانی، نیایش رحمانی، هانیه شفیع‌خانی (قزوین)، کوثر نورانی، زینب مالکی (کردستان)، باران رستگار، هلاله رشیدنیا، ملیکا موسوی (تهران)، عسل رضاییان، زهرا رستگاری (گیلان)، غزل مؤمنی چهارتنگی، کوثر اسدی، رقیه سعیدی‌راد، یسنا خورنگ (خوزستان)، باران نگین‌تاجی، زینب قبادیان (کهگیلویه و بویراحمد)، ترنم زهری، هستی تارخ (لرستان)، فروغ پروانه (خراسان شمالی) و سما صفری (یزد). بازیکنان دعوت شده باید عصر روز جمعه 19 اردیبهشت‌ماه خود را به کادر فنی معرفی کنند.
 

جام پرچم؛ فرصتی برای استعدادیابی
مهدی تاج، رئیس فدراسیون دیروز ۱۰اردیبهشت ۱۴۰۴ در مراسم بهره‌برداری از نخستین زمین چمن مصنوعی استاندارد مشهد و هفت زمین مینی‌فوتبال، از تلاش شهرداری مشهد در اجرای این پروژه قدردانی کرد و آن‌را اقدامی قابل ‌تقدیر در راستای توسعه ورزش شهری دانست. وی در ادامه با اشاره به آغاز ثبت‌نام برای رقابت‌های «جام پرچم» اظهار داشت: «این مسابقات که با محوریت بازی‌های گل‌ کوچک محلات برگزار می‌شود، در حال ثبت‌نام است و از اردیبهشت تا شهریورماه ادامه دارد. تیم‌ها در قالب‌های سه‌نفره، پنج‌نفره و هفت‌نفره از تمامی محلات کشور می‌توانند در این رقابت‌ها شرکت کنند. بسیاری از افراد مستعد ممکن است در باشگاه‌های رسمی دیده نشوند، اما از طریق این طرح می‌توانند توانایی خود را نشان دهند.»
رئیس فدراسیون فوتبال همچنین با اشاره به موفقیت‌های اخیر ایران در عرصه فوتبال ساحلی خاطرنشان کرد: «ایران در جایگاه سوم جهان در این رشته قرار دارد و کرسی‌های فوتبال ساحلی آسیا نیز در اختیار کشور ماست.» او در پایان با اشاره به دغدغه‌ها پیرامون لیگ برتر فوتبال ساحلی، از تلاش‌ها برای ایجاد بستر مناسب جهت حضور یک تیم در این سطح از رقابت‌ها خبر داد.
 

عزت‌اللهی؛ نامزد بازیکن ماه لیگ امارات
سعید عزت‌اللهی که فصلی رؤیایی را با شباب‌الاهلی سپری می‌کند و در آستانه قهرمانی لیگ ادنوک قرار دارد، حالا برای کسب یک عنوان فردی دیگر بعد از جایزه بهترین بازیکن هفته امارات، نامزد شده است و در جمع برترین بازیکنان ماه این لیگ قرار گرفته است.
 عزت‌اللهی که این هفته یک گل مهم و سرنوشت‌ساز را با زدن ضربه سر بالاتر از محمد قربانی به ثمر رساند و ارزش‌های خود را به نمایش گذاشت، به همراه چهار بازیکن دیگر کاندیدای کسب این جایزه شده است.
در بین این نفرات نام محمد الننی هافبک سابق آرسنال هم دیده می‌شود که پیراهن تیم الجزیره امارات را بر تن می‌کند و حالا با ستاره تیم ملی ایران رقابت خواهد کرد.
عزت‌اللهی این فصل پنج گل برای تیمش به ثمر رسانده و این آمار که مختص به رقابت‌های لیگ امارات است، او را تبدیل به یکی از گل‌زن‌ترین هافبک دفاعی‌های این لیگ کرده است.

جستجو
آرشیو تاریخی