سوژه
لچه مقابل آتالانتا به میدان نرفت
موج تعویق مسابقات در سری آ!
در شرایطی که زمان برگزاری بسیاری از بازیهای سری آ به دلیل درگذشت پاپ فرانسیس تغییر کرد، دیدار آتالانتا و لچه به یک دلیل دیگر به تعویق افتاده است. آتالانتا و لچه از هفته سیوچهارم سری آ ۲۵-۲۰۲۴ قرار بود جمعه یه مصاف یکدیگر بروند. این بازی به دلیل درگذشت فیزیوتراپیست باشگاه لچه به تعویق افتاد. گراتزیانو فیوریتا بیش از ۲۰ سال در تیم بزرگسالان لچه فعالیت میکرد و چند روز پیش در سن ۴۸ سالگی درگذشت. پس از درگذشت او، بازیکنان لچه از نظر ذهنی و روحی، آمادگی لازم برای سفر به برگامو و بازی با آتالانتا را نداشتند. سازمان لیگ سری آ با تعویق این بازی موافقت کرد و این بازی به یکشنبه موکول شد. به نقل از گاتزتا دلو اسپورت؛ احتمال برگزاری این بازی در روز یکشنبه بسیار کم است چراکه بازیکنان لچه فاقد آمادگی لازم برای سفر به برگامو هستند. تمرینات لچه طی روزهای اخیر به طور منظم برگزار نشده است و بازیکنان این تیم به دلیل شرایط نامناسب روحی در مرخصی هستند. باشگاه لچه به اطلاع سازمان لیگ سری آ رسانده که بازیکنان این تیم امشب به میدان نخواهند رفت. سازمان لیگ سری آ هم در پاسخ به این درخواست، تأکید کرده که زمان بازی تغییر نخواهد کرد و اگر لچه مقابل آتالانتا به میدان نرود، طبق قوانین ضمن ثبت باخت یک برصفر، یک امتیاز نیز از این تیم کسر خواهد شد. این در شرایطی است که لچه برای بقا در سریآ میجنگد و فقط یک امتیاز با منطقه سقوط
فاصله دارد.
حاشیه در آستانه جشن قهرمانی
کنایه نونیز به آرنه اسلوت
داروین نونیز، مهاجم اروگوئهای باشگاه لیورپول با انتشار پستی جنجالی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) که بلافاصله پس از انتشار حذف شد، به نظر میرسد از وضعیت خود در این باشگاه ابراز نارضایتی کرده است. در حالی که نونیز این فصل در ۴۲ بازی برای لیورپول به میدان رفته، تنها در ۱۷ بازی از ابتدا در ترکیب اصلی حضور داشته است. او موفق به زدن تنها ۷ گل شده که پنج گل در لیگ برتر به ثبت رسیده است. نونیز در این پست پاک شده، نوشت: «تعجبی ندارد که دیگر بازی نکردم، چون آخرین باری که در لیگ برتر فیکس بودم، خوب کار کردم و ناگهان…» آرنه اسلوت زمانی که با سؤالی در مورد نارضایتی داروین نونیز از شرایطش در لیورپول مواجه شده بود، این گونه واکنش نشان داد: «آیا همیشه باید حرفهای روزنامهنگاران را باور کنیم؟ بعضی وقتها بله و بعضی وقتها هم نه. من اینجا در باشگاهی کار میکنم که فضای کاری فوقالعادهای دارد. در این مدت، هیچ وقت مدیر ورزشی ما درباره ترکیب تیم به من چیزی نگفته است. اگر مسألهای در کار باشد، من اطلاعی از آن ندارم.» داروین نونیز آخرین بار در دیدار برابر ساوتهمپتون که با پیروزی ۳-۱ لیورپول همراه بود، در ترکیب اصلی به میدان رفت و گلزنی کرد. اما پس از آن، تنها در چهار بازی به عنوان بازیکن جانشین به میدان آمده و در دیدار مقابل وست هم حتی در لیست بازی نیز قرار نگرفت؛ اتفاقی که اسلوت دلیل آن را بیماری عنوان کرد و شایعات درباره اختلاف با اعضای کادرفنی را رد کرد.
با قهرمانی شماره ۵۵
سلتیک پرافتخارترین
تیم فوتبال اسکاتلند
پیروزی ۵-۰ سلتیک مقابل داندی یونایتد، قهرمانی این تیم را در فاصلهی چهار هفته به پایان فصل ۲۵-۲۰۲۴ لیگ اسکاتلند قطعی کرد. آنها با ۵۵ قهرمانی در تاریخ لیگ اسکاتلند، در کنار رقیب سنتی خود یعنی رنجرز رکورددار قهرمانی این رقابتها شدند. سلتیک برای دومین فصل متوالی با هدایت برندان راجرز و چهارمین فصل متوالی در مجموع (دو فصل با آنژه پوستکوگلو) به قهرمانی در لیگ اسکاتلند رسید. آنها همچنین به یکی از ۷ باشگاه فوتبال جهان تبدیل شدند که به حداقل ۱۰۰ قهرمانی در رقابتهای مختلف باشگاهی رسیدهاند. در کنار سلتیک، گلاسکو رنجرز در لیگ برتر فوتبال اسکاتلند موفق به کسب ۵۵ عنوان قهرمانی شده است و این دو تیم مجموعا، ۱۱۰ بار بر بام لیگ برتر فوتبال این کشور ایستادهاند. دیگر تیمهای فوتبال اسکاتلند در مجموع ۱۹ بار در مسابقات لیگ این کشور قهرمان شدهاند.
