تمرکزمان روی لیگ یک است

دین‌محمدی: شب سختی مقابل استقلال داریم


سیروس دین‌محمدی سرمربی پیکان درباره بازی تیمش مقابل استقلال در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی می‌گوید: «قبل از هر چیز به جباری تبریک می‌گویم و ان‌شاءالله موفق باشد.
 به هر حال این اتفاقات در باشگاه بزرگ استقلال افتاده است و امیدوارم تغییرات کادر فنی برای هواداران خوب باشد.
 می‌دانیم که بازی سختی را پیش رو داریم. بچه‌های ما آماده هستند و با تمام وجود بازی می‌کنند و ان‌شاءالله برنده از زمین بیرون بیاییم. استقلال تیم بزرگی است، کاری به نتایج این تیم نداریم و امروز کار خیلی سختی پیش رو داریم.
 امیدوارم یک بازی خوب و جوانمردانه انجام دهیم.
 هر بازیکنی آرزو دارد مقابل استقلال و پرسپولیس بازی کند. ما هم با تمام وجود بازی خواهیم کرد. امیدوارم هیچ بازیکنی آسیب نبیند و با تمام توان بتوانیم بازی کنیم.
 به هر حال بازی جلوی استقلال و پرسپولیس برای هر بازیکنی افتخار است.» او با اشاره به جایگاه تیم‌شان در لیگ یک این طور می‌گوید: «درست است ما شانس صعود به لیگ برتر داریم، ولی به بچه‌ها هم گفتم، با یک مساوی می‌توانیم به رده چهارم جدول لیگ دسته اول سقوط کنیم.
درست است ما تمرکزمان را روی صعود به لیگ برتر گذاشتیم، درست است تمرکز ما روی لیگ یک است، ولی در جام حذفی هم می‌خواهیم موفق شویم.
جام حذفی جام شگفتی‌هاست. در تمام دنیا هم تیم‌هایی هستند که به مراحل آخر هم می‌رسند و ما هم همینطور جلو می‌رویم و امیدوارم همه چیز برای ما خوب باشد. در لیگ یک هر بازی برای ما حکم فینال را دارد و اگر یک مساوی بدهیم کارمان سخت می‌شود. قطعاً در هر بازی باید تمرکزمان روی برد باشد.
سعی می‌کنیم هیچ مساوی یا باختی نداشته باشیم و با پیکان بتوانیم به لیگ برتر صعود کنیم. می‌دانم که کار بسیار سختی داریم. بازی قبل ما در اسلامشهر بود و تماشاگران این تیم را دیدم و لذت بردم. آنها فقط تیم خودشان را تشویق کردند.
 امیدوارم هر تیمی بیشتر زحمت می‌کشد به لیگ برتر صعود کند.» دین‌محمدی درباره حاشیه‌های به وجود آمده در دیدار قبلی این تیم مقابل آریو اسلامشهر در لیگ یک می‌گوید: «همه جای دنیا این اتفاقات می‌افتد.
 الان هم من با آقای بیاتلو صحبت کردم و همه چیز به خوشی تمام شد. هیچ مشکلی نیست و آشتی کردند. به هر حال در فوتبال این اتفاقات می‌افتد. عذرخواهی کردند و همه چیز تمام شد. واقعاً می‌خواهم بگویم که اسلامشهر بهترین تماشاگران را دارد.»

جستجو
آرشیو تاریخی