صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و یازده - ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و یازده - ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - صفحه ۲

جام از دستان ستارگان ایرانی پرید

فینال پرماجرای سردار در ابوظبی

روز شنبه تیم شباب‌الاهلی امارات صدرنشین فعلی لیگ فوتبال این کشور که سردار آزمون و سعید عزت‌اللهی را در ترکیب خود دارد، پس از ناکامی مقابل الشارجه در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان سطح۲ آسیا به‌دنبال کسب یک عنوان قهرمانی ارزشمند در جام بانک اسلامی ابوظبی بود اما فینال این جام، به شکل عجیبی برای دو بازیکن ملی‌پوش ایرانی مقابل تیم قدرتمند الجزیره پیش رفت. در نیمه نخست الجزیره با گل دیدنی دقیقه۱۸ عبدالله رمضان به پیروزی رسید و شباب‌الاهلی، فشار برای جبران نتیجه بازی را افزایش داد. در همان دقایق ابتدایی نیمه دوم، حضور به‌موقع و فرصت‌‌طلبی سردار در محوطه جریمه الجزیره، بازی را به تساوی کشید تا شباب‌الاهلی در آستانه کسب سومین قهرمانی با دو بازیکن ایرانی خود قرار بگیرد.
اما پنج دقیقه بعد، الجزیره به گل دوم رسید و تلاش‌های آزمون و دیگر مهاجمان شباب‌الاهلی از جمله ضربه سنگین آزمون در دقیقه۷۱ که به تیرک دروازه حریف برخورد کرد، مانع از بازگشت دوباره سرخپوشان شد تا الجزیره به قهرمانی در جام بانک اسلامی ابوظبی برسد. این شکست، اولین باخت فصل شباب‌الاهلی در رقابت‌های داخلی بود اما شب پرماجرای آزمون، اینجا به اتمام نرسید. روزنامه الامارات آلبوم یک روز پس از این مسابقه، دلیل تعویض لحظه آخری آزمون در این مسابقه را برخورد شدید از ناحیه سر با بازیکن حریف عنوان کرد و لژیونر ایرانی به دلیل این مصدومیت سنگین، راهی بیمارستان شد. هر چند که در اخبار تکمیلی، مشخص شد که مصدومیت آزمون خطرناک نیست و وی می‌تواند در مسابقات بعدی تیمش را همراهی کند. آزمون در یک پست اینستاگرامی جالب پس از این مسابقه، با انتشار تصویری از خود در آغوش پدرش در صحنه گل خود مقابل الجزیره، سلامتی‌اش پس از مصدومیت شدید مقابل الجزیره را تأیید کرد.
نکته جالب اینکه آزمون در متن خود، در کنار تمجید از پدر خود و ابراز تأسف نسبت به شکست در دیدار نهایی، شباب‌الاهلی امارات را به عنوان تنها باشگاهی که در طول دوران بازی خود از ته دل به آن علاقه داشته معرفی می‌کند. آن هم در شرایطی که وی سابقه قهرمانی و آقای گلی در لیگ روسیه با زنیت و همکاری با ژابی آلونسو در بایرلورکوزن و خوزه مورینیو در رم را در کارنامه خود دارد. شباب‌الاهلی پس از این شکست، برای قهرمانی در لیگ و جام ریاست دولت امارات که جام حذفی اصلی این کشور محسوب می‌شود، به مصاف خورفکان، الوحده، الوصل و الشارجه خواهد رفت.

جستجو
آرشیو تاریخی