دوپینگ، کار دست وزنه‌برداری داد

IOC جلوی تغییر وزن را گرفت

کمیته بین‌المللی المپیک دسته‌های وزنی و سهمیه وزنه‌برداری را برای المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس افزایش نداد. فدراسیون جهانی وزنه‌برداری (IWF) تصمیم اخیر هیأت اجرایی کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) در خصوص تخصیص سهمیه ورزشکاران و رویدادها برای بازی‌های المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس (امریکا) را مورد تأیید قرار داد.
بر این اساس، وزنه‌برداری با سهمیه ۱۲۰ ورزشکار (۶۰ مرد و ۶۰ زن) در المپیک باقی خواهد ماند و مسابقات در ۱۰ دسته وزنی (پنج دسته برای مردان و پنج دسته برای زنان) برگزار خواهد شد.
اگرچه فدراسیون جهانی وزنه‌برداری درخواست افزایش تعداد دسته‌های وزنی (از پنج به هفت دسته برای هر دو گروه مردان و زنان) را با تأثیر حداقلی بر تعداد کل ورزشکاران (از ۱۲۰ به ۱۲۶ نفر) مطرح کرده بود اما کمیته بین‌المللی المپیک موافقت نکرد. این فدراسیون بین‌المللی با توجه به این تصمیم و اجرای دسته‌های وزنی جدید از اول ماه ژوئن ۲۰۲۵، پیشنهاد خود درباره اینکه کدام ۱۰ دسته وزنی (پنج دسته مردان و پنج دسته زنان) را باید در برنامه المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس گنجانده شود، به IOC ارائه خواهد کرد.
افزایش دوپینگ در وزنه‌برداری به شدت این رشته را در تنگنا قرار داده و با وجود تلاش فدراسیون جهانی برای افزایش تعداد سهمیه‌ها اما IOC سفت و سخت با این خواسته‌ها مخالفت کرده است. به این ترتیب در بهترین حالت تیم ملی وزنه‌برداری ایران در المپیک بعدی هم دو نماینده خواهد داشت که این شانس درخشش وزنه‌برداری ایران را کاهش می‌دهد.

جستجو
آرشیو تاریخی