خبری از بازگشت فرهاد نیست

جویباری با مجیدی مذاکره نکرد

شایعاتی مطرح شده که علی نظری جویباری، مدیرعامل باشگاه استقلال مذاکراتی با فرهاد مجیدی داشته تا برای فصل آینده این مربی را به استقلال بازگردانداما این خبر‌ها صحت ندارد.
این شایعات در شرایطی انجام شده که مجیدی اخیراً با تیم البطائح امارات نتایج مطلوبی به دست آورده و مسئولان این باشگاه به دنبال تمدید قرارداد با مربی ایرانی خود هستند و قصد دارند به همکاری با مجیدی ادامه دهند.
از طرفی مجیدی در مصاحبه‌ای از زندگی در سالیان متمادی در کشور امارات ابراز رضایت کرد تا مشخص شود عمیقاً دوست دارد در این کشور به زندگی ادامه دهد، اما اینکه مجیدی در روزهای آتی مورد توجه مدیران باشگاه استقلال قرار بگیرد روشن نیست وباید دید نتایج این تیم با بوژوویچ چه طور پیش خواهد رفت و از سویی مجیدی که علاقمند است به فعالیت درامارات ادامه دهد آیا راضی به همکاری با استقلال خواهد شد یا خیر؟! سفر چند روز پیش جویباری به امارات به این شایعات دامن زد که او قصد دارد با این مربی برای فصل بعد مذاکره کند اما این خبرها صحت ندارد و مدیرعامل باشگاه استقلال برای انجام امور کاری خودش به این کشور سفر کرده و اساسا قصدی برای انجام مذاکرات با مجیدی نداشته است. به هرحال اما سفر جویباری به جایی که مجیدی در آن مشغول به فعالیت است قطعا منجر به بروز برخی حواشی خواهد شد و دوباره نگاه‌ها رامتوجه این چهره جذاب خواهد کرد.

جستجو
آرشیو تاریخی