خبر

بازگشت گل‌محمدی به تمرینات فولاد
صحبت‌های یحیی گل‌محمدی بعد از بازی مقابل خیبر در هفته نوزدهم لیگ برتر، باعث ناراحتی مدیرعامل باشگاه فولاد شد. همین هم باعث شد تا هوشنگ نصیرزاده با ادبیاتی خاص از سرمربی‌اش بخواهد که نق نزند. این جملات واکنش سریع گل‌محمدی را به همراه داشت و از سمت خود استعفا کرد اما رئیس هیأت مدیره باشگاه با استعفا مخالفت و گل‌محمدی هم در تمرینات تیمش حاضر شد. آنها فردا در مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی میهمان پیکان هستند.


دروازه‌بان آلومینیوم
در تیم منتخب جوانان آسیا
کارشناسان فدراسیون بین‌المللی آمار و تاریخ فوتبال (IFFHS) تیم منتخب برترین بازیکنان زیر 20 سال فوتبال آسیا در سال 2024 را انتخاب کردند. مطابق نظر کارشناسان IFFHS، محمد خلیفه سنگربان جوان آلومینیوم اراک بهترین دروازه‌بان زیر 20 سال قاره کهن در سال گذشته میلادی بوده است. این سنگربان در تیم آلومینیوم اراک به میدان می‌رود.


محکومیت ملوان و هوادار
در پرونده شکایت مهدی تارتار از باشگاه ملوان انزلی، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۴۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ یک میلیارد و ۵۴۷ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان یک میلیارد و ۳۸ میلیون ریال قرار رد صادر کرد. با توجه به شکایت حسین اینانلو از باشگاه ملوان انزلی، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۶ میلیارد و ۱۶۲ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۲۳۷ میلیون و ۲۳۷ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان ۵۳۸ میلیون ریال قرار رد صادر کرد. با توجه به شکایت حسین اینانلو از باشگاه ملوان انزلی، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۶ میلیارد و ۱۶۲ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۲۳۷ میلیون و ۲۳۷ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان ۵۳۸ میلیون ریال قرار رد صادر کرد. همچنین در پرونده شکایت ایوب کلانتری از باشگاه هوادار، این باشگاه به پرداخت مبلغ یک میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳۸۵ میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.


جایگاه لرزان حقیقی در خیبر
محمدصادق نادرپور در هفته نوزدهم، چهارمین بازی فصل خود در لیگ برتر را برای خیبر خرم‌آباد انجام داد و نقش خود را در پیروزی ۲- صفر تیمش در این مسابقه ایفا کرد؛ او در چند صحنه با واکنش‌های خوب خود مانع از گلزنی مهاجمان حریف شد و توانست یک کلین‌شیت دیگر به نام خود ثبت کند. این در حالی است که تونی باتیستا، دروازه‌بان برزیلی خیبر، در پانزده هفته در ترکیب اصلی خیبر حضور داشت تا نادرپور در بیشتر مسابقات فصل نیمکت‌نشین باشد و تنها در مقاطع محدودی فرصت بازی پیدا کند. بعد از جدایی باتیستا از خیبر، باشگاه با علیرضا حقیقی، دروازه‌بان سابق تیم ملی به توافق رسید اما اینکه حقیقی در ترکیب سعید دقیقی فیکس باشد خیلی هم نباید مطمئن باشد.

 

جستجو
آرشیو تاریخی
<
۱۴۰۳ اسفند
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۱ ۲ ۳
۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷
۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴
۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۱ ۲
۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
امروز
March
<
۱۴۰۳ اسفند
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۱ ۲ ۳
۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷
۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴
۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۱ ۲
۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
امروز
March
<
۱۴۰۳ اسفند
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۱ ۲ ۳
۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷
۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴
۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۱ ۲
۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
امروز
March