اردوگاه آبی
استقبال گرم از آبیها
استقلالیهای شهر رفسنجان در زمان اقامت آبیپوشان در این شهر برای تیم محبوب خود سنگ تمام گذاشتند و استقبال ویژهای از تیم خود داشتند. در مدت اقامت استقلال در رفسنجان هواداران این تیم هرگز تیم محبوب خود را تنها نگذاشتند و با حضور مستمر در محل اقامت این تیم نشان دادند که نتایج استقلال هرگز تأثیری در عشق و علاقه آنها نخواهد گذاشت. وقتی تیمی مردمی است حتی اگر ضعیفترین نتایج را به دست آورد بازهم هوادارانش این تیم را حمایت خواهند کرد.
غیبت کوشکی به دلیل سرماخوردگی
علیرضا کوشکی، بازیکنی که بر سر حضورش در استقلال حرف و حدیثهای بسیاری وجود داشت و انتقاداتی به عملکرد او وارد بود، به دلیل سرماخوردگی شدید دیدار استقلال مقابل مس رفسنجان را از دست داد. در بازی قبل کوشکی از دقیقه 58 مقابل الشرطه بازی کرد که این تصمیم با انتقادهای بسیاری مواجه شد.
نوازی به جای سهراب
درحالی که انتظار بود سهراب بختیاریزاده همچون سنوات قبل در نشست خبری قبل از بازی استقلال مقابل مس رفسنجان حاضر شود اما برنامه تغییر کرد و به دلیل مخالفت سهراب بختیاریزاده با حضور در نشست خبری، محمد نوازی در این نشست حاضر شد و به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد. البته درباره اینکه سرنوشت بختیاریزاده در استقلال چه خواهد شد نیز از نوازی سؤال شد که او در پاسخ گفت: «بختیاریزاده درباره ماندن یا نماندنش صحبت خواهد کرد. ایشان مقداری کسالت داشتند و به همین دلیل در کنفرانس خبری قبل از بازی شرکت نکردند.»
فریبا مخالف نظر هواداران
درحالی که هواداران استقلال از طریق فضای مجازی بارها از مدیران استقلال خواستهاند که یک سرمربی موفق خارجی روی نیمکت این تیم بنشیند اما بهتاش فریبا که گاهاً اظهارات عجیبی را به زبان میآورد، اعلام کرده که استقلال باید با مربی ایرانی به کار ادامه دهد. او گفته: «پیشنهادم در حال حاضر تقویت کادرفنی استقلال فعلی است و برای آوردن مربی خارجی عجله نکنیم تا ماجرای موسیمانه و گاریدو تکرار نشود.» اینکه استدلال فریبا چیست مشخص نشده اما قطعاً در عصر ارتباطات، تحقیق درباره انتخاب یک سرمربی جدید باکارنامه خارجی زمان اندکی خواهد برد و دیگر مانند 40 سال قبل نیست که تحقیقات میدانی انجام شود.