صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • گفت و گوی ویژه
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هفتصد و شصت و یک - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هفتصد و شصت و یک - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - صفحه ۲

زاوشی لژیونر جدید فوتبال ایران

موج حضور بازیکنان ایرانی در سطح دوم قطر

 روز گذشته بود که باشگاه لوسیل حاضر در سطح دوم فوتبال قطر، از حضور فرهاد زاوشی هافبک ۲۱ ساله تیم شمس‌آذر قزوین و محصول آکادمی باشگاه استقلال در این تیم خبر داد تا این بازیکن پس از شش بازی ملی برای تیم ملی زیر بیست سال ایران و حضور در باشگاه‌های هوادار و شمس‌آذر، حضور در فوتبال قطر را تجربه کند. برخلاف سال‌های گذشته، علاقه ستارگان مطرح فوتبال ایران به حضور در لیگ امارات بیشتر از لیگ ستارگان قطر بوده اما نکته جالب، تعداد بالای بازیکنان ایرانی در سطح دوم لیگ قطر است. پس از مصر با ۲۹ بازیکن، ایران با ۱۰ بازیکن در سطح دوم فوتبال قطر بیشترین سهم را در بین بازیکنان خارجی حاضر در سطح دوم لیگ فوتبال این کشور دارد که هفت درصد بازیکنان خارجی شاغل در این لیگ را شامل می‌شود.
فرهاد زاوشی در تیم لوسیل، به دو بازیکن ایرانی دیگر پیوسته که تیم سه نفره ایرانیان این باشگاه را تشکیل می‌دهند؛ امین پیل‌علی مدافع راست و حمیدرضا فیروزی وینگر راست که هر دو از محصولات آکادمی کیا هستند. بهترین گلزن ایرانی این فصل سطح دوم فوتبال قطر، امیر روستایی مهاجم سابق پرسپولیس است که طی هفت مسابقه این فصل، سه بار برای باشگاه الوعب موفق به گلزنی شده است. رضا‌زاده و عبدالله فضلی دو بازیکن پرورش یافته در آکادمی باشگاه‌های قطری نیز دیگر بازیکنان ایرانی تیم الوعب هستند.
 باشگاه المسیمیر نیز سه بازیکن ایرانی‌الاصل دارد که هر سه آنها، از بازیکنان ایرانی پرورش یافته در آکادمی باشگاه‌های قطری هستند. برخی از این بازیکنان، افرادی هستند که با توجه به شرایط زندگی مناسب در این کشور و بزرگ شدن در همین اقلیم، بازی برای تیم‌های سطح دوم فوتبال قطر را انتخاب کرده‌اند اما حالا در این میان، بازیکنان با سابقه بازی در لیگ ایران نیز دیده می‌شوند و سؤال اینجاست که آیا حضور در سطح دوم فوتبال قطر، خروجی خوبی برای فوتبال ایران خواهد داشت یا خیر.
جستجو
آرشیو تاریخی