خبر و مصاحبه

سپاهانی‌ها مصمم به خرید
VAR اختصاصی
سپاهان در دیدار مقابل شمس‌آذر در حضور VAR توانست یک امتیاز از شهر قزوین درو کند و صدر جدول را همچنان برای خودش حفظ نماید. سپاهانی‌ها در هفته توقف فولاد و پرسپولیس، خیلی راحت می‌توانستند فاصله خود را با تیم‌های سوم و چهارم افزایش دهند و امید خود برای قهرمانی را بیش از این زنده نگه دارند اما مصدومیت‌ها و محرومیت‌ها، کار دست سپاهانی‌ها داد تا در نهایت با یک امتیاز از قزوین به اصفهان برگردند. سپاهانی‌ها حالا خوشحالند که تلاش‌شان برای استقرار کمک داور ویدیویی در بازی‌های این تیم بی‌ثمر نبوده چراکه به جرأت می‌توان گفت که امتیاز بازی مقابل شمس‌آذر، با اصلاح تصمیمات داوری توسط VAR اتفاق افتاده که باعث اعتراض میزبان شد. سپاهان در صحنه گل تیم شمس‌آذر توانست با ارجاع به VAR، از دریافت گل دوم فرار کند. خروج فروزان در صحنه پنالتی مهدی لیموچی نیز موضوعی بود که بار دیگر با تشخیص درست داور و البته کمک VAR به داد سپاهانی‌ها رسید تا یک امتیاز را برای حفظ صدرنشینی به سپاهان تقدیم کند. با این شرایط شاید خرید VAR اختصاصی از سوی سپاهانی‌ها که گفته می‌شود تلاش برای آن ادامه دارد، در این زمینه بتواند کمک شایانی به تیم کارترون کند.


گل محبی به ضرر
حسین‌زاده و اشترکالی
در پرگل‌ترین بازی هفته هجدهم لیگ برتر، تراکتور توانست در خانه مقابل هوادار به برتری چهار بر صفر دست پیدا کند تا ضمن فراموش کردن نتیجه و اتفاقات بازی با پرسپولیس، فاصله خود با صدر جدول را به حداقل حالت ممکن برساند. در این بازی هر چند شش بازیکن تراکتور توانستند گل و پاس گل به نام خود ثبت کنند اما در عین حال چنین فرصتی از دو بازیکن دیگر این تیم گرفته شد. در دقیقه 39 بود که حمله تراکتوری‌ها به روی دروازه هوادار طراحی شد و در آن صحنه امیرحسین حسین‌زاده قصد داشت با پاس عرضی توپ را به اشترکالی برساند و در حالی که کاری از دست محمدجواد کیا دروازه‌بان هوادار برنمی‌آمد، صائب محبی مدافع این تیم با یک تکل قطع ارتباط کرد اما توپ را هم وارد دروازه خودشان کرد. محبی با این تکل نه تنها یک گل به خودی و آمار منفی جلوی نام خودش ثبت کرد، بلکه فرصت ارتقای آمار پاس گل برای امیرحسین حسین‌زاده و گلزنی برای اشترکالی را هم از آنها گرفت. در غیر این‌صورت الان امیرحسین حسین‌زاده با 7 پاس گل جایگاهش در صدر جدول پاسورها را مستحکم‌تر می‌کرد و اشترکالی هم با 9 گل زده به تنهایی صدرنشین جدول برترین گلزنان بود.


اسکوچیچ و شاید ترکیبی متفاوت
تراکتور با هدایت اسکوچیچ روزهای خوبی را پشت‌سر گذاشته و توانسته نتایج خوبی را کسب کند. در گزارشی به این موضوع اشاره کردیم که سرمربی تراکتور در هفته‌های مختلف، توانسته ترکیب ثابتی را به میدان بفرستد و یازده بازیکن تبریزی‌ها کاملاً مشخص شده و اسکوچیچ در بهره‌گیری از آنها هیچ شکی نداشته و ندارد. اما انگار این سرمربی مجبور است کمی تغییرات در ترکیب تیمش بدهد. محرومیت و مصدومیت، عامل مهمی در تغییر تفکرات این کروات خوش‌سلیقه خواهد بود. در همین هفته هجدهم در رویارویی تراکتور با هوادار محمد نادری با کارت زرد داور مواجه شد و به این ترتیب در بازی آینده تبریزی‌ها، نادری در اختیار اسکوچیچ نخواهد بود. به نظر می‌رسد این موضوع باعث شده سرمربی تراکتور برای بازی‌های آینده دغدغه داشته باشد چراکه او در کنفرانس بعد از بازی به این موضوع اشاره و به اخطاری که به نادری داده شده، اعتراض می‌کند. اسکوچیچ در این وضعیت شاید حق داشته باشد؛ از یک طرف مجبور است بعد از هفته‌ها، ترکیب تیمش را عوض کند و از طرف دیگر این شرایط باعث می‌شود کم‌کم پاشنه آشیل تراکتور برای حریفان روشن‌تر شود. هرچند اسکوچیچ اشاره می‌کند که بازیکنان ذخیره خوبی در اختیار دارد، اما شاید بازی ندادن به آنها در هفته‌های گذشته، بازیکنان ذخیره را از آمادگی کافی دور کرده باشد.


حسینی: باید از این بازی درس بگیریم
سیدمجتبی حسینی سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک درباره تساوی تیمش مقابل مس رفسنجان می‌گوید: «بازی خوبی برای ما درنیامد خصوصاً در نیمه اول فوتبال خوبی بازی نکردیم و علی‌رغم اینکه توپ بیشتر در اختیارمان بود از آن شکل دفاعی و پرس حریف نتوانستیم عبور کنیم. نیمه اول انرژی کمتری گذاشتیم و چند صحنه هم ضدحمله خوردیم. با صحبت‌هایی که کردیم نیمه دوم بهتری داشتیم. آن هم تا وقتی 10 نفره نشده بودیم خوب بود. متأسفانه روی یک ضدحمله دفاع ما برای زدن توپ عجله کرد. وقتی 10 نفره شدیم مجبور بودیم دفاع کنیم تا گل نخوریم. موقعیت خاصی هم به حریف ندادیم بجز آن کرنرهایی که تخصص مس بود فرصت دیگری به حریف ندادیم. فکر می‌کنم در روزی که می‌توانستیم پرانرژی‌تر و قوی‌تر بازی کنیم تا بتوانیم سه امتیار را بگیریم این اتفاق نیفتاد. امیدوارم بچه‌هایمان درس گرفته باشند که اگر با تمرکز بالا و قوی کار نکنند اتفاقات خوبی برایمان رخ نمی‌دهد» حسینی درباره شرایط تیمش بعد از اخراج مهران موسوی این طور می‌گوید: «وقتی تیم یک بازیکن کمتر دارید کار سخت می‌شود. با این حال بچه‌هایمان سعی کردند حمله کنند و یکی دو صحنه توانستیم به دروازه آنها نزدیک شویم، اما در مجموع ما در نیمه دوم مالک بازی بودیم و برتر کار می‌کردیم؛ اما وقتی 10نفره شوی دیگر آن اتفاق نمی‌افتد، چون یک یار کمتر هستی و توپ بیشتر دست حریف است و در برگشت‌ها شما می‌توانی خطرساز شوی.»

جستجو
آرشیو تاریخی