شروع رحمتی با برد بزرگ
بحرانزده، از شهر قدس تا آزادی
هفته شانزدهم – بیست و چهارمین دوره رقابتهای لیگ برتر ایران
دوشنبه: 1/11/1403؛ ساعت: 15:30
ورزشگاه: آزادی تهران، 8 هزار تماشاگر
گروه داوری: سیدرضا مهدوی
کمکها: علیرضا مرادی، احد سلطانی؛ داور چهارم: شبیر بهروزی
داور VAR: پیام حیدری
کمک داور VAR: حسین زیاری؛ ناظر: اسماعیل صفیری
ترکیب استقلال: حسینی، رافائل سیلوا، محمدحسین مرادمند، ایمان سلیمی (46-میلاد زکی پور)،
ابوالفضل زمانی (78- رامین رضاییان)، ابوالفضل جلالی، روزبه چشمی، آرش رضاوند، علیرضا کوشکی، جلالالدین ماشاریپوف (5- امیرعلی صادقی) و مسعود جوما
سرمربی: پیتسو موسیمانه
ترکیب شمسآذر: محسن فروزان، محمدحسین رفیعی، امیر شبانی، ایمان اکبری، فرزین معاملهگری، محمدجواد آزاده، صادق آلبوصبیح، علی آزادمنش، نوید کومار(60- میلاد سورگی)، مجتبی فخریان (70- سهیل فداکار) و احسان محروقی
سرمربی: سیدمهدی رحمتی
استقلال در روز بازگشایی ورزشگاه آزادی، میزبان شمسآذر قزوین در نخستین مسابقه سیدمهدی رحمتی به عنوان سرمربی شمسآذر بود. این مسابقه در همان دقایق ابتدایی، با مصدومیت نگرانکننده ستاره و طراح اصلی حملات استقلال یعنی جلالالدین ماشاریپوف آغاز شد و او جای خودش را در ترکیب به امیرعلی صادقی داد. در نیمه نخست، بازی متعادل و درگیرانه دنبال شد و دو واکنش تماشایی محسن فروزان روی ضربات کاشته امیرعلی صادقی، مانع از گلزنی آبیپوشان پایتخت در نیمه نخست مسابقه شد. تیم موسیمانه نیمه دوم را تهاجمی و پرفشار آغاز کرد اما شمسآذر در دقیقه ۶۴ و روی یک ضدحمله سریع و دیدنی، با ضربه خوب امیر شبانی روی پاس میلاد سورگی به گل نخست بازی رسید. پس از این گل، برخلاف انتظارات این شمسآذر بود که موقعیتهای بیشتر و خطرناکی در جریان مسابقه ایجاد کرد و برخورد شوت فرزین معاملهگری با تیرک دروازه در دقیقه ۷۷، مانع از گلزنی دوباره شمسآذر شد. موسیمانه با ورود رامین رضاییان به زمین و اتکا روی ضربات شروع مجدد، به دنبال جبران گل خورده بود اما این تعویض نیز جواب نداد و استقلال نیمفصل دوم را با شکست آغاز کرد. با این شکست، استقلال ۱۸ امتیازی به رده یازدهم سقوط کرد و شمس آذر با ۱۶ امتیاز، در رده چهاردهم قرار گرفت.
مرهمی بر شکست مقابل شمسآذر
آزادی به استقلال بازگشت
درست دقایقی پس از شکست یک بر صفر استقلال مقابل شمسآذر قزوین در هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال ایران، این باشگاه از محمدرضا آزادی به عنوان جدیدترین خرید خود رونمایی کرد تا او سومین خرید تهاجمی استقلال پس از مسعود جوما و جوئل کوجو لقب بگیرد. این مهاجم ۲۵ ساله، سابقه بازی در تراکتور، پانتولیکوس یونان، استقلال، آلومینیوم، نساجی و العروبه امارات را در کارنامه خود دارد و همچنین در دو رده امید و بزرگسالان هم برای تیم ملی فوتبال ایران تجربه حضور را دارد. آزادی در دوره اول حضور خود در استقلال، زیر نظر فرهاد مجیدی در تمرینات این تیم شرکت کرد اما پس از دقایق کوتاه حضور در زمین، استقلال را به مقصد آلومینیوم اراک ترک کرد.
قرارداد این مهاجم با استقلال، دو و نیم ساله خواهد بود. آزادی در ۱۲ مسابقه این فصل لیگ امارات، موفق شده بود سه گل برای تیم قعرنشین العروبه به ثمر برساند. باشگاه استقلال پیش از این پس از شکست سنگین مقابل ذوبآهن، از پیتسو موسیمانه به عنوان سرمربی جدید این تیم رونمایی کرده بود و حالا پس از شکستی دیگر، از یکی از خریدهای جدید خود رونمایی کرده است.
