صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هفتصد و پنجاه - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هفتصد و پنجاه - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - صفحه ۶

اردوگاه سرخ

 گزینه رومانیایی هم جواب رد داد
«ماریوس شومودیکا» گزینه رومانیایی هدایت تیم پرسپولیس است که با پیشنهاد این باشگاه مواجه شده به آن پاسخ منفی داده است. در همین خصوص سایت «sportpesurse» نوشت: ماریوس شومودیکا که اکنون ۵۳ سال دارد، سابقه هدایت تیم‌های متعددی را در کارنامه خود ثبت کرده است.
با وجود اینکه شومودیکا بارها اعلام کرده که قصد ترک تیم راپید را ندارد، پیشنهادات جذابی از خارج از کشور دریافت کرده است.
پس از پیشنهادهایی از پرسپولیس، داماک و آنتالیا اسپور، اکنون باشگاه کایسری اسپور که شومودیکا در گذشته نیز هدایت آن را بر عهده داشته، به دنبال بازگرداندن او است.


امیری غایب تمرین آخر
سرخپوشان ایران آخرین تمرین خود برای شروع نیم فصل دوم رقابت‌ها را از ساعت یازده دیروز شروع کردند که در این تمرین وحید امیری به دلیل کوفتگی در ناحیه عضله حضور نداشت و سایر نفرات در اختیار کادر فنی بودند. گرم‌کردن، نرم‌دَوی، پاسکاری، راندو و مرور برنامه‌های تاکتیکی بخش‌های مختلف این جلسه تمرینی بود.
اعضای کاروان تیم پرسپولیس، پس از تمرین، راهی فرودگاه شدند تا با پرواز چارتر راهی اصفهان شوند.
 

لوکاس مسافر اصفهان شد
لوکاس ژوائو مهاجم آنگولایی پرسپولیس هم همراه با اعضای تیم به اصفهان رفته تا با وجود قرارگیری در لیست مازاد در اولین بازی نیم فصل دوم در لیست پرسپولیس باشد و شاید با گلزنی برابر ذوب‌آهن، بتواند خود را از فهرست مازاد نجات دهد و در نیم فصل دوم هم برای تیمش بازی کند.
سعید صادقی هافبک راست سرخ‌ها هم که در تمرینات حضور ندارد، فعلاً نتوانسته رضایتنامه خود را دریافت کند و به همین دلیل در ترکیب پرسپولیس هم حضور نخواهد داشت تا او به همراه امیری غایب باشند.
 

بلیت 200 هزار تومانی بدون خانم‌ها
از ظهر دیروز بلیت فروشی بازی ذوب‌آهن – پرسپولیس شروع شد. نکته جالب توجه در خصوص بلیت فروشی این جدال قیمت بلیت‌ها است که برای میزبان و میهمان 200 هزار تومان تعیین شده است و از سوی دیگر هواداران خانم اجازه حضور در ورزشگاه را ندارند. این در حالی است که حدود 35 روز گذشته نزدیک به 50 هزار هوادار خانم برای تماشای دیدار سپاهان و پرسپولیس در ورزشگاه نقش‌جهان حاضر شدند و از تیم خود حمایت کردند.


پرسپولیس بی‌خیال سهمیه خارجی
مخالفت فدراسیون فوتبال با افزایش سهمیه خارجی فقط برای پرسپولیس، منجر به پیگیر نشدن این موضوع از جانب سرخ‌پوشان شد.
مدتی قبل باشگاه پرسپولیس از فدراسیون فوتبال درخواست کرد با توجه به حکم کمیته انضباطی درباره پرونده نبیل باهویی که سبب شد این باشگاه یک سهمیه خارجی خود را از دست بدهد، در نقل و انتقالات نیم فصل مجوز جذب یک بازیکن خارجی به سرخ‌پوشان داده شود.
ظاهراً فدراسیون فوتبال هم در پاسخ به این درخواست اعلام می‌کند تنها به یک باشگاه چنین مجوزی نخواهد داد و اگر قرار باشد سهمیه بازیکن خارجی از ۱+۵ بازیکن افزایش یابد، باید برای همه تیم‌ها این موضوع را در نظر گرفت. پس از این اتفاق باشگاه پرسپولیس از درخواست خود صرف نظر کرده و آن را پیگیری نمی‌کند زیرا مدیران این باشگاه اعتقاد داشتند افزایش سهمیه فقط باید برای این تیم در نظر گرفته شود.


گزینه پرسپولیس دوباره گل زد
در حالی که باشگاه پرسپولیس هنوز هیچ خریدی در نیم فصل انجام نداده از امین کاظمیان وینگر تیم آلومینیوم اراک به عنوان یکی از گزینه‌های این تیم یاد می‌شود.
نکته جالب اینکه این بازیکن دیروز و در مصاف با استقلال خوزستان با پای چپ و از پشت محوطه جریمه گل زیبایی برای تیمش به ثمر رساند. کاظمیان با این گل کنار علی علیپور مهاجم پرسپولیس و مهدی لیموچی بازیکن سپاهان، ۷ گله شده و کنار این دو نفر ایستاد. او تاکنون دو پاس گل هم در این فصل لیگ برتر داده است.
پرسپولیس بشدت دنبال جذب این بازیکن است اما مجتبی حسینی فعلاً با جدایی او مخالفت کرده است و احتمال دارد مثل داستان لیموچی باز هم اراکی‌ها تقاضای مبلغ عجیبی برای صدور رضایتنامه این بازیکن داشته باشند.

جستجو
آرشیو تاریخی