صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هفتصد و چهل و سه - ۲۳ دی ۱۴۰۳
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هفتصد و چهل و سه - ۲۳ دی ۱۴۰۳ - صفحه ۵

بازسازی اساسی ورزشگاه اراک با پیگیری مدیران آلومینیوم

سوپرجام در جای مطمئن و حرفه‌ای

حسین برزگر یاری
روزنامه نگار


ورزشگاه امام خمینی(ره) طی ماه‌های گذشته میزبان بازی‌های بسیاری از لیگ برتر فوتبال بوده و علاوه بر برگزاری بازی‌های آلومینیوم اراک در این ورزشگاه، بازی‌های مهم دیگری نیز در آن برگزار شده است.
این موضوع در روزهایی شکل جدی به خودش گرفت که بسیاری از ورزشگاه‌های پایتخت آماده برگزاری بازی‌ها نبود و ورزشگاه اراک جور این روزها را کشید. اما مدیران باشگاه آلومینیوم اراک با اطلاع دقیق از مشکلات عدیده این ورزشگاه، برنامه‌ریزی مناسبی برای تجهیز و بازسازی و در حقیقت ساخت دوباره این ورزشگاه داشتند که به نظر می‌رسد این تلاش‌ها و همت مدیران باشگاه آلومینیوم اراک، ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک را به ورزشگاهی مجهز و به‌روز تبدیل کرده است. با وجود اینکه می‌توان گفت این ورزشگاه با زحمات مدیران باشگاه آلومینیوم اراک این روزها کاملاً برای برگزاری بازی‌های مختلف ازجمله سوپرجام فوتبال کشورمان بین تیم‌های پرسپولیس و سپاهان آماده است، اما مسئولان آلومینیوم اراک در تلاش هستند همچنان نواقص این ورزشگاه را برطرف کنند. روند بازسازی و نونوار کردن ورزشگاه امام خمینی(ره) از دو سال پیش با نگاه بلندمدت مدیران اراکی شروع شد و در طول این دو سال تغییرات اساسی در ورزشگاه انجام شد تا بتواند میزبان بازی‌های مهم باشد.
نوسازی و بازسازی جایگاه خبرنگاران، جایگاه‌های ویژه و... از سال گذشته شروع شده و تمام امور کاملاً بر اساس مجوز حرفه‌ای انجام شده است. جالب است که زمانی با بازرسی مسئولان مربوطه برای این ورزشگاه 115 مورد ایراد و اشکال اساسی در نظر گرفته شده بود که همه این موارد برطرف شده و یک ورزشگاه با شرایط بسیار نامطلوب این روزها به یک ورزشگاه مدرن و خوب تبدیل شده که می‌تواند بخش زیادی از نیاز فوتبال کشورمان را برطرف کند. برای رسیدن به این نقطه کارهای بسیار مهمی در این ورزشگاه صورت گرفته از جمله نرده‌کشی و جداسازی سکوها تا محل نشستن تماشاگران هنگام ورود به ورزشگاه دقیقاً مشخص باشد. ورودی و خروجی میهمانان از ورودی هواداران جدا شده تا بر اساس استانداردهای کنفدراسیون فوتبال آسیا اقدام شده باشد و هم مشکلی برای ورود و خروج میهمان‌ها و هواداران پیش نیاید؛ راه‌های ورودی ورزشگاه برای ورود امن هواداران و عدم ورود مواد ممنوعه و... به طور ثابت تعبیه شده و نیازی برای برپایی معابر موقت که معمولاً کنترل چندانی روی این راه نبوده، وجود ندارد و بسیاری از اقدامات که حالا این ورزشگاه را به یک ورزشگاه بسیار خوب تغییر داده است. این اتفاق در حالی رخ داده که مدیران اراکی به دور از بهانه‌گیری‌های متداول مسئولان، آستین همت را بالا زدند و در نهایت تقریباً بعد از دو سال این ورزشگاه چنین شرایطی پیدا کرده است؛ چیزی که به قول برخی از این مسئولان، حتی ساختن یک ورزشگاه جدید، راحت‌تر از به‌روزرسانی و تجهیز این ورزشگاه بوده است، اما تلاش و کوشش بسیاری صورت گرفته تا این ورزشگاه به شرایط مطلوب کنونی دست پیدا کند.

 

رجائیان: اگر استادیوم می‌ساختیم راحت‌تر بودیم

محمد رجائیان مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک درباره ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک اینطور حرف می‌زند: «بعد از کش و قوس‌های فراوان از طرف اداره کل ورزش و جوانان و کمیسیون ماده 27 استان به باشگاه آلومینیوم اعلام شد که این ورزشگاه بازسازی شود. 15 تا 20 سال گذشته کاری در وزرشگاه انجام نشده بود و براساس استانداردهای گذشته ساخته شده بود. ما اگر زمین خام را می‌گرفتیم و یک استادیوم می‌ساختیم کارمان راحت‌تر بود.» او درباره نحوه شروع کار اینطور توضیح می‌دهد: «مجبور شدیم از 120 موردی که سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال ایراد گرفته بودند شروع کنیم. شبانه‌روزی کار کردیم چرا که 40 روز بیشتر وقت نداشتیم. حتماً باید تا قبل از شروع لیگ ورزشگاه را آماده می‌کردیم. رختکن‌ها بازسازی شدند، نور ورزشگاه به حد مطلوب رسیده، در روزهای اخیر جایگاه خوب و مناسبی برای خبرنگاران با ظرفیت 50 نفر ایجاد شده، جایگاه‌های ویژه به طور مناسبی آماده شده است. سکوها شماره‌گذاری شده، ورودی و خروجی بانوان آماده شده است، ورودی‌های میزبان و میهمان جدا شده است.» مدیرعامل آلومینیوم اراک در ادامه می‌گوید: «باشگاه آلومینیوم با این دیدگاه که حضور ما در لیگ برتر نیازمند داشتن زیرساخت مناسب، زمین چمن خوب برای تمرین می‌باشد، اقدامات بسیار مفیدی انجام داده است.»

جستجو
آرشیو تاریخی