شریعتمداری با استعفای شهریاری موافقت کرد
شمارش معکوس برای معرفی هیأت مدیره جدید
رضا حمیدی
روزنامهنگار
با حضور محمد شریعتمداری در رأس هلدینگ که یک شرکت عریض و طویل و بسیار اثرگذار در اقتصاد کشور است و جدایی علی عسگری آرام، آرام استقلال نیز به سمت تغییرات مدیریتی حرکت خواهد کرد. پیش از آنکه شریعتمداری به عنوان مدیر هلدینگ برگزیده شود، علی عسگری توافقاتی با علی نظری جویباری داشت تا وی به عنوان مدیرعامل برگزیده شود اما نقل شده چون استقلال در کوران رقابت حساسی قرار داشته، علی عسگری از اعلام نام گزینه مورد نظر خودداری کرده و بنا داشته بعد از بازی با الاهلی عربستان نام جویباری را رسانهای کند اما مدیریت او نیز به خواست سیاستگذاران بعد از بازی با الاهلی به پایان رسید تا علی عسگری موفق به گماردن گزینه خود در رأس باشگاه استقلال نشود.
با این وجود محمد شریعتمداری عصر دیروز با استعفای رئیس هیأت مدیره آبی ها موافقت کرد تا شایعات روزهای اخیر رنگ واقعیت به خود بگیرد. شریعتمداری ظاهراً در حال ارزیابی اوضاع است اما بعد از بازی با چادرملو و در حالی که زمان کمی تا شروع تعطیلات نیمفصل باقی است، زمزمه تغییرات در هیأت مدیره باشگاه استقلال به گوش میرسد که با توجه به اینکه استقلال زمانی برای از سرگیری دوران آمادهسازی و نفسگیری دوباره برای شروع رقابتها در نیمفصل دوم پیش رو دارد، هیچ بعید نیست تغییرات مدیریتی نیز در همین برهه انجام شود و مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره معرفی شوند.
درواقع برای آینده استقلال نیز این تصمیم مطلوبی است که در این برهه مدیران جدید خود را بشناسد تا در دورانی که این تیم در لیگ برتر بازی ندارد، مدیران جدید با فضای باشگاه خو بگیرند؛ هرچند برخی از گزینههایی که نامششان مطرح میشود، در باشگاه استقلال سابقه فعالیت دارند.
در بین گزینهها نام تاجرنیا که پیشتر نیز نامش به عنوان رئیس هیأت مدیره مطرح بود، قرار دارد. هاشم ساعدی و علی نظری جویباری که همچنان در بین گزینهها قرار دارند هم از این قاعده مستثنی نیستند و این اسامی هم سابقه مدیریت در باشگاه استقلال را دارند. اما بر اساس آنچه شنیده میشود شریعتمداری به دنبال انتخاب یک عضو فوتبالی نیز در هیأت مدیره است و ظاهراً قصد دارد یکی از پیشکسوتان استقلال را نیز در این سمت قرار دهد. بهتاش فریبا، بیژن طاهری و مجتبی جباری جزو گزینهها محسوب میشوند. هرچند نام اسدی که سابق دبیرکل فدراسیون فوتبال بود نیز در بین گزینهها به چشم میخورد.
به هرحال فارغ از اینکه چه گزینهای سر از استقلال درمیآورد و مدیرعامل این باشگاه کدامیک از این گزینهها خواهد بود، استقلال نیاز به یک اقدام سریع در راستای معرفی مدیران جدید دارد تا از این وضعیت دوگانه و ابهامآمیز رها شود. اینکه مدام پیرامون استقلال خبرهایی درباره جدایی اعضای هیأت مدیره به گوش برسد، برای بازیکنان نیز تنش ایجاد میکند و آنها را در مسیر نامناسب نتیجهگیری قرار خواهد داد. برخورداری از یک هیأت مدیره باثبات که مدیران ارشد در هلدینگ آنها را قبول داشته باشند، میتواند به ثبات استقلال و بهبود نتایج کمک کند و چه بهتر که حتی تا قبل از بازی با سپاهان نام مدیران جدید اعلام شود.
اینکه مدیرعامل استقلال فرشید سمیعی باقی خواهد ماند یا از میان این اسامی یک نفر مدیریت استقلال را به عهده خواهد گرفت، موضوع مهمی است که باید هرچه زودتر از سوی مدیران هلدینگ تعیینتکلیف شود.