صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هفتصد و سیزده - ۱۴ آذر ۱۴۰۳
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هفتصد و سیزده - ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - صفحه ۲

مصاحبه و خبر

اظهارات رئیس فدراسیون فوتبال
در جلسه هیأت رئیسه AFC
تاج: برابری میان اعضا در آسیا شعار است
مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و نایب‌رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا در جلسه هیأت رئیسه کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: «از طرف کشوری که تحت تحریم‌های ظالمانه بین‌المللی قرار دارد و همچنین از طرف اعضای دیگر همچون فدراسیون‌های سوریه و کره‌شمالی می‌خواهم بر اهمیت مهم تمرکز حقوق توسط AFC تأکید کنم. نقل‌وانتقالات مالی یکپارچه و حقوق متمرکز، AFC را قادر می‌سازد تا مستقیماً تدارکات را مدیریت، بودجه را برای اعضای میزبان تأمین و از عملکرد روان تیم‌های ملی و مسابقات باشگاهی اطمینان حاصل کند.»
او بیان داشت: «برابری در میان اعضای AFC شعار است. متمرکزسازی، اعضای ثروتمند را، ثروتمند‌تر کرده و از انحصار فرصت‌های تجاری، تضمین توزیع عادلانه منابع و فرصت‌های عادلانه برای همه اعضا بویژه آنهایی که به حمایت AFC وابسته هستند، جلوگیری می‌کند. در بحث پایداری و ثبات در عملیات، تمرکززدایی خطر هرج و مرج را برای اعضا که با چالش‌های تدارکاتی یا مالی و تحریم‌ها روبه‌رو هستند، به همراه خواهد داشت. متمرکزسازی این خطرات را کاهش و یکنواختی و ثبات عملیاتی را ارتقا می‌دهد.»


آمار بد تیم ملی فوتبال زنان در دو سال اخیر

تیم ملی فوتبال زنان از ۲۰ ماه قبل تاکنون در هیچ تورنمنتی به پیروزی نرسیده است. طی این مدت این تیم تنها ۱۰ مسابقه داشته که دو تساوی و هشت باخت حاصل کار شاگردان مریم آزمون بوده است. شکست در مسابقات انتخابی المپیک مقابل رقبای سرسختی مثل استرالیا و فیلیپین، نتیجه‌ای غیرمنتظره نبود. شکست دو بر صفر مقابل استرالیا و متحمل شدن شکست یک بر صفر مقابل فیلیپین، نتایجی نبود که موجب انتقادات رسانه‌ها و عموم مردم علیه تیم ملی زنان شود. در حقیقت ظرفیت این تیم برای جامعه مشخص است و کسی توقعی بیش از آنچه باید ندارد. آنچه بدیهی و البته منطقی است، کسب نتایجی آبرومندانه در مقابل تیم‌های بزرگ و تماشای سیر صعودی این تیم است که با بیشتر شدن توجه رسانه‌ها، توقعی بجا است. اما آیا تیم ملی زنان ایران در مسیر پیشرفت قرار دارد؟ با بررسی نتایج این تیم مقابل تیم‌هایی که از نظر رنکینگ فیفا به تیم ملی زنان ایران نزدیک هستند، به جواب مشخصی خواهیم رسید. تیم ملی زنان ایران در خرداد ماه سال‌جاری مقابل بلاروس قرار گرفت و طی دو مسابقه در تهران مقابل این تیم متحمل دو شکست شد. ایران هم‌اکنون در جایگاه شصت و چهارم جهان قرار دارد و بلاروس هم تیم شماره پنجاه و پنج فیفا است. بعد از شش ماه این‌بار ایران به اردن سفر کرد تا برابر آشناترین رقیب تاریخ خود قرار بگیرد. اردن، تیمی که پیش از این یازده ‌بار به مصاف زنان ایران آمده بود و حاصل آن پنج شکست، سه پیروزی و سه تساوی در وقت‌های قانونی بود. اردن طی دو مسابقه به یک تساوی بدون گل و یک پیروزی دو بر یک مقابل ایران رسید.


بلژیک شیفته ستاره ایرانی وسترلو است
صیادمنش در تیررس
 تیم‌های بزرگ
محبوبیت اللهیار صیادمنش بعد از گلزنی مقابل خنت و انتخاب به عنوان بهترین بازیکن، به اوج خود رسید. دیدار وسترلو مقابل خنت برای تیم اللهیار بسیار پرماجرا ‏بود چرا که بازی با خوشحالی زودهنگام آنها آغاز شد، سپس به خشم و ‏ناامیدی رسید ولی درست در لحظه‌ای که همه باخت را پذیرفته بودند ‏اللهیار گلزنی کرد تا تیمش به تساوی 2-2 برسد. بر همین اساس نشریه بلژیکی گازت فان آنتورپن توصیف جالبی از صیادمنش داشت: «اللهیار در نگاه اول، بیننده را به اشتباه می‌اندازد. او چهره‌ای شبیه به ‏نقش‌های منفی سینمایی دارد. ولی واقعیت با این تصور فرسنگ‌ها ‏فاصله دارد. صیادمنش به شهادت همه هم‌تیمی‌هایش بیرون ‏از زمین چمن مؤدب‌ترین و خوش‌قلب‌ترین لژیونری است که فوتبال ‏بلژیک به خودش دیده است. اما همین اللهیار وقتی وارد زمین چمن ‏می‌شود به صغیر و کبیر رحم نمی‌کند. بازیکنی که فقط برد می‌خواهد ‏و تا آخرین نفس می‌جنگد. ای کاش حتی نیمی از بازیکنان وسترلو ‏مثل او بودند. در این صورت شاهد ظهور یک غول جدید در فوتبال ‏بلژیک بودیم.» این نشریه در ادامه به خصوصیات تکنیکی صیادمنش اشاره کرد و ‏نوشت: «قدرت دریبل‌زنی عالی، نفوذهای سریع، قوی در دوئل‌ها، ‏همیشه میل به گلزنی داشتن و تسلیم نشدن خصوصیات اصلی این ‏ستاره ایرانی است. شکی نیست که حالا توجه تیم‌های بزرگ فوتبال بلژیک به ‏اللهیار جذب شده و شاید فصل آینده او را با پیراهن یکی از ‏صدرنشینان لیگ در چمپیونزلیگ ببینیم.»

 

جستجو
آرشیو تاریخی